Winter-editie wordt voorjaarseditie

Winter-editie wordt voorjaarseditie

Zoals je ongetwijfeld deze week hebt vernomen, zijn de maatregelen om corona onder controle te krijgen weer aangescherpt. Daarom hebben wij besloten om de winter-editie van het Landelijk Atelierweekend te verschuiven naar het weekend van 10 en 11 april 2021. Het wordt daarmee een voorjaarseditie. Graag tot dan!


Ga terug

Deelnemende ateliers

Atelier M&M

Hallo, hou me al 20 jaar bezig met het maken van schilderijen en het maken van licht opjecten. Hou me de laatste 2 jaar ook bezig met fotografie. Industriële invloeden en de kijk van de mens daarop inspireren mij. Ook de natuur heeft invloed op mijn werk. Er...

Rogier Oversteegen

Heerlijk om mijn atelier weer open te kunnen stellen; ik heb veel nieuw werk en wil daarbij oud werk flink in de uitverkoop gooien: grote kortingen!

Ik maak deel uit van het kunstenaarscollectief KUNST2 (kunstkwadraat) dat bestaat uit 4 kunstenaars die wonen en werken in de Beemster.

Wij zijn alle...

Signed by Nature

Geschenken uit de natuur met een persoonlijke boodschap. 

Edelstenen geschenken, kristallen als kunstobject voor uw interieur, Feng-Shui advies, gedichten uit eigen hand, en nog veel meer wat de natuur ons schenkt. 

...

Groeten van Marc

Top