Nieuws

Doe mee met de Winter-editie

Ben je beeldend kunstenaar en heb je een eigen atelier of een gezamenlijk atelier? Doe dan mee met de Winter-editie van het Landelijk Atelierweekend op 16 en 17 november 2019! Het is ook mogelijk om met een groep (collectief) mee te doen.

Het is de ideale manier om de banden met je huidige netwerk te versterken en nieuwe belangstellenden aan te trekken. Organiseer iets extra's zoals een demonstratie of workshop, dan wordt een bezoek aan jouw atelier een groot feest!

Kijk voor alle informatie over deelname hier: klik hier.
Daar vind je ook het aanmeldformulier.

Doe mee met de Winter-editie

Ben je beeldend kunstenaar en heb je een eigen atelier of een gezamenlijk atelier? Doe dan mee met de Winter-editie van het Landelijk Atelierweekend op 16 en 17 november 2019!

Lees meer

Zomer-editie was een succes!

Op 22-23 juni vond de Zomer-editie van het Landelijk Atelierweekend plaats. Vele kunstenaars in het hele land stelden hun atelier open voor bezoekers. En met succes!

Lees meer

Meer dan 400 deelnemende ateliers in 2018!

Meer dan 400 beeldend kunstenaars deden mee aan het Landelijk Atelierweekend 2018! Op 17 en 18 november 2018 stelden zij hun ateliers open voor geïnteresseerden en werden ook extra activiteiten georganiseerd zoals workshops en demonstraties. 

Lees meer

Preview Landelijk Atelierweekend 2018

Esther van Omroep Gelderland geeft in deze video een leuk voorproefje van het vorige Landelijk Atelierweekend (2018) bij de ateliers van Heleen van Rheenen en Ad Arma.

 

Lees meer

NIEUW: in 2019 twee edities!

Na het succes van de vorige Landelijk Atelierweekenden, vinden in 2019 twee edities plaats: de Zomer-editie op 22-23 juni en de Winter-editie op 16-17 november 2019.

Lees meer
Top