Nieuws

Doe mee met het Landelijk Atelierweekend 2020

Wil jij ook je atelier openstellen voor het publiek zodra het weer mag (na 1 juni)? Doe dan mee met het Landelijk Atelierweekend! Dit jaar vindt het grootste atelierweekend van Nederland plaats op 5-6 september en 14-15 november. Met je deelname kun je jouw kunst tonen, vanuit de vertrouwde omgeving van je eigen atelier!
Kijk voor alle informatie over deelname bij het aanmeldformulier of bekijk hier welke ateliers er allemaal meedoen.

Doe mee met het Landelijk Atelierweekend 2020

Wil jij ook je atelier openstellen voor het publiek zodra het weer mag (na 1 september)? Doe dan mee met het Landelijk Atelierweekend!

Lees meer

Komend weekend: Landelijk Atelierweekend

Komend weekend (16-17 november) stellen honderden kunstenaars in heel Nederland hun atelier open voor een uniek kijkje achter de schermen. Waar ga jij kijken? Ook worden veel activiteiten georganiseerd, zoals workshops, demonstraties, rondleidingen en meer.

Lees meer

Bekijk een preview

Komend weekend (16-17 nov) kun je bij honderden ateliers in Nederland een uniek kijkje achter de schermen krijgen. Bekijk hieronder alvast de trailer van de film over 11 kunstenaars in Zutphen.

Lees meer

Meer dan 400 deelnemende ateliers in 2018!

Meer dan 400 beeldend kunstenaars deden mee aan het Landelijk Atelierweekend 2018! Op 17 en 18 november 2018 stelden zij hun ateliers open voor geïnteresseerden en werden ook extra activiteiten georganiseerd zoals workshops en demonstraties. 

Lees meer

Preview Landelijk Atelierweekend 2018

Esther van Omroep Gelderland geeft in deze video een leuk voorproefje van het vorige Landelijk Atelierweekend (2018) bij de ateliers van Heleen van Rheenen en Ad Arma.

 

Lees meer

NIEUW: in 2019 twee edities!

Na het succes van de vorige Landelijk Atelierweekenden, vinden in 2019 twee edities plaats: de Zomer-editie op 22-23 juni en de Winter-editie op 16-17 november 2019.

Lees meer

Zomer-editie was een succes!

Op 22-23 juni vond de Zomer-editie van het Landelijk Atelierweekend plaats. Vele kunstenaars in het hele land stelden hun atelier open voor bezoekers. En met succes!

Lees meer

Doe mee met de Winter-editie

Ben je beeldend kunstenaar en heb je een eigen atelier of een gezamenlijk atelier? Doe dan mee met de Winter-editie van het Landelijk Atelierweekend op 16 en 17 november 2019!

Lees meer
Top