Nieuws

Nog een maand

Nog iets meer dan een maand en dan is het zover: de zomer-editie van het Landelijk Atelierweekend 2020 op 5 en 6 september! 

Meer dan 150 kunstenaars in heel Nederland stellen hun atelier open voor een uniek kijkje achter de schermen, prachtige exposities, inspirerende demonstraties en leerzame workshops.
Alle deelnemende ateliers vindt u hier: deelnemers zomer-editie 2020.
Een overzicht van alle speciale activiteiten vindt u in de Agenda.

Nog een maand

Nog iets meer dan een maand en dan is het zover: de zomer-editie van het Landelijk Atelierweekend 2020 op 5 en 6 september!

Lees meer

Doe mee met de Winter-editie

Ben je beeldend kunstenaar en heb je een eigen atelier of een gezamenlijk atelier? Doe dan mee met de Winter-editie van het Landelijk Atelierweekend op 14 en 15 november 2020!

Lees meer

Doe mee met het Landelijk Atelierweekend 2020

Wil jij ook je atelier openstellen voor het publiek zodra het weer mag (na 1 september)? Doe dan mee met het Landelijk Atelierweekend!

Lees meer

Bekijk een preview

Komend weekend (16-17 nov) kun je bij honderden ateliers in Nederland een uniek kijkje achter de schermen krijgen. Bekijk hieronder alvast de trailer van de film over 11 kunstenaars in Zutphen.

Lees meer

Komend weekend: Landelijk Atelierweekend

Komend weekend (16-17 november) stellen honderden kunstenaars in heel Nederland hun atelier open voor een uniek kijkje achter de schermen. Waar ga jij kijken? Ook worden veel activiteiten georganiseerd, zoals workshops, demonstraties, rondleidingen en meer.

Lees meer

Zomer-editie was een succes!

Op 22-23 juni vond de Zomer-editie van het Landelijk Atelierweekend plaats. Vele kunstenaars in het hele land stelden hun atelier open voor bezoekers. En met succes!

Lees meer

Preview Landelijk Atelierweekend 2018

Esther van Omroep Gelderland geeft in deze video een leuk voorproefje van het vorige Landelijk Atelierweekend (2018) bij de ateliers van Heleen van Rheenen en Ad Arma.

 

Lees meer
Top