In 2022 2x het Landelijk Atelierweekend

In 2022 2x het Landelijk Atelierweekend

Dit jaar vindt het Landelijk Atelierweekend op verzoek van veel kunstenaars twee keer plaats. De voorjaarseditie is op 25 en 26 juni en de najaarseditie op 12 en 13 november. Vanaf vandaag is het mogelijk om je voor één of beide edities aan te melden.


Ga terug

Deelnemende ateliers

Mariet van Hövell tot Westerflier

Mijn werk wordt direct naar de natuur gemaakt. Daarin verwerk ik natuurvondsten in grafietpotlood op paier en stillevens in olieverf op linnen/paneel.

In de ruime boerderijstal kunt u op de begane grond het werk op uw gemak bekijken en eventueel ook kopen. Op die dagen staat de grote staldeur voor u

Roxanna Varinia

Kunst heeft magie, een betekenis en kan vanuit verschillende perspectieven ervaren worden. Het toont een verhaal, voor een ieder om zich in te leven.

Ik creëer digitaal visuele verhalen die inspireren, gevoelens oproepen en een sfeer weergeven zodat er een visuele belevenis ontstaat. Dit proces is geheel intuïtief en

Yvonne Esser-Bakker

Kom kijken en laat je verrassen door mijn kleurrijke, abstracte en bijna abstracte schilderijen in groot en klein formaat, op doek en op paneel. Voor een indruk zie mijn website en www.instagram.com/yvonneesserbakker.

Mijn atelier bevindt zich op de 1e etage. Tijdens dit weekend zijn meerdere ateliers van diverse beeldend kunstenaars open. 

Handig

Atelier/beeldentuin Janneke Hillenaar

Titel tentoonstelling: 'Van alle kanten'.

Top