Deelnemen 2024

Ben jij beeldend kunstenaar en heb jij een eigen atelier?
Doe dan mee en stel tijdens het Landelijk Atelierweekend ook je deuren open voor nieuw publiek! Zo laat je geïnteresseerden kennis maken met je werk, kun je nieuwe contact leggen, afspraken maken en werk verkopen. Je bepaalt zelf je openingstijden en je bent van harte uitgenodigd om extra activiteiten te organiseren.

Let op! Heb jij vorig jaar deelgenomen? Dan kun je inloggen in jouw account en daar aangeven dat je ook dit jaar weer wilt deelnemen. 

Voorjaarseditie 22 en 23 juni 2024

Inbegrepen bij standaard deelname (€ 59,- inclusief BTW ):
basispakket-online

  • Eigen online account en profielpagina
  • Opname in de deelnemerslijst 
  • Opname in de interactieve plattegrond
  • Handige promotieplanning
  • Afbeeldingen voor social media
  • Eventuele vermelding van extra activiteit in de online agenda
  • Regelmatig een uitlichting op de home-pagina
  • Een kant-en-klaar persbericht

(de genoemde deelnamekosten zijn inclusief 21% BTW)

Met korting deelnemen
Leden van de Nationale Associatie voor Beeldend Kunstenaars (www.NABK.nl) krijgen korting op deelname. Zij vinden de kortingscode die voor hen van toepassing is in de ledennieuwsbrief van de NABK en in het online account.

Ook leden van Jakunst krijgen korting; zij vinden de kortingscode in de ledennieuwsbrief of kunnen deze opvragen via info@jakunst.nl.

Overig
Wil je meedoen met meer dan 10 kunstenaars, zoals via je vereniging of ateliergebouw?
Dat kan natuurlijk! Wij adviseren altijd om voor elke deelnemer een eigen account aan te maken (individueel aanmelden dus) zodat elke kunstenaar zichtbaar is op de lijst van deelnemers. 
Mail ons vóór aanmelding op info@landelijkatelierweekend.nl als je met meer dan 10 kunstenaars op één adres (of van één vereninging op meerdere adressen) meedoet: je kunt dan een unieke kortingscode krijgen.

Gegevens Atelier

Mijn (factuur)gegevens

Velden met * zijn verplicht.

Posters & FLyers

Als u hieronder drukwerk bestelt, gaat het om algemeen drukwerk, waarop u eventueel zélf uw ateliergegevens kunt schrijven/ stempelen/ plakken. Het gaat dus NIET om gepersonaliseerd drukwerk

Extra kosten zijn: € 0.00

Heb je een kortingscode vul die dan hier in.Top