Deelnemende ateliers 11 en 12 november

Geopend op:
Soort kunst:

JovanArt Studio

Heerenveen

JovanART studio 

Atelier & Expositie

0655727837

Atelier van Wingerden

Ridderkerk

In de eerste plaats ben ik keramist, Shamanca's, boswezens, altaartjes, yurnals en wijnkelken. Sprookjesachtig met een zweem van magie.

De intuïtieve schilderijen komen recht uit het hart.

Daarnaast geef ik, als creativiteitsexpert, trainingen in creativiteit. Via deze trainingen geef ik je een aardse bezigheid waarmee je in contactkomt met je innnerlijke creatieve

Van Waaijen

Amstelveen

Annette is fotograaf en werkt voornamelijk figuratief. Vaak werkt ze in een gemengde techniek waarbij foto’s op linnen worden afgedrukt en bewerkt met textiel en borduurzijde. Door het gebruik van deze techniek ontstaat er vanuit het platte vlak een werk met fysieke structuur en diepte – een zowel

G&G handgemaakt

Midden-delfland

Al jaren geleden ben ik geïnspireerd door het werken met glas. Ik gebruik hierbij verschillende technieken. Het blazen van het glas heeft voor mij de meeste aantrekkingskracht, het blijft fascinerend hoe glas door de vlam verandert. Ik probeer met het kwetsbare glas samengestelde vormen te creëren. Daarnaast werk ik ook

de Gruyterfabriek

's-Hertogenbosch

De Gruyter Fabriek is een steeds belangrijk wordende hotspot voor o.a. creatieve atelierbewoners(sters) in en om Den Bosch.
De Gruyter Fabriek telt een aantal kunstenaars die in uiteenlopende disciplines werkzaam zijn en zij willen

Marianne Blok

Mookhoek

Ik ben een autodidact schilder en werk met olieverf,acrylverf en aquarel. Ik maak portret, realistische schilderijen en abstracten. Mijn grootste passie ligt bij de portretten maar de afwisseling van realistisch werk en abstracte schilderijen maakt voor mij het schilderen en voor de bezoekers het bekijken van de schilderijen zo  boeiend.

Anneke Ingelse

Gouda

Van harte welkom in mijn atelier/winkel in het oudste straatje in het centrum van Gouda, direct achter de Grote-of St. Janskerk en Museum Gouda, goed bereikbaar met openbaar vervoer.

In deze inspirerende omgeving zijn mijn schilderijen (olieverf op doek) te zien.

Ik houd van architectuur en ook van de natuur en daarom

Bram de Winter

Alphen aan de Maas

Als glas-in-lood kunstenaar maak ik naast voorzetramen ook driedimensionale objecten van glas. Dit laatste dan ook gedeeltelijk met de Tiffany methode.
Als kunstschilder voel ik me dusdanig maatschappelijk betrokken dat ik onderwerpen hierover ook regelmatig verwerk in mijn schilderijen en 'gemengde techniek' werkstukken. 

Beelden van brons (cire perdue) alleen in opdracht.

Deze editie maak ik

Dorette Ghajar

Woerden

Van harte welkom in mijn gezellige woonkameratelier en hopelijk ook in de tuin. Koffie en thee staan klaar!

Kenmerkend voor mijn schilderijen is misschien juist wel dat ik verschillende stijlen hanteer; de ene keer heel strak en bijna abstract, de andere keer neigend naar realistisch. Neem vooral een kijkje op mijn

Atelier Beelden Met Een Ziel

Emmen (Weerdinge)

Ik ben Jeannine Indewey Gerlings mijn atelier heeft de naam Beelden met een Ziel.

Deze naam voor mijn atelier heb ik gekregen in een intervieuw met Susanne Vreevan het tijdschrift ParaVizie. Zij vond vaak een perfecte gelijkenis gevoel sfeer en leven in mijn beelden. 

 

Ik maak realistische keramiek beelden van mensen dieren

Bart Art Box B4

Thesinge

Stilleven 112x150 cm geënsceneerde fotografie op linnen en lijst

Atelier-A

Abbekerk

Atelier-A: het atelier van Ada is onder het dak van de monumentale stolpboerderij. De expositie is op de oude, authentieke dars beneden.

Ada de Haan heeft haar fysieke gesteldheid verbeeld na een intensieve, succesvolle borstkankerbehandeling(2016 - 2021) Het zijn levensgrote Ada's geworden. Het is een intieme en persoonlijke kijk in textiele materialen. 

Yvon Velthuijsen

Enschede

Welkom in het atelier Yvon Velthuijsen. Hier kunt u viltsculpturen zien gemaakt van wol in combinatie met verschillende materialen o.a. vezels, hout, ijzer. 

Atelier Toonbeelden

boven-leeuwen

In atelier toonbeelden vindt u abstracte kunst. Veelal schilderijen in heldere duidelijke kleuren en in uitdagende vormen. In het atelier worden tevens diverse workshops en trainingen gehouden. Voorbeelden van de eindresultaten zijn te zien in het atelier waardoor dit in een keer heel duidelijk wordt. Neem een kijkje bij

Marga Damman

Den Dolder

in mijn atelier kun je zien:

Onbewerkte natuurfoto' s  op aluminium, plexiglas en  papier Lichtobjecten  Tekeningen en schilderingen Sjaals, van merino wol op zijde Kunstkado's : kalenders, ansichtkaarten, vlinders, kaarsenstandaards                                           

Marieke Matthijs Visual Artist

Den Haag

...

Atelier Els van Meurs

Noordwijk

Atelier Els van Meurs Noordwijk

Werkt projectmatig, afwisselend olie en acryl, aquarel en druktechnieken.

Inspiratie: kracht versus kwetsbaarheid / uitzicht

Lida Plomp Kunstwerken

Alphen aan den Rijn

In mijn werk komt de natuur vaak terug in verschillende uitingsvormen. Zowel realistische als abstracte schilderijen en pasteltekeningen zijn te zien. Ook zijn er pyrografiewerken(houtbranden) en papierschilderijen te bekijken. 

Bevo Glaskunst Atelier

Weesp

Willem van Oijen en Rachel Daeng Ngalle runnen hun glaskunst atelier Bevo samen. De mogelijkheden qua bewerkings technieken is heel breed. Casting, fusing, zandstralen, slijpen,kleurglas applique, polijsten, graveren enz. Er worden ook workshops gegeven voor o.a fusing en zandstralen. Ook is er de mogelijkheid (onder begeleiding) om  deeltijd gebruik te maken

Strikje

Budel

Ingrid Wind Fine Art collages en objecten. Ik bedenk en maak en help jou dingen los te laten! Als je mijn werk al wilt indelen, noem het dan fine art. Ik ook stel muren samen met kleine 14×14 cm kijk en voel verhaaltjes.

Van jongs af

Art-Beid

Dordrecht

Art-Beid is een beeldhouatelier waar het klassieke beeldhouwen houtsnijden wordt beoefend. Dit kan zijn eigen werk maar ook restauraties. Het klassieke beeldhouwen bestaat uit het tekenen, boetseren, het object in gips zetten en het uithouwen met behulp van de driepuntspasser of taile direct (met passers) Art-Beid geeft ook lessen in

Atelierwinkel

Lithoijen

Till Willems en Wanda Janota beheren samen de ATELIERWINKEL. Wanda maakt assemblages, vaak in kleine houten doosjes. De onderwerpen zijn divers en minutieus uitgewerkt. Bij Till staat de houding van de bewogen mens centraal. Zij maakt tekeningen met ijzerdraad en/of Siberisch krijt. 

Ties Lowes

Oss

...

Lysippe

malden

Innocentia is de vrouwelijke wederhelft van innocentius die ook in de beeldentuin staat. Zij staat voor de vrouw die mannen en tegenwoordig ook vrouwen hebben verzonnen om hun vreemdgaan de schuld aan te kunnen geven. Echter zij bestaat niet en heeft geen schuld aan het vreemdgaan van anderen vandaar iNNOCENTIA.

Zij is

db Waterman

Eindhoven

db Waterman is een in Eindhoven geboren en getogen, mixed media kunstenares. Haar werk staat bekend om een unieke mix van traditionele en moderne technieken, waarbij elementen van fotografie, collage, schilderen en tekenen worden verwerkt in gelaagde kunstwerken.

De schilderijen van db waterman onderzoeken de dissonantie tussen oude en n ieuwe

De Hoogzit

Ede

U kunt kennis maken met PK Art, niet alleen paarden en oldtimers komen hier uit de verf, alles wat een Perfecte Key (resonantie) vormt met de vreugde die schoonheid met zich meebrengt. Tevens expositie van cursisten van Atelier de Hoogzit.

de Timmi

Doesburg

collages maken. Inschrijven per mail:

info@samenzien.nl

Volger@vanTijn

Nederhorst ten Berg

Groot gebouw met twee ateliers in het voormalige PTT kantoor, temidden van een beschermd natuur gebied..aan doodlopende weg zonder openbaar vervoer.

Oude Ambachtschool

Zwolle

Ik ben Gea Bleijenberg en ik ben in het bezit van een mooi atelier.
Zaterdag en zondag kunt u van 11:00 tot 17:00 uur mijn werk zien. Neem alvast een kijkje op mijn website voor een beetje meer informatie.

Kunst van Kornelia

Dodewaard

Kornelia van der Laan is kunstenaar, fotograaf & ontwerper met een passie voor natuurlijke schoonheid.

De eindeloze variëteit van de natuur zie je terug in haar designcreaties.

Alle exclusieve en natuurlijke kunstwerken van Kornelia hebben een unieke stijl, een bijzonder verhaal en een warme, positieve uitstraling. 

Kijk met de

Atelier Andrea

Beneden Leeuwen

Hi, ik ben Andrea Janssen, ik maak schilderijen in gedurfde kleurencombinaties en in mijn werken zie je ook mijn voorliefde voor zwart-wit.

Een lijnenspel, silhouetten, realistisch, maar wel in combinatie met abstract. Mijn inspiratie haal ik uit mode, film, en (heel veel) interieur. Maar eerlijk gezegd loop ik de

hilda Hendriksen

Delft

Hilda woont en werkt (studio) in het historisch centrum van Delft.

Voelt zich "verbonden" Mét.. de Natuur en heeft grote liefde en ontzag Vóór de Natuur, de schoonheid , kracht, en zachtheid.. en alles wat erin is....

Haar schilderijen zijn dan ook dikwijls geïnspireerd door de Natuur..

Altijd Intuïtief en  Impressionistisch /abstract ,dromerig...geschilderd

Galerie Rueb & Tiekstra

Rijpwetering

...

Atelier Tonnes

Brummen

Compassie

 

                      Binnenkort word ik 80jaar. Een mooie leeftijd om na te denken over

                      hoe ik het einde van mijn leven wil mee maken. Ik besef dat ik dat

                      niet helemaal zelf kan bepalen, maar als het mogelijk is wil ik het

                      sterfproces zoveel mogelijk beleven met mijn dierbaren om me

Mark van den Heuvel

Middelbeers

...

Treehousendsm studio 57 C3 en studio 55 C1

Amsterdam

Werk van Asaf Lewkowitz. Studio 57 C3.  https://www.instagram.com/lewkart/

Asaf Lewkowitz schildert portretten en landschappen met een abstracte en figuratieve expressie, die een emotionele reactie triggeren. Door schilderijen te creëren, die suggestief zijn en een stemming uitdrukken. Hij zegt daarmee, niemand herinnerd zich helder wat wordt gezegd

Paul Dirkse

Rijswijk

Beste bezoekers bij aankomst bij mijn atelier graag even bellen naar 0633053311.

Bij de ingang van het pand staat een blauwe Opel Movano.

Gon Bello

LIMMEN

Abstracte en figuratieve beelden.

Foto's op persplex ook geschikt voor buiten

The Home of Creation

Almere

The Home Of Creation is een atelier met een maatschapelijk doel. Wij werken samen met mensen met een beperking en/of een afstand tot de arbeidsmarkt. Kunst is het fundament van waaruit gebouwd wordt aan het aangaan van vertrouwensrelaties, het versterken van de zelfredzaamheid en het zelfvertrouwen. The Home of Creation

Judith Lansink

Amsterdam

Graag nodig ik je uit om een kijkje te komen nemen in mijn atelier. Mijn olieverf schilderijen zijn een weergave van landschappen die al doende vanuit herinnering en verbeelding ontstaan. Ze neigen soms naar abstractie maar nodigen toch voortdurend uit om je eigen landschap erin te zien. In die zin

Conny Pols Keramiek Atelier

KLAASWAAL

Keramiek Atelier Conny Pols is landelijk gelegen in de Hoeksche Waard. U bent van harte welkom om ons atelier te bezoeken. Bijzondere kunst binnen en buiten keramiek

Toegepaste kunst vazen, schalen, kopjes enz. 

Toscani & Cornel

Schagerbrug

Toscani toont : schilderijen in gemengde techniek,  reliëfs, grafiek en terzijde: kettingen en shawls -one of a kind- ook voor mannen !toscani.me

Cornel toont : "Solart"  Oude zonnepanelen krijgen een tweede leven als kunstwerksolart.hanscornel.nl

 www.arthouseconcepts.nl

Jessica Muller

Barchem

Jessica Muller is geinspireerd door het onderbewuste in dromen. Mythologie die zichtbaar is als archetypische beelden. Door het vele reizen door verschillende culturen zijn die beelden uitgebreid. Uiteindelijk herkent de kijker ze als eigen herinneringen. De schilder geeft je een hint naar je eigen herinneringen. De natuur wordt soms geabstraheerd

Acryl Dynamics

Lippenhuizen

Kracht van kleur, abstracte expressie van innerlijke emotie.

Dat is wat de ontmoeting met het doek steeds voor me doet.

Soms met zachte streken, soms met krachtige gebaren.

Een combi van acrylverf, inkt en mixed media.

 

Kom kijken als je benieuwd bent

Saskia Lensink

Amsterdam

In mijn atelier laat ik recente schilderijen zien van Amsterdam en omgeving. De schilderijen zijn op locatie binnen een paar uur gemaakt. Het geeft een impressionistisch tijdsbeeld wat ik op dat moment heb ervaren. 

Mijn atelier maakt deel uit van de Galerie en Ateliers De Stoker, zodat u naast mijn werk

Atelier Els van den Boogaard

‘s-Gravendeel

Om van een wit doek naar een spannend abstract landschap te komen is een ontdekkingsreis.

Om mijn creatieve vaardigheden verder te ontwikkelen heb ik bij verschillende kunstenaars in binnen en buitenland cursussen gevolgd. Ook aan de Vrije Academie voor Beeldende Kunst in Rotterdam  heb ik van verschillende kunstenaars les gehad.

Exposeren doek

Atelier/Galerie de Verbeelding Henny Schaapman

Wijhe

Wat begon als atelier is uitgegroeid tot een mooie expostie ruimte nabij het centrum van Wijhe tussen Zwolle en Deventer. De Galerie is goed bereikbaar met openbaar vervoer en per auto.

In de Galerie tref je naast keramiek, eigenwerk van Henny Schaapman ook werk van gastexposanten. Elk werk is uniek en

WBJ-art atelier

Loenen aan de Vecht

Portretten en meer...

Robèls Art Boutique

Kerkrade

Welkom in mijn atelier!

Hier vindt u abstracte schilderkunst op canvas en papier; beeldhouwwerken in albast en seleniet, maar ook bloemen in epoxy gegoten en ecoprint zijden sjaals. Ook handgeschilderde wenskaarten ontbreken niet.

Mijn atelier bevindt zich in èèn van de smalste pandjes van limburg. Ik ben hier dagelijks te vinden om

Burghardt Fine Art

Barendrecht

Kom een kijkje nemen in het atelier van Melissa Burghardt! Een jonge kunstenares die graag werkt met olieverf en mixed media. Haar kleurrijke werk wordt vaak gemaakt op canvas maar ook op staal. Haar schuur aan huis is omgetoverd tot prachtig atelier waar ze haar schilderijen maakt en online les geeft aan

Atelier Alma Jansen

Enschede

Een bezoekje aan Atelier Alma Jansen is verrassend. Kom gezellig langs, de koffie/thee staat klaar! Vanaf 11.30 tot 16.30 uur ben je van harte welkom.

Mark van Maanen Kunstschilder

ARNHEM

olie op paneel. natuur geabstraheerde kunst, abstract, magisch realistisch

instagram  mark.vanmaanen

Kunst in het Klooster

Westbeemster

Wil van Blokland heeft haar atelier al 25 jaar in de meer dan 100 jaar oude kloosterschool, een markant gebouw omgeven door een mooie tuin. Wil nodigde Caroline Doornenbal, Judith Heinsohn en Jeanet Gem uit om samen te exposeren in de ruime lichte expositieruimte en tuin. De kunstenaars zijn zelf

Fun Art Alphen Gelderland ( FAAG)

Alphen aan de Maas

Wij zijn amateur kunstenaars Dana en Bob Treadwell.                                                     Een van mijn vele hobby's is tekenen en schilderen van voornamelijk mensen en dieren. Het op de

Beeldhouwer Rein Veldboer

Den Oever/Oosterland

Massief houten beelden en teksten in hout. Ook de leporello's, het werk van Annette Gsaijaard is te zien, zie website.

Op de website staat het filmpje 'Uit het juiste hout gesnden'. Dit geeft een goed beeld over mijn manier van beeldhouwen.

Op 24 en 25 juni is mijn atelier open van 11.00

Kunstwinkel Binnenhof 98

Rotterdam

Kunstwinkel Binnenhof 98 is de pop-up annex atelier van de Kunstkring Prins Alexander. De kunstkring heeft 90 leden, beeldende kunstenaars. Van deze leden zijn er elke maand 6 die in deze Kunstwinkel exposeren. Schilderijen, fotografie, 3D en mixed media. In het eerste Landelijke Atelier Weekend van 24 en 25 juni

wilfrielinssen

Overasselt

Het Nationaal Atelierweekend is een geweldige gelegenheid om het atelier van Wilfrie Linssen te bezoeken, haar bronzen beelden èn de schilderijen van Koda_Julien te bewonderen. Wilfrie is een kunstenaar die bekend staat om haar figuratieve bronzen beelden van mens-en dierfiguren, vaak geinspireerd op klassieke thema`s en mythologie. Haar beelden hebben

Feel Good Paintings

Purmerend

Marianne van der Haar maakt abstracte expressionistische kunst, ook wel met een realistische twist. Ze houdt van "expressie boven perfectie, vitaliteit boven afwerking, fluctuatie boven rust, onbekend boven vertrouwd, het gesluierde boven het heldere, het individu boven de samenleving, het innerlijk boven het uiterlijk" zoals de schilder William Seitz abstract

P’Arts atelier nr.23

Den Dolder

Mijn discipline is mozaïeken. Ik bewerk torso’s, lampjes,vazen en maak wanddecoraties met glas en glasmozaieksteentjes.

Studio/Atelier Ruth van de Pol

Megen

Kom gezellig kijken en bezoek mijn huis en atelier.

Koffie en thee met iets lekkers staan klaar!

 Waar mijn werk over gaat:

Waarnemingen tijdens mijn wandelingen in het rivierenlandschap rondom mijn woonplaats Megen de Maas vormen de bron van mijn werk.

Het gaat dan om het beleven van de stilte, doen van observaties, innerlijke

Mascha Leijten, DOKX

Den Bosch

Van harte welkom bij DOKX, waar verbeelding, creativiteit en vakmanschap tot leven komen.

Ooit was deze plek het laaddock en laboratorium van de firma Koudijs. Nu is het niet alleen m’n schilderatelier en werkplaats, maar ook showroom, expositieruimte, ontmoetingsplek en broedplaats. Een geweldig leuke plek aan het water waar ik met

Bergeijkse Kunstenaarsvereniging

Bergeijk

In het atelier van de Bergeijkse kunstenaars vereniging kun je 3 leden aan het werk zien:

Jos Smeets
Als Jos met materialen zijn atelier in gaat, is niet te voorspellen waar hij mee naar buiten komt. Hij combineert, componeert en assembleert tot zijn voorwerp een hele andere vorm krijgt. Vervreemding, relativering

ZOLDER op no. 90

Ransdorp

ADEM EN VERTAAL..

Loop links achterom om op de oude hooizolder van de boerderij kennis te maken met het autonome werk van Anita Philipsen. Haar recentste thema zijn haar luchtwortels die verhalen vertellen over verbondenheid met de natuur, ontmoetingen met mensen en het vastleggen van intuïtieve momenten. 

Er zal een

Sharit

Gieten

Mijn atelier is gelegen in het fraaie bosrijke Gieten in Drenthe , Noord Nederland.
Ik ben een textiel en fashion designer en gespecialiseerd in vilt techniek om kleding en kunst van te maken. Ik maak daarbij gebruik van wol en zijde en soms andere natuurlijke producten. Het zijn altijd handgemaakte

Henny Lamme Keramix

Zwolle

Mijn pad als keramist heeft zijpaden gekregen want glas en textiel zijn erbij gekomen. Vaak combineer ik deze drie technieken. Een overkoepelend thema is getiteld: 'In liefde bloeyende'.

Openingstijden: 11-4 uur

 

Jan Schep

Amsterdam

...

PARK LANE GALLERY

Roosendaal

...

Harlingen Art

Harlingen

HARLINGEN ART:

Wij zijn Elly Lagendijk en Wouter Koster, beeldend kunstenaars

werkend vanuit

Marieta Reijerkerk

Rotterdam

Het werk is geïnspireerd op de reizen die ik gemaakt heb. Stille getuigen van menselijke activiteiten in het heden maar vooral in het verleden. De geschiedenis die gelezen kan worden in vondsten van, bijvoorbeeld, oude scheepswrakken op een strand in China, activiteiten van nomaden in India. Techniek ligt niet vast

Katatelier

Amsterdam

Hallo, wat leuk dat je op mijn pagina kijkt! Ik ben Timothy en ik ben kunstenaar, in 1993 afgestudeerd aan de kunstacademie in Groningen. Mijn werk bestaat voornamelijk uit schilderijen. Het laatste jaar heb ik me gefocusd op het realisme en hiervoor heb ik jarenlang abstracte kunst geschilderd. Ook schilder

K26

Oss

In de ruimte van k26 (kruisstraat 26 te Oss worden continue exposities georganiseerd met een looptijd van gemiddeld zes weken, periodiek lezingen en andere kunstgerelateerde evenementen gehouden door ruim 30 aangesloten kunstenaars.
De exposities en evenementen zijn alle gericht op een breed publiek in Oss en omgeving.

Dit jaar is in

Miriam Hommes

Amsterdam

Schilderijen

Gebouw NERA

Nederhorst den Berg

WILLEKEVAN TIJN, opgeleid aan De Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten te Den Haag, begon succesvol als fijnschilder. Sinds 1982 werkte zij samen met Gerbrand Volger aan o.a. industriële projecten, zoals een papierfabriek tijdens de sloop en Hoogovens in IJmuiden. De schilderijen hiervan zijn geëxposeerd en aangekocht door het Frans Hals

Atelier perspectief

Beneden-leeuwen

Unieke schilderijen en keramiek van Henny Driessen.
Zilveren sieraden van Peter staps. Workshops/cursussen.

 

Jan Peter Art

Eindhoven

Tijdens dit weekend laat de kunstschilder Jan Peter van Opheusden zijn nieuwste werk zien.Er is tevens een collectie chinese kunst en afrikaanse maskers te zien.Ook is er kunst uit Canada van de Inuit (Eskimo) Daarnaast zijn er sieraden te zien gemaakt door Helma van der Linden. 

evadi

Amsterdam

Een mooi atelier in de bruisende Javastraat in Amsterdam. Waarin grote portretten van mensen van buiten gemaakt worden en te zien zijn. 

Galerie Dronten

Dronten

In de galerie van de Dronter Kunstvereniging is veel gevarieerd werk te zien van zo'n 35 kunstenaars in 2D en 3D. De aanwezige kunstenaars vertellen over hun werk(wijze). Zaterdag wordt er geschilderd met kinderen zodat ouders rustig kunnen rondkijken en zondag komen bezoekers meer te weten over de fijne kneepjes

Galerie de Brummelhof

Kootwijk

Hanny van Ee is samen met haar man Roel eigenaar van galerie de Brummelhof in Kootwijk. Naast het veelomvattende werk van Hanny verkopen we ook werk van enkele andere kunstenaars uit Kootwijk en omgeving. Het schilderwerk dat wij verkopen is vooral expressionistisch. Je treft bij ons diverse stijlen aan, van

Romy van Rijckevorsel

Vlijmen

Ik heb het afgelopen najaar deelgenomen aan het televisie programma "De Nieuwe Vermeer" het schilderij dat ik daarvoor heb gemaakt kunt u tijdens de langelijke atelierdagen zien in mijn Atelier. 

Paul Van Geert

Westervelde

In mijn atelier, een grote schuur in het prachtige Drentse dorp Westervelde, staan een 70-tal grote, vrijstaande, mobiele schilderijen opgesteld. Samen vormen zij het "Bois d'Amis", een kunstproject waarin ik de mensen uit mijn onmiddellijke omgeving verbeeld, meestal levensgroot. Het bezoek aan het atelier is een wandeling door 25 jaar

Marieke Ackerman Art

Driebergen

Zie je in de omgeving van Driebergen wel eens iemand die aan het schilderen is? Grote kans dat dat Marieke Ackerman is. Marieke schildert het liefst buiten, dus en plein air. Mariekes schilderstijl is los en ze schildert met duidelijke penseelstreken. Marieke vindt haar inspiratie in de natuur. Ze zoekt

Liesbeth Visser-Heesakkers - Keramiek atelier op nr. 37

Zwolle

Wie kijkt naar wie

www.facebook.com/KeramiekAtelierLiesbethVisserHeesakkers

instagram. keramiek.op.nr.37

  

Atelier Riki

Nuenen

...

Barbera Ploeg Artist

Rotterdam

My art dives into the unknown, to forget the daily worries and obligations.

My portraits are inspired by the hidden emotions of the subject. In my still lifes I paint memories.

More than an outward resemblance, as a photo does, I give my paintings soul.

Eva Miedema

Noordwijk

Eva Miedema (1984) is een autonoom kunstenares uit Noordwijk. In een prachtig groot en licht atelier heeft zij sinds oktober 2022 de ruimte om haar grote werken te creëren en tegelijkertijd tentoon te stellen. Eva werkt graag met het donkere medium Oost-Indische inkt. Oost-Indische inkt

Quiltkapel

LEERDAM

In atelier Quiltkapel maak ik (Rieteke) Bijbelquilts en geef ik workshops en is er maandelijks een quiltcafé. Deze dagen is er een kleine tentoonstelling van deze quilts.

Mijn man Cor maakt glas in lood objecten en tijdens de open dagen kun je een kijkje nemen in zijn werkkamer waar hij dan

Ada Sinke

Den Haag

Ada Sinke laat zich inspireren door de indrukken die ze opdoet tijdens haar wandelingen in de stilte van de natuur. Die tovert ze intuïef om tot een geheel eigen serene wereld.

Ze werkt meestal met Acrylverf, soms met Inkt, (pastel)krijt of natuurlijke materialen als 'Objet trouvé ' waar mixed-media

Siona Snel

Haarlem

Hallo! Ik ben Siona

Ik ben autodidact abstract kunstenaar (1977) met een achtergrond in grafische vormgeving en interieur vormgeving. 

Schilderen is voor mij een manier om de essentie van het leven te vangen. Ik wil de kijker graag meenemen in een wereld van schoonheid en verwondering. In

Suzy's Art World

Lieshout

Suzy's Art World

Hoi,

Ik ben Suzy Nuyts, vooral autodidact, schilderen zit in mijn bloed (meegekregen van mijn overgrootvader en tante.)

Ik hou van schilderen en tekenen. Sinds ik vaak schilder ben ik anders naar de wereld gaan kijken. Kleuren, schaduwen, materialen,..zo leuk!

Deze passie probeer ik door te geven via

Atelier in De Kameel

Den Dolder

Welkom in het Atelier van ons Cultureel Centrum de Kameel in Den Dolder.

Loes Scholman werkt als voorzitter van Atelier Den Dolder met een aantal mensen die in alle opzichten geheel uit zichzelf aan het werk gaan. Lesgeven wordt er niet gedaan, wel wordt er af een toe een workshop gehouden door een proffesional die

Atelier Bannink&CO

Noordwijk

Marijke Bannink

Werkt hoofdzakelijk in twee technieken: aquarel en olie.

Gebruikt bij aquarel de nat in nat techniek.

Ze vindt olieverftechniek een mooie afwisseling met aquarel.

Gebruikt aquarel om impressies weer te geven en is met olie meer bezig met het uitbeelden van een idee of gevoel.

Woont en werkt in Noordwijk.

Henny Verveer-Veerman

Piershil

Graag werk ik met Acryl. Ik haal heel veel inspiratie uit de natuur.
Dat kan zijn het lijnenspel ( Abstract ) maar ook de verscheidenheid aan kleuren. Zo creëer ik een persoonlijke benadering op onderwerp en techniek.

Atelier Annette van der Swaluw

Houten

Graag vertel ik over het werk en de onderwerpen die ik in mijn atelier onderzoek.

Ik ben een gepassioneerd, hoog sensitief, enthousiast kunstenaar. Van kinds af aan ervaar  ik een diepe verbinding met bomen, planten en dieren. Dat ik als mens ook één met de mensen ben, gewoon één van de

Kunstlokalen

Zutphen

Wij van “KUNSTLOKALEN” doen mee aan het landelijke open atelierweekend en verwelkomen jullie graag! 

Laat je verrassen/inspireren door de nieuwste ontwikkelingen/werken.

 

Vier ateliers zijn open! Sieraden van Eefje Dekker en beeldende kunst van Nicolette Berendsen, Carla Nederbragt en Linde Leijh. 

In de ‘In gang’ galerie toont een gastexposant zijn/haar werk.

Kortom veel te zien op 1 locatie!

Galerie Novia

Doorn

Bloemen + glas rosé = zomergevoel

Ank ter Kuile - eigenaar van Galerie Novia. Zij werkt bij voorkeur in projecten.
Tijdens het Landelijke atelierweekend zullen met name werken uit haar project Power Flower te zien zijn. Bloemenpracht op diverse wijze weergegeven, figuratief en abstract, olie en acrylverf, aquarel en kleine 3D objecten.

Anneke van der Lende Producties

Utrecht

Ik schilder zeegezichten in olieverf en noem dit mijn vitamine ZEE, goed voor mij en voor de volksgezondheid  ;-)  Dit doe ik en plein air op het strand op klein formaat, of op groot formaat, in mijn woonatelier in een oude sigarenwinkel, nav de talloze foto's die ik mee naar huis

BertineKetelaar.nl

Vriezenveen

Bertine Ketelaar woont in Vriezenveen en is autodidact schilderes. Haar werk is het beste te beschrijven als abstract met figuratieve kanten. Krachtig en kleurrijk -soms wat ruw- maar altijd in gelaagdheid opgezet. Die gelaagdheid kent ook een spirituele diepgang. De kunstenares heeft namelijk God als scheppende inspiratiebron en

Antonetta Moerland

Alphen aan den Rijn

Olieverf op masonite

afmeting: 80 x 80 cm,

jaartal: 2020

Titel: "Looking at the world"

U bent van harte welkom in het atelier op de 1e etage.

Antonetta Moerland is autonoom beeldend kunstenaar, fijnschilder en schildert vooral vanuit haar intuitie.  Werkzaam sinds 1980.

Ruimteschepen, ufo's, de kosmos , Boeddha zijn terugkerende thema's in het werk.

Acryl en

Betsie Schepers van Loon

Ravenstein

Mensfiguren in brons 

Lid van K26 in Oss

Koda_Julien

overasselt

Ik ben voornamelijk autodidact en schilder onder de naam KodA. In het verleden heb ik 2 jaar kunst academie gevolgd en tekende, fotografeerde en schreef altijd veel in mijn vrije tijd .
Mijn werk bestaat uit “mixed media” van diverse materialen waaronder huisverf, potlood, inkt, acryl, spuitbus, pastel, stiften, foto's

Concrete Hermitage | Mara Liem

Amsterdam

Concrete Hermitage is het atelier van beeldend kunstenaar/tekenaar Mara Liem in Betondorp, Amsterdam oost.

WIE

Mara Liem (1980) is geboren en getogen in Amsterdam, van Chinees-Indonesisch-Nederlandse afkomst en woonde tevens een beduidend aantal jaren in Finland en IJsland. In 2007 studeerde zij af

Carolien van der Krabben- van Boxtel

Oss

Ik schilder graag portretten. Meestal vrouwelijke portretten. Ook nav krantenfoto's of foto's van mijn gezin schilder ik graag een tafereel. Verder gebruik ik allerlei materialen zoals verf, krijt, ecoline, papier. 

HEINart

Maasbommel

In zijn werk maakt Hein gebruik van verschillende technieken, waaronder het gebruik van verfspuiten en rollers, om een unieke en energetische sfeer te creëren. Zijn werken zijn vaak abstract en kleurrijk, met een focus op beweging en emotie. Hein voelt zicht een CoBrA man en vind verwantschap in Karel Appel, Herman

Kim Peereboom

Krommeniedijk

Ik schilder intuitief. Door mezelf los te maken van alle dagelijkse beslommeringen en alles wat ogenschijnlijk in de weg zit, kan ik vanuit ruimte en liefde creëren. Ruimte en licht is wat er ontstaat. Een schilderij met ruimte om zelf in te vullen wat er in het licht van het moment zichtbaar

Atelier Marijke

Zaandam

Atelier Marijke is net een laboratorium waar geëxperimenteert kan worden met verschillende technieken en materialen.  Er worden workshops gegeven en coaching van Art to Busssines. Van werk naar verkoop.

Het atelier is onderdeel van "Os Kusthoisie" waar regelmatig tetoonstellingen worden gehouden en vooral startende kunstenaars een kans krijgen om hun werk te tonen.

StephArts

Rijpwetering

Stephanie van der Beek is een professionele kunstenares die bekend staat om haar exclusieve en unieke epoxy schilderijen van hoog kwaliteitsniveau. StephArts begon op haar 20e aan de Côte d’Azur met schilderen. Inmiddels is zij uitgegroeid tot een kunstenares met internationale allure, die dagelijks schildert, exposeert en verkoopt in binnen-

joke beers-siep

heerhugowaard

Ik werk het liefste met steen omdat vorm en kleuren me boeien. Maar diverse schildertechnieken vind ik ook boeiend. verder ben ik bezig met het Saggar stoken van keramiek, wat ook heel erg verassend is.

d.&a Expo in het Dutch Design Hotel Artemis

Amsterdam

De avontuurlijkheid, eigenwijsheid en bedachtzaamheid van Dutch Design en Nederlandse Kunst zie je terug in de totale beleving van alles wat we doen. d.&a is het DNA van ons hotel! Van je bord tot je kussen, tot het vergaderarrangement vind je "the Art of Dutch Design". Het Dutch Design Hotel

Atelier TITUS

Bellingwolde

...

Rosa Spier Huis atelier 129

Laren

"Mossoro avenida dix sept rosado"

Formaat 120x90 cm digital art

StreetViewArt-Brazilië

 

https://herremethorst.pixpa.com/art-projects/streetviewart

Herre is one of the first artists who changed his leadpencil for a computerpencil. StreetViewArt is

Jannie van Dijken

Barneveld

In mijn atelier op de 1e verdieping van onze woning geef ik de workshops in tekenen en klei. Daar ben ik het meeste te vinden om bronzen beelden voor te bereiden in was en te boetseren in klei. Meestal in opdracht. Ook teken en schilder ik graag. Dat laatste doe

Groepsatelier 'De buren van Piet'

Amsterdam

Pal onder het atelier van Mondriaan (1895) tonen Pauline van Buringen - Nina Matser en Pepijn Bake tekeningen, schilderijen en linoprints. Bijzondere plek dus voor een kijkje in de keuken (en drankje/hapje). Welkom!

Kobalt & Co

Rotterdam

Kobalt & Co biedt onderdak aan verschillende kunstprojecten. Het bestaat uit 3 geschakelde units met expositieruimte, workshopruimte en 3 ateliers.

Momenteel is er een expositie gewijd aan het experiment. 13 kunstenaars stellen hun experimentele werk ten toon. Antoinette MH Brandenburg, Bikkel, Brighart, Christy de Witt, Diana van Wijk, Juffrouw Springtouw, Liesbeth

Marijke Prins Schilderijen

Houten

Kleurrijke geabstraheerde landschappen en bloemenschilderijen. Van harte welkom in mijn atelier.

Als tuinontwerper is Marijke Prins sterk verbondenheid met het landschap en de natuur . In haar schilderijen is die verbondenheid ook terug te vinden.  Thema’s zijn het ruimtelijke geabstraheerde landschap of geabstraheerd bloemen. Kenmerkend voor het

Hans de Heus

ROTTERDAM

Mijn werk is (zeer) realistisch en mijn belangrijkste onderwerpen zijn stads- en (Rotterdamse) havengezichten, (trompe l'oeil) stillevens en (zelf) portretten. Ik schilder deze vooral met acryl.

Voor mijn buitentekeneningen, mijn favoriete zomeractiviteit, werk ik vooral met aquarelpotlood op getint papier, grafietpotlood en aquarelverf.

Mijn atelier heb ik 'aan huis'. Naast mijn werkplek kunt

ORGNL Art Design by Anoek Hovestad

Landsmeer

Onder de merknaam ORGNL Art Design brengt kunstenares Anoek Hovestad haar kleurrijke creaties onder de aandacht bij liefhebbers van kunst en design. Als intuïtieve kunstenares(autodidact) deelt zij graag haar kleurrijke creaties die veelal zijn geïnspireerd door de natuur en het universum. Zij brengt emoties of een gedachte over met het

Atelier Zus van Zand

Dedemsvaart

Zus van Zand is een tekenaar die last. In haar atelier in Dedemsvaart maak je kennis met haar modeltekeningen en ontwerpen voor haar ruimtelijk werk. Via haar werkplaats kom je in de beeldentuin waar dat ruimtelijk werk van staal te bewonderen is.

Zus van Zand laat zien hoe zij een klassieke

Atelier Judith Dubois

Amsterdam

Winnaar van de Nieuwe Vermeer vrije categorie.

De boodschap van mijn kunst is respect en samenwerking tussen mens en natuur. Ik laat de aarde zelf spreken door het gebruik van alleen de puur natuurlijke en lichtechte materialen als zand, aarde, steen, veer en schelp. De verbindende lijm, die al eeuwenlang door kunstenaars

Helna de Bruyn - Fine Art

Haaksbergen

Grafietpotloodtekeningen, schilderijen, kinderboek (geschreven en geillustreerd)

Tom Lucassen

Ommen

Expositie in galerie en tuin

Het buitenatelier van Tom is in de tuin. Hier zie je ook zijn winterharde beelden. Binnen staan zijn beelden van albast.

De galerie heeft vijf kamers waar je schilderijen, glaskunst, brons, keramiek en beelden van verschillende kunstenaars kunt zien.

 

Willemijn

Bemelen

willemijn-peters-tessela.kunstinzicht.nl

Atelier Willemijn ligt in het uiterste zuiden van Limburg, in het landschappelijke dorp Bemelen dicht bij Maastricht. Hier werk ik aan landschappelijke Kunst, die bestaat uit grote zwart-wit tekeningen, grote schilderijen van de Bemelerberg en omstreken en pasteltekeningen van bomen, dieren en planten. ik werk

Hetty Dalm

Klaaswaal

In mijn atelier aan huis is naast die van mij ook kunst van Roel Bouman en Sara Rirdijk te bewonderen.

U kunt ons aan het werk zien en wij ontvangen u met een kopje  koffie of een ander drankje.

Graag tot ziens op 25 en 26 juni

Selene's Art

Veldhoven

Selene is een hedendaagse, veelzijdige kunstenares wonend in Veldhoven. Ze is grotendeels autodidact, maar heeft ook verschillende workshops in Duitsland en Nederland gevolgd. Workshops of privé lessen (diverse acryl gieten technieken en ‘Textuur avontuur’) biedt ze ook in haar atelier in Veldhoven. Voor meer informatie neem een kijkje op

Frank Vincent

Veldhoven

Verwonder uzelf.

En kom kijken naar creatieve staalkunst die u zal verbazen. 

Een verglijking met Escher is snel gemaakt.

Art-Man Gallery

Heelweg

 

Bij Art-Man Gallery zijn houten draaiende sculpturen in combinatie met muziek en poëzie te bewonderen.

Tijdens het Landelijk Atelier Weekend zullen er ook diverse andere kunstenaars tentoon gesteld worden!

U wordt verwelkomt met een hapje en een drankje.

Mira Peters Kunstschilder Tekenaar

Colijnsplaat

schilderijen en tekeningen. Groot maar ook klein werk. 

Veel te snuffelen in een bijzondere locatie

Colijnsplaat ligt vlak bij zee en heeft eigen haventje. Er is een parkeerterein en is een mooie plek om te fietsen.

Atelier IDEE / Ria Stroes

Nijemirdum

Atelier IDEE is een atelier / galerie in de prachtige omgeving van de Gaasterlandse bossen.

In de galerie is een tentoonstelling te zien van de beelden van Ria Stroes.
U bent hier van harte welkom.

Atelier IDEE is ook een creatieve ruimte  waar ook andere mensen aan de slag kunnen gaan met beeldhouwen,

Angelaaz Pottenbakkerij

Udenhout

Tijdens de open dag zijn er doorlopend demonstraties flame painting op koper, formfolding en potten draaien

Atelier de Heakiep

Buitenpost

Atelier de Heakiep ligt zeer landelijk gelegen op de grens tussen Friesland en Groningen.

Het atelier is geopend op zaterdag en zondag van 12.00 - 17.00 uur.

De kunst die wij tonen is hedendaags realistisch. Geinspireerd door de directe belevingswereld en maatschappelijk betrokkenheid van de kunstenaars.

Wij nodigen u van harte uit om

Jule Jeurissen

Eindhoven

Welkom in mijn atelier in Eindhoven!

Ik ben erg gefascineerd door de verhouding tussen de mens en zijn omgeving en hoe deze waargenomen kan worden. Dat is ook de rode draad en onderliggend thema van mijn werk. Wat zien we en wat blijft voor ons verborgen?

De Betuwse Verfstreken

Tiel

Welkom in het Atelier van De Betuwse Verfstreken in Tiel!

In ons atelier is abstracte en figuratieve kunst te vinden. Veelal olieverf schilderijen in heldere duidelijke kleuren en in expressieve vormen, van stillevens en bloemen tot surrealisme. Daarnaast worden er ook bronzen beelden en keramische werken tentoongesteld. 

Corry, Eef en Wil doen mee aan het

The Living Museum Leeuwarden

Leeuwarden

The Living Museum Leeuwarden biedt ruimte aan een ieder die zich middels kunst wil uiten, hetzij professiooneel hetzij therapeutisch. "Living" betekent dat het geen statische tentoonstelling is, maar dat er ook daadwerkelijk wordt gewerkt door kunstenaars.

De huidige huurders van de atelierruimtes in het museum tonen zich aan het publiek en

Hemmechien Knip

Zutphen

Nagedacht.

Zo is het: Zij schildert niet,maar zij experimenteert met materiaal, dat verf heet.
En dan echte verf: olie.
Voor al diegenen die prachtige acrylwerken afleveren, zij kán het niet, haar wereld is die van de olieverf.
Alles moet het liefst tijden nat blijven, opdat zij er dan

House of Thol hoofdkwartier

Overasselt

House of Thol is een opkomend duurzaam ontwerpmerk dat zich richt op producten die groen dagelijks leven makkelijker maken.

De groeiende collectie, bestaande uit onder andere natuurlijk watergeefsysteem Waterworks; bloembesparende schikschijven Flower Constellations; groeischijf Helios; de Poma/Olera-serie tegen voedselverspilling, en de recent uitgebrachte kiemset voor microgroentes Patella Crescenda, wordt op steeds meer

Irma Schilderatelier

Stevensbeek

Irma Bus Kroef, 1972, is opgegroeid en woonachtig op het Brabantse platteland in Stevensbeek. Na ruim 20 jaar in het basisonderwijs gewerkt te hebben, besloot ze het roer om te gooien en zich volledig op het schilderen te richten. In 2021 studeerde ze af aan de Academie voor schone kunsten

Atelier Chevallier

Steenderen

Welkom in atelier Chevallier, waar u een kijkje kunt nemen in de toekomst. Of dat gunstig is mag u zelf beoordelen.
Mijn kunst gaat in ieder geval over actuele maatschappelijk problemen. Ik kies herkenbare, soms nostalgische voorwerpen die ik combineer met actuele fotografie. Zo maak ik de veranderende maatschappij zichtbaar

Krijgsman

's- Hertogenbosch

Mijn werk is echt figuratief! Het portret is in vele verschillende materialen vorm gegeven. In klei, getekend en geschilderd. U bent welkom in mijn over volle huis, het atelier ligt achter t huis, verbonden door een kleine binnenplaats. Waar ik elke ochtend met creatieve mensen werk.

Midden in de stad s-hertogenbosch 

Atelier Theo van der Steen

Oss

...

DRAAIT

Wageningen

...

ATELIER OCHO van Joanne Schroder

Zwolle

schilderij: We are all angels with one wing,

               only in embracing each other can we fly!

 

torenstraat 10

Megen

Mijn denken is mijn doen

Uitvoering is keuzes maken

Tina lintvelt

Huissen

Uniek bronzen beeld: titel Barok

Zie ook Instagram: Tinalintveltsculptures

 

Kunst of Art

Laag-Keppel

PAYSAGE

Olieverf / linnen / 100 x 120 cm

hendrik hulshof

 

 

 

atelier aan de Vecht

hardenberg

...

Atelier de Paauw/ Lin Jans

Wassenaar

Sinds 2015 heb ik een klein ateliertje, dat aan de landgoederenroute gelegen is, in park de Paauw. Mijn schilderijen van bomen, bloemen, het strand, landschap of vrouwen zijn vrolijk en kleurrijk. U bent van harte welkom een kijkje te komen nemen.

VTV De Tochten

Rotterdam

In expositieruimte van VTV De Tochten wisselen kunstenaars elke 3 maanden van expositie. Tijdens de Landelijke Atelierdagen in juni zijn: Arnold NIX Holterman, Rob Scheuierman, Roos Brouwer, Sonja Hulstkamp en Thea Meekers daar actief. Glaskunstenares Liesanne den Haan verzorgt een demonstratie glas in lood maken. De kunstenaars zijn leden van

Samenwerkende Oostzaanse Kunstenaars

Oostzaan

KUNST in de tuin 

De kunstenaars van de SOK exposeren bij elkaar in een zestal tuinen om zo tot een verrassende wandeling langs de kunst te komen. Zij zijn natuurlijk zelf aanwezig om u rond te leiden. Om het geheel nog feestelijker te maken worden er verschillende demonstraties gegeven

De

Beelden Hans Koenen

Heeswijk-Dinther

Betekenisvolle grote en kleinere beelden voor in de tuin of ter verfraaiing van het interieur. Vrij werk en ook in opdracht. Sculpturen in brons, steen, hout of een combinatie van materialen. Werk te vinden in particuliere en openbare collecties.

Blue Ink Studio

Bergschenhoek

Ik ben Julia Henze, een kunstenares en urban sketcher. En ik kan niet wachten om je te verwelkomen tijdens het landelijk open atelier weekend!

Schetsen is mijn grote passie die ik graag met anderen deel. Daarom heb ik een leuke en gezellige online tekencommunity Brave Brushes Studio opgericht, waar ik

Atelier Inez Bosker

Schaijk

Naast mijn eigen werk (schilderijen en zilveren sieraden) bied ik graag een podium aan andere kunstenaars. Ik heb Marleen Manders en Alice Bouwmans uitgenodigd om hun creaties te laten zien. Marleen exposeert sculpturen en Alice exposeert en verkoopt haar sieraden van zelf ontworpen kralen. Genoeg moois te zien, dus wees

Carla Welle

Loenen aan de vecht

Schilderijen met thema,s Vier het leven, botanische bloemen, tekeningen, schilderijen en fotografie.op een bijzondere locatie bijeengebracht.

Geopend van 11.00 uur tot 17.30uur beide dagen.

Marco Adriolo

Heerlen

autodidact schilder

't kunsthuis

Veldhoven

Welkom bij 't kunsthuis! Nicole van Herpen olieverfschilderijen en (pastel) tekeningen en Nicole Verhoeven Portretschilderijen en -tekeningen.

Bij 't kunsthuis ben jij, jong of oud, welkom om kunst te kijken, maken en leren in verrassende workshops en teken- en schilderlessen.

 

Cora Korssen

Zaandam

Cora Korssen 

Sloot in 1987 mijn creatieve vervolgopleiding af aan de NIMETO. Na werkzaam te zijn geweest als plateel schilderes op de Zaanse Schans sloeg bij mij de vlam naar keramiek over. Begon in 1997 aan een keramiekcursus en sindsdien creëer ik keramische objecten. Een rode draad

Studio MarciArtistic

Steenwijk

Airbrush portretten en Bodypainting

Ik ben Marcia. Airbrushspecialist en bodypainter sinds 2005. Je bent van harte welkom in mijn studio in Steenwijk. Neem de tijd om mijn werk te bekijken en je vragen te stellen. Wie weet wil je zelf ook even proberen hoe dat nu werkt,

Theaterwerkplaats en atelier De Rode Hoed

zutphen

...

Willie manders

Schaijk

U bent welkom in mijn galerie-atelier.

Na vele mooie jaren als etaleur-decorateur ben ik mezelf gaan vediepen in de schilderkunst.  Verschillende stijlen heb ik uitgeprobeerd, maar toen ik kennis maakte met het werk van de "Noordelijke Realisten" (Piet Sebens, Matthijs Roling, Henk Helmantel) was het voor mij duidelijk dat ik in

Top