Deelnemende ateliers 11 en 12 november

Geopend op:
Soort kunst:

Atelierbd

Wervershoof

Op 11 en 12 november stel ik mijn huis weer open voor het Landelijk Open Atelierweekend. Er is weer veel te zien in de najaarsexpositie. Nieuwe keramiek en nieuwe schilderijen. Al vanaf 1995 ben ik bezig met het maken van keramiek en schilderijen.

Keramiek, handvormen en gedraaide vormen maak ik thuis

Liesbeth Visser-Heesakkers - Keramiek atelier op nr. 37

Zwolle

Wie kijkt naar wie

www.facebook.com/KeramiekAtelierLiesbethVisserHeesakkers

instagram. keramiek.op.nr.37

  

de Gruyterfabriek

's-Hertogenbosch

De Gruyter Fabriek is een steeds belangrijk wordende hotspot voor o.a. creatieve atelierbewoners(sters) in en om Den Bosch.
De Gruyter Fabriek telt een aantal kunstenaars die in uiteenlopende disciplines werkzaam zijn en zij willen

Frank Vincent

Veldhoven

Verwonder uzelf.

En kom kijken naar creatieve staalkunst die u zal verbazen. 

Een verglijking met Escher is snel gemaakt.

Robèls Art Boutique

Kerkrade

Welkom in mijn atelier!

Hier vindt u abstracte schilderkunst op canvas en papier; beeldhouwwerken in albast en seleniet, maar ook bloemen in epoxy gegoten en ecoprint zijden sjaals. Ook handgeschilderde wenskaarten ontbreken niet.

Mijn atelier bevindt zich in èèn van de smalste pandjes van limburg. Ik ben hier dagelijks te vinden om

Atelier in De Kameel

Den Dolder

Welkom in het Atelier van ons Cultureel Centrum de Kameel in Den Dolder.

Loes Scholman werkt als voorzitter van Atelier Den Dolder met een aantal mensen die in alle opzichten geheel uit zichzelf aan het werk gaan. Lesgeven wordt er niet gedaan, wel wordt er af een toe een workshop gehouden door een proffesional die

Atelier 23

Arnhem

Bij Atelier 23 werken 40 outsider kunstenaars bevlogen aan hun kunstontwikkeling. We heropenen onze kunstuitleen en tijdens de open dagen is er ook een tentoonstelling van lagere scholen, en presenteren een aantal kunstenaars uit de wijk zich. We hebben een leuk randprogramma voor kinderen op zondag! Wees welkom!

Kunstwinkel Binnenhof 98

Rotterdam

Kunstwinkel Binnenhof 98 is de pop-up annex atelier van de Kunstkring Prins Alexander. De kunstkring heeft 90 leden, beeldende kunstenaars. Van deze leden zijn er elke maand 6 die in deze Kunstwinkel exposeren. Schilderijen, fotografie, 3D en mixed media. In het eerste Landelijke Atelier Weekend van 24 en 25 juni

Georgette van Velzen, Kunst zonder punt

Hoofddorp

...

kunstoogst

heerhugowaard

de diverse groep kunstenaars die een atelier hebben op de Artfarm in Heerhugowaard hebben dit weekend hun atelier geopend en doen dit onder de naam "Kunstoogst" 

De ateliers zijn open op zaterdag en zondag tussen 11.00 en 17.00 uur. verder is ook de beeldentuin te bezichtigen.

Jan Aldenhoven Beeldhouwer

Schijndel

...

atelier L2 art+design

Eygelshoven

Onze atelierdeur staat voor je open... Leny Franken en Leo Klein werken sinds 2010 samen in atelier L2 art+design. Beide autonome kunstenaars in een stimulerende samenwerking.'Wij willen daarin niet anoniem blijven, een 'WIJ' los en onafhankelijk van elkaar maar gelijkgezind en individueel. Voor ons is kunst niet alleen een kwestie van

de Timmi

Doesburg

collages maken. Inschrijven per mail:

info@samenzien.nl

marlou pluijmaekers

kapelle

Met veel plezier open ik mijn atelier voor publiek tijdens de atelier dagen in november.

Mijn schilderijen en tekeningen hebben een expressief coloristisch kleurgebruik en een speelse lijnvorming met houtskool, inkt of potlood.

Atelier Gabrielle Dumas

Zeist

Met mijn werk wil ik mensen iets geven,

waar ze zich goed en prettig bij voelen,

waar ze heel van worden,

waar liefde in zit.

 

Olie, glas, acryl, zijde, alles waar wat substantie heeft, is haar werkmateriaal. Als binnenhuisarchitect kunnen haar werken naadloos aansluiten bij de verstilling van haar Interiuers. Door haar opleiding aan de

Atelier Tonnes

Brummen

Compassie

 

                      Binnenkort word ik 80jaar. Een mooie leeftijd om na te denken over

                      hoe ik het einde van mijn leven wil mee maken. Ik besef dat ik dat

                      niet helemaal zelf kan bepalen, maar als het mogelijk is wil ik het

                      sterfproces zoveel mogelijk beleven met mijn dierbaren om me

Tali Farchi

Zwolle

Tali Farchi - van der Wouden. Geboren In Haifa Israel in 1956. Zij studeerde aan de Vrije Akademie in Den Haag van 1979 tot 1981 en aan de Rietveld Akademie van 1981 tot 1986. Zij heeft internationaal gewerkt als zelfstandig animator. Vanuit de animatie ging zij op zoek naar andere

Hans de Heus

ROTTERDAM

Mijn werk is (zeer) realistisch en mijn belangrijkste onderwerpen zijn stads- en (Rotterdamse) havengezichten, (trompe l'oeil) stillevens en (zelf) portretten. Ik schilder deze vooral met acryl.

Voor mijn buitentekeneningen, mijn favoriete zomeractiviteit, werk ik vooral met aquarelpotlood op getint papier, grafietpotlood en aquarelverf.

Mijn atelier heb ik 'aan huis'. Naast mijn werkplek kunt

Atelier Judith Dubois

Amsterdam

Winnaar van de Nieuwe Vermeer vrije categorie.

De boodschap van mijn kunst is respect en samenwerking tussen mens en natuur. Ik laat de aarde zelf spreken door het gebruik van alleen de puur natuurlijke en lichtechte materialen als zand, aarde, steen, veer en schelp. De verbindende lijm, die al eeuwenlang door kunstenaars

Atelier Geke Hoogstins

Eext

Geke Hoogstins (1956), beeldend kunstenaar & theatermaker

"Artistieke ideeën ontstaan in mijn eigen besloten leefwereld waarbij niet de werkelijkheid of de maatschappij het beeld bepaalt wat uit mijn penseel vloeit maar zijn het mijn gedachten, emoties en dromen die mij leiden in het schilderen, verhalen bedenken en theater maken"

Geke Hoogstins (Kollumerland,1956) werd

Grafisch Atelier Hilversum

Hilversum

...

NonArt

Delft

Tijdens deze najaarseditie van het Landelijk Atelierweekend zijn de werken van een tweetal kunstenaars te bekijken in de expositieruimte aan de Buitenwatersloot 36 te Delft. Het mooie pand aan de gracht is dan van 11:00-17:00 geopend en de toegang is gratis. 

De expositie biedt een grote variëteit aan kiunstwerken: fotografie, mixed

Atelier Nicole Karrèr

Zutphen

In het atelier van Nicole Karrèr vind u voornamelijk klein werk. Schilderijen, encaustiek, collages en verlicht kijkkastjes.

Karin Merx Fine Art

Almelo

Painting Portraits As A Story / Portretten schilderen als een verhaal.

Het schilderen van portretten in opdracht is een reis door de verhalen die mij worden verteld door de opdrachtgever of degene die voor mij zit. Het is een reis die zal leiden tot een portret voor het leven.

-The

Black Horse

Menaam

Speciaal voor het landelijk Atelier weekend is voormalig café Black-Horse omgetoverd naar een tijdelijke kunst galerie. Met dank aan de eigenaar Bouwbedrijf Bruinsma.

In mijn schilderijen, vaak portretten probeer ik de emotie te vangen die ik er bij voel. Meestal werk ik met acrylverf, olieverf of houtskool. Ik schilder met een

Conny Pols Keramiek Atelier

KLAASWAAL

Keramiek Atelier Conny Pols is landelijk gelegen in de Hoeksche Waard. U bent van harte welkom om ons atelier te bezoeken. Bijzondere kunst binnen en buiten keramiek

Toegepaste kunst vazen, schalen, kopjes enz. 

Willemijn

Bemelen

willemijn-peters-tessela.kunstinzicht.nl

Atelier Willemijn ligt in het uiterste zuiden van Limburg, in het landschappelijke dorp Bemelen dicht bij Maastricht. Hier werk ik aan landschappelijke Kunst, die bestaat uit grote zwart-wit tekeningen, grote schilderijen van de Bemelerberg en omstreken en pasteltekeningen van bomen, dieren en planten. ik werk

Leen Kaldenberg

Leermens

Mijn onderwerp is het Noord-Nederlandse landschap. Ik werk met temperaverf die ik zelf maak en soms win ik het pigment uit de grond waar ik schilder zoals bijvoorbeeld waddenslib of klei.

Atelier/Galerie de Verbeelding Henny Schaapman

Wijhe

Wat begon als atelier is uitgegroeid tot een mooie expostie ruimte nabij het centrum van Wijhe tussen Zwolle en Deventer. De Galerie is goed bereikbaar met openbaar vervoer en per auto.

In de Galerie tref je naast keramiek, eigenwerk van Henny Schaapman ook werk van gastexposanten. Elk werk is uniek en

Atelier IDEE / Ria Stroes

Nijemirdum

Atelier IDEE is een atelier / galerie in de prachtige omgeving van de Gaasterlandse bossen.

In de galerie is een tentoonstelling te zien van de beelden van Ria Stroes.
U bent hier van harte welkom.

Atelier IDEE is ook een creatieve ruimte  waar ook andere mensen aan de slag kunnen gaan met beeldhouwen,

Mark van Maanen Kunstschilder

ARNHEM

olie op paneel. natuur geabstraheerde kunst, abstract, magisch realistisch

instagram  mark.vanmaanen

Kunstlokalen

Zutphen

Wij van “KUNSTLOKALEN” doen mee aan het landelijke open atelierweekend en verwelkomen jullie graag! 

Laat je verrassen/inspireren door de nieuwste ontwikkelingen/werken.

 

Vier ateliers zijn open! Sieraden van Eefje Dekker en beeldende kunst van Nicolette Berendsen, Carla Nederbragt en Linde Leijh. 

In de ‘In gang’ galerie toont een gastexposant zijn/haar werk.

Kortom veel te zien op 1 locatie!

Lida Plomp Kunstwerken

Alphen aan den Rijn

In mijn werk komt de natuur vaak terug in verschillende uitingsvormen. Zowel realistische als abstracte schilderijen en pasteltekeningen zijn te zien. Ook zijn er pyrografiewerken(houtbranden) en papierschilderijen te bekijken. 

Krijgsman

's- Hertogenbosch

Mijn werk is echt figuratief! Het portret is in vele verschillende materialen vorm gegeven. In klei, getekend en geschilderd. U bent welkom in mijn over volle huis, het atelier ligt achter t huis, verbonden door een kleine binnenplaats. Waar ik elke ochtend met creatieve mensen werk.

Midden in de stad s-hertogenbosch 

DRAAIT

Wageningen

...

Marion Timmers

Zutphen

Ik maak grote tuinbeelden van aluminiumcement, dit lijkt op brons maar minder kostbaar. Het zijn voornamelijk vrouwenfiguren die een lichaamstaal uitstralen. Kleinere beelden maak ik van brons en keramiek.

Schilderijen maak ik voornamelijk in acryl. Het draait bij mij om beweging, (e) motion, dans..

 

Eljada Van Muijden

Zevenaar

Eljada is beeldend kunstenaar sinds 1976. Ze woont en werkt in Centrum Zevenaar het hart van de Liemers. Bij haar werkplaats heeft zij een winkel met eigen werk, zoals: schilderijen, tekeningen, keramiek waaronder gebruiksgoed en hebbedingen voor jezelf of om cadeau te geven.

Naast het maken van autonoom werk neemt Eljada

Oude Ambachtschool

Zwolle

Ik ben Gea Bleijenberg en ik ben in het bezit van een mooi atelier.
Zaterdag en zondag kunt u van 11:00 tot 17:00 uur mijn werk zien. Neem alvast een kijkje op mijn website voor een beetje meer informatie.

Ankie Daanen Doll Art

Oosterhout

In het atelier van Ankie Daanen kunt U zien hoe bijzonder poppenkunst voor volwassenen is.

In dit ambacht komt boetseren, schilderen, vormgeven en kostumeren allemaal samen.

Zo ontstaat een kunstwerk wat ook omschreven kan worden als zijnde Fantastische Figuren.

Ankie maakt U wegwijs in haar Atelier in Oosterhout NB, waar U tevens haar

Peter van Tilburg

Hilvarenbeek

...

Kobalt & Co

Rotterdam

Kobalt & Co biedt onderdak aan verschillende kunstprojecten. Het bestaat uit 3 geschakelde units met expositieruimte, workshopruimte en 3 ateliers.

Momenteel is er een expositie gewijd aan het experiment. 13 kunstenaars stellen hun experimentele werk ten toon. Antoinette MH Brandenburg, Bikkel, Brighart, Christy de Witt, Diana van Wijk, Juffrouw Springtouw, Liesbeth

't kunsthuis

Veldhoven

Welkom bij 't kunsthuis! Nicole van Herpen olieverfschilderijen en (pastel) tekeningen en Nicole Verhoeven Portretschilderijen en -tekeningen.

Bij 't kunsthuis ben jij, jong of oud, welkom om kunst te kijken, maken en leren in verrassende workshops en teken- en schilderlessen.

 

ORGNL Art Design by Anoek Hovestad

Landsmeer

Onder de merknaam ORGNL Art Design brengt kunstenares Anoek Hovestad haar kleurrijke creaties onder de aandacht bij liefhebbers van kunst en design. Als intuïtieve kunstenares(autodidact) deelt zij graag haar kleurrijke creaties die veelal zijn geïnspireerd door de natuur en het universum. Zij brengt emoties of een gedachte over met het

Evita Art & Music

Zoetermeer

Ontdek de kleurrijke wereld van Evita Tjon A Ten, een kunstenares en eigenaresse van Evita Art and Music. Haar kunstwerken zijn doordrenkt met inspiratie uit kleuren en vormen, waardoor ze een unieke expressie van creativiteit en schoonheid vormen.

In onze webshop vindt u een assortiment van de meest recente schilderijen, geschenk

Anne van den Heuvel | textiel, kleur, akoestiek & community-art

Empel ('s-Hertogenbosch)

Ik ben Anne. Kunstenares. Ontwerper ... iets daartussenin.
Anne van den Heuvel (1974) is een Nederlandse ontwerpster en textiel kunstenares. Zij is gespecialiseerd in het maken van textiele kunstwerken. Ze ontwerpt en realiseert unieke

POSTARTDESIGN

Emmer-Compascuum

...

Karin van der Gaast

Middenbeemster

...

Sarah Linde Tekeningen

Heeswijk-Dinther

Ik vind het ronduit fascinerend zoals wij mensen functioneren met ons denken, voelen, doen en handelen.

Indiva

Heelsum

Ambacht in beweging

Welkom in het atelier van goudsmid Astrid Hut van Indiva.

Kunst is een spel tussen vorm en kleur. Inspiratie vindt zij in een kleur waar de zon in zit, of spontane vormen met smelttechnieken. Haar passie voor dansen heeft haar geïnspireerd tot het maken van danssieraden. De oude filigraintechniek gebruikt

Rozengracht 28

Zutphen

 

Op de Rozengracht 28 in Zutphen huizen 5 kunstenaars  met elk hun eigen disciplines. We laten je graag zien wat we maken en wat we doen, waar de diverse aangeboden cursussen over gaan. 

Sacha Brienesse - glas en monoprint

Malou Cohen - beelden

Elisabeth Knopper - kindercursus tekenen en

Galerie/Atelier Sia Braakman

Philippine

...

G&G handgemaakt

Midden-delfland

Al jaren geleden ben ik geïnspireerd door het werken met glas. Ik gebruik hierbij verschillende technieken. Het blazen van het glas heeft voor mij de meeste aantrekkingskracht, het blijft fascinerend hoe glas door de vlam verandert. Ik probeer met het kwetsbare glas samengestelde vormen te creëren. Daarnaast werk ik ook

Barbera Ploeg Artist

Rotterdam

My art dives into the unknown, to forget the daily worries and obligations.

My portraits are inspired by the hidden emotions of the subject. In my still lifes I paint memories.

More than an outward resemblance, as a photo does, I give my paintings soul.

Art-Man Gallery

Heelweg

 

Bij Art-Man Gallery zijn houten draaiende sculpturen in combinatie met muziek en poëzie te bewonderen.

Tijdens het Landelijk Atelier Weekend zullen er ook diverse andere kunstenaars tentoon gesteld worden!

U wordt verwelkomt met een hapje en een drankje.

Angelaaz Pottenbakkerij

Udenhout

Tijdens de open dag zijn er doorlopend demonstraties flame painting op koper, formfolding en potten draaien

Jule Jeurissen

Eindhoven

Welkom in mijn atelier in Eindhoven!

Ik ben erg gefascineerd door de verhouding tussen de mens en zijn omgeving en hoe deze waargenomen kan worden. Dat is ook de rode draad en onderliggend thema van mijn werk. Wat zien we en wat blijft voor ons verborgen?

atelier Marion

Rotterdam

Mijn beelden en (licht-)objecten die af zijn, hangen en staan allemaal uit. Ze hebben alle formaten. Kunnen buiten en binnen. Staan en hangen. Zijn met en zonder licht. Wat ze gemeen hebben is het materiaal: hout/ steen/ metaal/ glas/ licht.

En natuurlijk is er ook ´work in progress´ te zien. 

Kom kijken.

Feel Good Paintings

Purmerend

Marianne van der Haar maakt abstracte expressionistische kunst, ook wel met een realistische twist. Ze houdt van "expressie boven perfectie, vitaliteit boven afwerking, fluctuatie boven rust, onbekend boven vertrouwd, het gesluierde boven het heldere, het individu boven de samenleving, het innerlijk boven het uiterlijk" zoals de schilder William Seitz abstract

Haggith van Hees

Zaandam

De wieg van kunstenares Haggith van Hees-Reesink stond op creatieve grond, namelijk boven de winkel van Gerrit Rietveld in Utrecht. Op haar derde verhuisde ze met haar ouders naar de binnenlanden van Papoea Nieuw-Guinea. De intense kleuren van de jungle, de tropische bloemen en de paradijsvogels maakten een onuitwisbare indruk

Atelier Anja Jacobs Loeffen

St Agatha

...

Henny Lamme Keramix

Zwolle

Mijn pad als keramist heeft zijpaden gekregen want glas en textiel zijn erbij gekomen. Vaak combineer ik deze drie technieken. Een overkoepelend thema is getiteld: 'In liefde bloeyende'.

Openingstijden: 11-4 uur

 

Atelier Marijke

Zaandam

Atelier Marijke is net een laboratorium waar geëxperimenteert kan worden met verschillende technieken en materialen.  Er worden workshops gegeven en coaching van Art to Busssines. Van werk naar verkoop.

Het atelier is onderdeel van "Os Kusthoisie" waar regelmatig tetoonstellingen worden gehouden en vooral startende kunstenaars een kans krijgen om hun werk te tonen.

Marieta Reijerkerk

Rotterdam

Het werk is geïnspireerd op de reizen die ik gemaakt heb. Stille getuigen van menselijke activiteiten in het heden maar vooral in het verleden. De geschiedenis die gelezen kan worden in vondsten van, bijvoorbeeld, oude scheepswrakken op een strand in China, activiteiten van nomaden in India. Techniek ligt niet vast

Sharma Peterson

Amsterdam

...

Het Naaicafe Arnhem

Arnhem

Het Naaicafe Arnhem

Atelir 008 de Saffier

Utrecht

SCHOOLPLATEN en TAFELLAKENS (in samenwerking tot verbinding tussen mens en natuur).

Duurzaam. Fotografie. Imperfectie.

Creativiteit is durven spelen. Omgaan met ongemakkelijke omstandigheden en daar vanuit weer iets geweldigs weten te maken. Iets waarvan je hart sneller gaat kloppen. Iets dat er toe doet.

In mijn atelier geef ik, naast dat ik er zelf

Tecla Sanders

Hoogezand

Mijn werk is voornamelijk figuratief met af en toe een zijsprong naar abstract...Mijn voorkeur gaat uit naar portretten, stillevens en landschappen 

Ik werk meestal met aquarel, acryl, olieverf en pastel.. Probeer daarin ook mijn eigen handschrift of draai te geven..

Studio MarciArtistic

Steenwijk

Airbrush portretten en Bodypainting

Ik ben Marcia. Airbrushspecialist en bodypainter sinds 2005. Je bent van harte welkom in mijn studio in Steenwijk. Neem de tijd om mijn werk te bekijken en je vragen te stellen. Wie weet wil je zelf ook even proberen hoe dat nu werkt,

DayDreamCeramics

Hoorn

My work is functional hand-built pottery, made of stoneware clay, decorated with terra sigillata, slips and glazes that I like making myself. 
My forms are simple, my colours and patterns playful and nostalgic. I strive to make my pots pleasing to the eye and inviting to be caressed, full of

Atelila

Utecht

...

Studio 63B

Einighausen

...

Atelier Ruben van der Meer

Leimuiden

Ruben van der Meer (hij/hem, 1992) is afgestudeerd Art & Design aan het ROC van Amsterdam. Schilderkunst heeft altijd zijn interesse gehad. Hij is opgeleid in ateliers van verschillende kunstenaars. Zo heeft hij zich breed georiënteerd.

Ruben heeft een fascinatie voor de mens in lichaam en geest. Met de

Wil van der Helm

Poeldijk

Kunst verbind

Op 11 en 12 november is in Wil van der Helm haar woonatelier 

Schilderijen en beelden van keramiek te bewonderen. 

In combinatie met voordrachten van haar poëzie. 

Vanaf 11 uur tot 5 uur

Piep van Sante

Middenbeemster

Wees welkom in mijn nieuwe atelier op de prachtige locatie van De Vertoeving - De huiskamer van de Beemster.

Naast mijn werk met verf op doek, fotografeer ik veel, maak ik collages en heb ik mij bekwaamd in digitale kunst / Digital Art. Op diverse materialen laat ik mijn werk afdrukken, zoals aluminium,

“Black Horse”

Menaam

Mijn naam is Jouke van der Zee en ben beeldend kunstenaar. In mijn werk streef ik ernaar dat de emotie die ik overbreng met mijn werk ook tot de verbeelding spreekt. Mijn hang naar perfectie dwingt me vaak tot realistisch werken, wat de natuurlijke schoonheid goed weet te vangen. Door

Atelier van Wingerden

Ridderkerk

In de eerste plaats ben ik keramist, Shamanca's, boswezens, altaartjes, yurnals en wijnkelken. Sprookjesachtig met een zweem van magie.

De intuïtieve schilderijen komen recht uit het hart.

Daarnaast geef ik, als creativiteitsexpert, trainingen in creativiteit. Via deze trainingen geef ik je een aardse bezigheid waarmee je in contactkomt met je innnerlijke creatieve

Atelier Riki

Nuenen

...

Sarah van Rossem - Botanisch Beeldend Kunstenaar (Natuurafdrukken)

Heesch

De natuur is een onuitputtelijke inspiratiebron voor mij. Ik voel een constante drang om te creëren, om vast te leggen wat er is. Vaak doe ik dit heel basaal, het letterlijk afdrukken van vormen en structuren uit de natuur. Andere keren krijgt mijn werk een bepaalde abstractie en is

WBJ-art atelier

Loenen aan de Vecht

Portretten en meer...

Bart Art Box B4

Thesinge

Stilleven 112x150 cm geënsceneerde fotografie op linnen en lijst

Yvon Velthuijsen

Enschede

Welkom in het atelier Yvon Velthuijsen. Hier kunt u viltsculpturen zien gemaakt van wol in combinatie met verschillende materialen o.a. vezels, hout, ijzer. 

Hooymeid

Wijchen

Marie-Louise werkt met verschillende technieken: Ze maakt tekeningen, linosnedes en olieverfschilderijen. Een combinatie van de technieken komt ook voor, zoals linoleumafdrukken op een schilderij en foto’s met tekeningen en lino’s.

Hoe verschillend de technieken ook zijn, je ziet wel steeds de hand van Marie-Louise terug. Ze heeft

Atelier Chevallier

Steenderen

Welkom in atelier Chevallier, waar u een kijkje kunt nemen in de toekomst. Of dat gunstig is mag u zelf beoordelen.
Mijn kunst gaat in ieder geval over actuele maatschappelijk problemen. Ik kies herkenbare, soms nostalgische voorwerpen die ik combineer met actuele fotografie. Zo maak ik de veranderende maatschappij zichtbaar

Strikje

Budel

Ingrid Wind Fine Art collages en objecten. Ik bedenk en maak en help jou dingen los te laten! Als je mijn werk al wilt indelen, noem het dan fine art. Ik ook stel muren samen met kleine 14×14 cm kijk en voel verhaaltjes.

Van jongs af

Herma van Bolhuis

Assen

In mijn atelier staan er op verschillende ezels olieverfschilderijen. Schilderijen van stadsgezichten en portretten. Ik schilder met een losse toets, hiermee geef ik de atmosfeer van een stad weer. Het licht speelt hierbij een grote rol. In mijn portretten wil ik het karakter van de geportretteerde weer geven met kleur,

Angelique van den Born

Landsmeer

Zeer divers.  Zeer uitgebreid oeuvre. Van Figuratief tot abstract en semi-abstract. Acryl op doek en gemengde technieken.

Nog veel  oude collectie aanwezig tegen gereduceerde prijzen.

Ook voor info over workshops en schilder/tekenlessen kunt u deze dag terecht. 

atelier aan de Vecht

hardenberg

...

d.&a Expo in het Dutch Design Hotel Artemis

Amsterdam

De avontuurlijkheid, eigenwijsheid en bedachtzaamheid van Dutch Design en Nederlandse Kunst zie je terug in de totale beleving van alles wat we doen. d.&a is het DNA van ons hotel! Van je bord tot je kussen, tot het vergaderarrangement vind je "the Art of Dutch Design". Het Dutch Design Hotel

Rosa Spier Huis atelier 129

Laren

"Mossoro avenida dix sept rosado"

Formaat 120x90 cm digital art

StreetViewArt-Brazilië

 

https://herremethorst.pixpa.com/art-projects/streetviewart

Herre is one of the first artists who changed his leadpencil for a computerpencil. StreetViewArt is

Eijlander ART

Houten

** Vind het overzicht van alle schilderijen op www.robyneijlander.nl **

 

Wat schilderen voor mij betekent

Inspiratie vertalen naar kleuren en vormen

door iets moois te maken,

en zo een stukje van mezelf vast te leggen...

Ik kan door veel verschillende dingen in mijn omgeving geïnspireerd raken en haal energie uit het ontdekken van verschillende stijlen,

in de blauwe schuur

Spierdijk

In de blauwe schuur in Wogmeer is het atelier te vinden van Rebekka van Straalen; beeldend kunstenaar en tuinontwerper. 

Rebekka is een fijnschilder. Ze maakt onder andere digitale (botanische) kunst en pyrografie-werken. Haar voorkeur ligt bij het maken van portetten in olieverf, maar heeft door de jaren heen op vele muren

evadi

Amsterdam

Een mooi atelier in de bruisende Javastraat in Amsterdam. Waarin grote portretten van mensen van buiten gemaakt worden en te zien zijn. 

Petra van der Hoeven Creatief

Rijswijk

Tijdens het Landelijke Atelierweekend laat ik mijn nieuwe glaswerk zien. Ik vertel u graag over mijn passie met het werken met vensterglas en het onstaan van idee naar object.

Ik vind het belangrijk dat kijkers een kunstwerk zelf kunnen interpreteren en dat ze vrolijk worden van mijn kunst. Kortom:dat het iets

Atelier Bregje

spijkenisse

Bregje studeert aan de kunstacademie Arendonk (5e jaar) en geeft regelmatig een beginnerscursus van 10 lessen: kleurenleer, leren werken met olieverf, acrylverf, aquarel, gouache, softpastel, oliepastel, houtskool en oostindische inkt.

Atelier Elizabeth

Voorst

...

Wendy Brakkee

Laren

Waan je in een wereld vol kleur en warmte en de beleving is bijna reeël.

Ik schilder graag portretten en dagelijkse taferelen, maar ook afbeeldingen waar je soms twee keer moet kijken of dat wat je ziet ook echt is wat je ziet.

Leo Klootwijk

Naarden

Ik stel graag mijn atelier open om te laten zien wat en hoe ik schilder. Wil je daarmee kennis maken, kom dan kijken! Ik maak al zo'n 30 jaar abstract expressionistisch werk, vrijwel alleen in olieverf. De verf wordt zeer dik aangebracht, soms zo dik dat er

Jeanette van der Helm

Den Hoorn

Hallo, Mijn werken zijn beelden van speksteen, Albast, Chinees speksteen en Braziliaanse speksteen . Portretten met derwent potloden in zwart wit en daarnaast maak ik abstracten schilderijen in acrylverf. 

Je bent welkom om mijn werken  te bezichtigen. Jeanette 

Black Horse

Menaam

 

 

Welkom bij Mijn Fotografie: Waar Natuur en Digitale Kunst Samenkomen

Ontdek een wereld van visuele poëzie in mijn unieke fotografische werken. Mijn foto’s komen tot leven door een harmonieuze samensmelting van natuurlijke elementen en digitale bewerking. Waardoor ze tot leven komen.

Hoewel ik zelf geen atelier bezit, hebben we het voorrecht om gebruik

OldSkoel culturele ontmoetingsplek

Burgerbrug

Marianne Berenschot,  Jan bekker en

Evelien Linschoten

 

Marianne berenschot - kleistillevens

In haar meest recente werken - 'de kleistillevens' is Marianne op zoek gegaan naar de essentie van Morandi's schilderijen, het zachte, rustgevende palet van kleuren en de eigenaardige doch simplistische opstellingen, spreken haar aan. In de klei stillevens worden Morandi's werken geherinterpreteerd:

Top