Locatie

Agenda

wilfrielinssen

Overasselt

Het Nationaal Atelierweekend is een geweldige gelegenheid om het atelier van Wilfrie Linssen te bezoeken, haar bronzen beelden èn de schilderijen van Koda_Julien te bewonderen. Wilfrie is een kunstenaar die bekend staat om haar figuratieve bronzen beelden van mens-en dierfiguren, vaak geinspireerd op klassieke thema`s en mythologie. Haar beelden hebben een tijdloze uitstraling en zijn gestileerd met een sterk gevoel voor beweging en emotie. Haar recente werk kenmerkt zich door de bijzondere structuren en texturen van de huid van het beeld.

Het atelier ligt direct naast het hoofdkwartier van House of Thol (Duurzaam produductontwerp) waardoor een bezoek aan beide ateliers gemakkelijk te combineren is. De kunstenaars zijn in het weekend aanwezig om over hun werk te vertellen, dus het is een geweldige kans om meer te leren over hun inspiratie en de gebruikte technieken.

De locatie van deze ateliers is gelegen aan de rand van het natuurgebied de "Overasseltse en Hatertse Vennen" en biedt daardoor ook de mogelijkheid om een wandeling door de natuur te maken.

Beide ateliers zijn zowel zaterdag als zondag geopend van 11.00-17.00. Het belooft een inspirerend en artistiek weekend te worden, dus mis deze kans niet om de creativiteit van deze getalenteerde kunstenaars te ervaren 

Parksesteeg 8
6611KH Overasselt
Gelderland

  • Beelden / ruimtelijk werk
  • Glas
  • Keramiek
  • Schilderijen
Top