Locatie

Openingstijden

Agenda

Wietske Otter

Houten

Naast mijn passie Fotografie ben ik ruim 6 jaar geleden begonnen met vrij abstract schilderen. Ik heb les gehad van Rolina van Vliet, beeldend kunstenaar in Hoevelaken. Ik houd van kleur en beweging, dat vaak terug te zien in mijn schilderijen. Ik werk vaak intuïtief. Soms begin ik wel met een plan, maar dat loopt vaak op iets anders uit. De laatste schilderijen zijn geïnspireerd op de werken van kunstenaar Gerhard Richter.

Wat mijn fotografie betreft, heb ik een opleiding bij het Utrechts Centrum voor de Kunsten gedaan en verder workshops bij andere docenten. Fine Art Fotografie heeft mijn speciale aandacht.

Ik vind het leuk om fotografie en schilderen te combineren. Soms is een foto de basis van een schilderij. Met fotografie laat ik de zogenaamde werkelijkheid zien, bij mijn schilderijen mag iedereen bepalen wat men in mijn schilderijen ziet, wat verrassende gesprekken oplevert.

Frambozengaarde 10
3992KD Houten
Utrecht

  • Fotografie
  • Schilderijen

Deelnemende ateliers

Ilse van Loo - remijn

Ilse heeft afgelopen jaar gewerkt aan drieluiken, waarin niet alleen belevingen, maar ook andere gezichtpunten, combinatie's en komposities in kleur een vorm hebben gekregen. Het drieluik " Veere" is in een hertenperspectief geschilderd en tot stand gekomen tijdens de eerste corona lockdown. Ook zijn de balpentekeningen/ schetsen te zien die...

creatief centrum ‘t Atelier

Atelier willem van Hest (daar ben ik gastexposant)

Atelier & Galerie Adry

Mijn kleurrijke schilderrijen:

Ik schilder al ruim 30 jaar met passie al mijn kleurrijke werken. Kom dus naar mijn atelier in het pittoreske Heusden en beleef het mee. Word jij dan ook geïnspireerd, maar kun je niet direct een keuze maken, dan kan je gebruik maken van mijn kunstuitleenformule....

Top