Locatie

Wietske Otter

Houten

Naast mijn passie Fotografie ben ik ruim 6 jaar geleden begonnen met vrij abstract schilderen. Ik heb les gehad van Rolina van Vliet, beeldend kunstenaar in Hoevelaken. Ik houd van kleur en beweging, dat vaak terug te zien in mijn schilderijen. Ik werk vaak intuïtief. Soms begin ik wel met een plan, maar dat loopt vaak op iets anders uit. De laatste schilderijen zijn geïnspireerd op de werken van kunstenaar Gerhard Richter.

Wat mijn fotografie betreft, heb ik een opleiding bij het Utrechts Centrum voor de Kunsten gedaan en verder workshops bij andere docenten. Fine Art Fotografie heeft mijn speciale aandacht.

Ik vind het leuk om fotografie en schilderen te combineren. Soms is een foto de basis van een schilderij. Met fotografie laat ik de zogenaamde werkelijkheid zien, bij mijn schilderijen mag iedereen bepalen wat men in mijn schilderijen ziet, wat verrassende gesprekken oplevert.

Locatie Frambozengaarde 10
3992KD Houten
Utrecht
Openingstijden
Winter
Zaterdag 14 november:
12:00 - 17:00
Zondag 15 november:
12:00 - 17:00
Website http://www.wietskeotter.nl
Kunstsoorten
  • Fotografie
  • Schilderijen

Agenda

Deelnemende ateliers

Indenhof

Galerie Younik

nOssArt - Nicole van Oss

Welkom in mijn atelier! 

Mijn naam is Nicole van Oss, beeldend kunstenaar - Met name schilderijen.

Ik werk met acryl op doek | Mixed media | Indien het voor mijn gevoel past krijgen mijn schilderijen een epoxy afwerking.

Natuur is voor mij een grote inspiratiebron. Vooral riet heeft een grote aantrekkingskracht. Maar ook...

Galerie-Atelier Eva Ouden Ampsen

...ERVAAR DE MAGIE VAN MILJOENEN STIPJES.....

Welkom in mijn atelier waar je je kunt laten verrassen door de diversiteit van werk: portretten, keramische schalen en vazen, sieraden en tasjes. Ik werk met klei, karton en papier en decoreer al mijn werk met een speciale techniek.

...

Top