Locatie

Openingstijden

Agenda

Wietske Otter

Houten

Naast mijn passie Fotografie ben ik ruim 6 jaar geleden begonnen met vrij abstract schilderen. Ik heb les gehad van Rolina van Vliet, beeldend kunstenaar in Hoevelaken. Ik houd van kleur en beweging, dat vaak terug te zien in mijn schilderijen. Ik werk vaak intuïtief. Soms begin ik wel met een plan, maar dat loopt vaak op iets anders uit. De laatste schilderijen zijn geïnspireerd op de werken van kunstenaar Gerhard Richter.

Wat mijn fotografie betreft, heb ik een opleiding bij het Utrechts Centrum voor de Kunsten gedaan en verder workshops bij andere docenten. Fine Art Fotografie heeft mijn speciale aandacht.

Ik vind het leuk om fotografie en schilderen te combineren. Soms is een foto de basis van een schilderij. Met fotografie laat ik de zogenaamde werkelijkheid zien, bij mijn schilderijen mag iedereen bepalen wat men in mijn schilderijen ziet, wat verrassende gesprekken oplevert.

Frambozengaarde 10
3992KD Houten
Utrecht

  • Fotografie
  • Schilderijen

Deelnemende ateliers

Atelier Kleurrijk

Marij Heijligers

Wil je een bezoek brengen aan mijn atelier? Welkom! Neem 
van tevoren telefonisch contact met me op (0623188889) om een afspraak met mij te maken voor een (Coronaproof) bezichtiging.

...

Sjef van Duin

Ik ben niet zozeer op zoek naar een resultaat. Het is eerder zo dat ik resultaat krijg uit een onbetrouwbare bron

...

De Beeldsmid

Top