Locatie

Wietske Otter

Houten

Naast mijn passie Fotografie ben ik ruim 6 jaar geleden begonnen met vrij abstract schilderen. Ik heb les gehad van Rolina van Vliet, beeldend kunstenaar in Hoevelaken. Ik houd van kleur en beweging, dat vaak terug te zien in mijn schilderijen. Ik werk vaak intuïtief. Soms begin ik wel met een plan, maar dat loopt vaak op iets anders uit. De laatste schilderijen zijn geïnspireerd op de werken van kunstenaar Gerhard Richter.

Wat mijn fotografie betreft, heb ik een opleiding bij het Utrechts Centrum voor de Kunsten gedaan en verder workshops bij andere docenten. Fine Art Fotografie heeft mijn speciale aandacht.

Ik vind het leuk om fotografie en schilderen te combineren. Soms is een foto de basis van een schilderij. Met fotografie laat ik de zogenaamde werkelijkheid zien, bij mijn schilderijen mag iedereen bepalen wat men in mijn schilderijen ziet, wat verrassende gesprekken oplevert.

Locatie Frambozengaarde 10
3992KD Houten
Utrecht
Openingstijden
Winter
Zaterdag 14 november:
12:00 - 17:00
Zondag 15 november:
12:00 - 17:00
Website http://www.wietskeotter.nl
Kunstsoorten
  • Fotografie
  • Schilderijen

Agenda

Deelnemende ateliers

Adrie Hello-Atelier GroteKerksplein

Adrie Hello is een aquarellist, die voornamelijk stadsgezichten van Dordrecht schildert.
Net als vele schilders in het verleden, raakt hij nog steeds geinspireerd, door de oude binnenstad met zijn mooie havens.
Hij houdt van het typische Dordtse licht, veroorzaakt door de ligging van de stad, aan de drie grote rivieren.

Annemarie van Grinsven

Tijdens dit atelierweekend laat ik mijn collectie handgemaakte zilveren sieraden zien. Ik laat me graag inspireren door voorwerpen die ik hier in Schiedam op straat vind. Elastiekjes, moertjes en schroefjes. Naakt, ontdaan van hun functie. Sommige zijn al gaan roesten, anderen hebben het reliëf van de stoeptegels overgenomen. Imperfecties laat ik ontstaan...

Stichting Kunstwerkt

Romy van Rijckevorsel

Het werk van Romy van Rijckevorsel...

Top