Locatie

Where Value Is Null

Schiedam

Where value is null - Jeroen Vesseur

Als zelfverklaard 'Computer Artist' in de traditie van Roman Verostko, Mark Wilson en Manfred Mohr focust het werk van Jeroen Vesseur zich op de computer als kunstenaar, de computer als kunst en de relatie mens en computer.

In het atelier werkt hij voornamelijk met computeronderdelen (moederborden, harde schijven en geheugen modules) componenten die hij inzet in collages. Zijn werk kun je zien als een studie naar vorm en esthethiek in de technoscience sfeer. Als formeel geschoold informaticus ontwikkelt hij al vroeg een fascinatie voor computers met aan de ene kant de bewondering voor de schoonheid van de onderdelen zelf, het groene bord, de steeds kleiner wordende transistoren en de 'magische' verbindingen en aan de andere kant de ontwikkelingen die de mensheid door de computer en natuurlijk het internet in de afgelopen 20-30 jaar heeft doorgemaakt.

Zijn werk is doorspekt van een obsessie en liefde voor nul en een en laat een deel zien van wat er zich achter het toetsenbord en beeldscherm verborgen houdt.

Locatie Westvest 38 Links 1
3111BW Schiedam
Zuid-Holland
Openingstijden
Winter
Zaterdag 16 November:
11:00 - 17:00
Zondag 17 November:
11:00 - 17:00
Website www.wvinull.com
Kunstsoorten
  • Overig

Agenda

Deelnemende ateliers

Conny Pols Keramiek

Keramiek Atelier Conny Pols.

Centraal gelegen in de Hoeksche Waard. 20 min rijden van Rotterdam en Dordrecht.

Bijzondere keramische Sculpturen, keramiek voor buiten en gebruiksgoed. 

...

Atelier de Beeltenis

Beelden, tekeningen en schilderijen.

www.debeeltenis.nl

...

Atelier Zeestraat

Atelier Zeestraat is een nieuwe galerie en fotostudio van fotografe Iris Planting. Onder de naam DutchAndFamous fotografeert zij al 20 jaar voor verschillende bladen en commerciele klanten in binnen-en buitenland. Veel van haar werk is dit weekend te zien in haar eigen studio in Zandvoort. Tevens zijn er bijzondere analoge...

Bea Vossen

Top