Locatie

Agenda

Oude Brandweerkazerne Zandvoort

Zandvoort

In de oude brandweerkazerne zijn vijf ateliers open en deze kunstenaars heten u van harte welkom:

Joan Bergmans is gespecialiseerd in illustraties, schilderkunst en digitaal design. Ze haalt haar inspiratie uit de natuur en surfcultuur. Haar illustratie stijl kenmerkt zich door de vele details of juist de simpele lijnen. Haar schilderkunst is abstract en vaak groots.

Het werk van Hilly Jansen wordt gekenmerkt door expressieve uitdrukkingen, bijzondere kleuren en prachtige materialen. De schilderijen zijn zeer divers. Elk doek is uniek. Bij voorkeur geschilderd op een groot tot zeer groot doek. Het kleurgebruik varieert van sereen zwart/wit tot zeer kleurrijk.

Henk Kist is vele jaren geleden op het creatieve pad gezet en begeleid door Paul van Wierst. Het resultaat is  een schilder van divers werk, niet geplaagd door enige stijl verplichting , maar altijd met plezier en liefde voor vorm en kleur.

Walter Sans fotografeert vooral analoog, hij is wars van beeldbewerking en wil pure beelden, onbewerkt met echte mensen. Elke analoge print of polaroid is uniek. Deze vorm van slow-photography dwingt tot keuzes en om rust te nemen tijdens het fotograferen. Op dit moment is zijn werk ook in Schiedam te zien op de overzichtstentoonstelling ‘De magie van Polaroid’.

Willy Ypenburg schildert en haalt haar inspiratie uit de natuur, de verstilling en de alledaagse dingen. Haar vorm en kleurgebruik is minimaal maar krachtig. Door haar intuïtieve aanpak behoudt haar abstracte werk onderling een samenhang.

Duinstraat 5
2042HC Zandvoort
Noord-Holland

  • Fotografie
  • Overig
  • Schilderijen

Deelnemende ateliers

Jeanette Damsma

Jeanette Damsma 

Schilderijen

Atelier bezoek aan huis locatie dichtbij het treinstation te Leeuwarden

Van harte welkom in mijn kleurrijke atelier aan huis.

Een mix van abstractie, landschap en een zweem van surrealisme karakteriseert het werk. Kleur is een van de belangrijkste onderdelen in mijn schilderijen naast zaken als inhoud, vorm en lijn. Het werk

Atelier creatief blessings

Hoi! Mijn naam is Carla Van Nimwegen en ik vind het leuk om alvast iets over mijzelf te vertellen.

 

Creatief, ondernemend, vrolijk, bemoedigend en enthousiast zijn woorden die bij mij passen. Dit zie je ook terug in mijn schilderijen. Ze zijn vaak heel kleurijk en ik schilder

Jos Gielen

Corten stalen objecten, waaronder de bladeren

Schilderclub Heusden

Schilderclub,open atelier.Cursisten onder leiding van Olga Bos

Top