Locatie

Ton Voortman Sculpturen

Arnemuiden

Ton Voortman (1948)
Is geboren in Rotterdam waar hij afstudeerde aan de Academie voor Beeldende Kunsten, aansluitend loopt hij stage bij de beeldhouwers Gust Romijn en Huib Noorlander.

Na een loopbaan als zelfstandig grafisch vormgever en illustrator richtte hij zich in 2005 weer volledig op het beeldhouwen. Hij werkt wisselend in Arnemuiden en Biches (F).

Zijn werk is het resultaat van een voortdurend zoeken, waarbij de vrouw en haar kleding en de symbiose daarvan een cruciale plaats innemen.

Locatie westdijkstraat 5
4341 EH Arnemuiden
Zeeland
Openingstijden Zaterdag:
11:00 - 17:00
Zondag:
11:00 - 17:00
Website www.tonvoortman.com
Kunstsoorten
  • Beelden / ruimtelijk werk

Agenda

Deelnemende ateliers

Studio Katinka Krijgsman

Tijdens het Landelijk Atelierweekend laat beeldend kunstenaar Katinka Krijgsman olieverfschilderijen zien met vrouwen en vissen, twee thema’s die telkens weer terug keren in haar werk. “Het is fascinerend om te zien hoe het licht op een vissenhuid schittert. En ook het licht op een gladde vrouwenhuid, haar uitdrukking en anatomie...

Grote Pyr

Paperbyhanne

Paperbyhanne is een levende werkplaats waar ik op de meest uiteenlopende manieren werk met papier. Ik benut papier in alles wat het kan en is en doe dat in het prachtige bos van Midgaard bij Almen in Gelderland ( zie www.midgaard-almen.nl ), waar je rust en inspiratie vindt. 

Ik werk met...

atelier DE RODE TULP

WELKOM IN  MIJN ATELIER!

OP ZONDAG 18 NOV.

VAN 12.00 - 17.00 U

 

IK MAAK PORTRETTEN, BEELDEN,

VAZEN, SCHALEN,

AVONDTASJES & SIERADEN

 

IK WERK MET KLEI,

KARTON & PAPIER.

WWW.EVAOUDENAMPSEN.NL

KOFFIE - THEE - DRANKJE staan klaar!

 

...

Top