Locatie

Openingstijden

Zaterdag 25 juni
11:00 - 17:00
Zondag 26 juni
11:00 - 17:00

Agenda

Voorjaar

Activiteit(en):
beeldhouwen
Omschrijving activiteit(en):
Altijd al een kijkje bij een beeldhouwer willen nemen? Ben je nieuwsgierig naar gereedschap en werkwijze? Wil je graag weten waardoor hij geïnspireerd raakt? Ben je benieuwd welke stenen je kunt bewerken en met welk resultaat? Tom vertelt je er alles over. Daarnaast is er nog veel te zien in galerie en tuin.
Activiteit(en):
beeldhouwen
Omschrijving activiteit(en):
Zie zaterdag

Tom Lucassen

Ommen

Expositie in galerie en tuin

Het buitenatelier van Tom is in de tuin. Hier zie je ook zijn winterharde beelden. Binnen staan zijn beelden van albast.

De galerie heeft vijf kamers waar je schilderijen, glaskunst, brons, keramiek en beelden van verschillende kunstenaars kunt zien.

 

Prinses Julianastraat 10
7731GH Ommen
Overijssel

  • Beelden / ruimtelijk werk
  • Glas
  • Keramiek
  • Overig
  • Schilderijen

Deelnemende ateliers

JovanART

JovanART studio 

Atelier & Expositie

0655727837

Atelier Annet Hamster

 

Kristallen op Porselein een Fascinerende Combinatie.

KunstPost LOOkatie364

KunstPost op LOOkatie364 is een levendige broedplaats in de Haagse wijk Mariahoeve. Hier hebben niet alleen 13 kunstenaars hun atelier maar hebben ook verschillende sociaal/maatschappelijke organisaties en bewoners-initatieven hun werkplek zoals de taalschool VDZ die nieuwkomers Nederlands leren, Salsa Prisiri waar ook mensen in een rolstoel kunnen salsa dansen en

Terrein de 1800 Roeden

Een oase van groen, deze broedplaats annex cultureel bedrijventerrein in Nieuw West Amsterdam. Diverse ateliers laten zien wat en hoe zij hun kunst maken. Laat je aangenaam verrassen met bloemige beelden uit steen, praktische keramiek, sieraden, muziek, digital art, etc. etc. en de Cantina open om ff lekker te genieten

Top