Locatie

Tjuffertje

Schildwolde

Mijn abstracte  RVS beelden hebben meestal een achterliggende gedachte, door twee ideeën samen te voegen ontstaat er een beeld als de banjovogel.

Locatie Meenteweg 88
9626BJ Schildwolde
Groningen
Openingstijden Zaterdag:
11:00 - 17:30
Zondag:
11:00 - 17:30
Website www.leo-perdon.nl
Kunstsoorten
  • Beelden / ruimtelijk werk

Agenda

Deelnemende ateliers

Sjamanitas

In mijn leeratelier wordt toegepaste kunst gemaakt. Maar ook mode gerelateerde toepassingen als tassen, decoratie enz. Naast particulieren weten ook ontwerpers hun weg te vinden naar mijn atelier voor het ontwikkelen van prototypes en begeleiding naar productie.

...

Atelier Erica Kraan - Art

Erica Kraan maakt beelden van klei en brons. Haar voorkeur ligt bij vrouwelijke vormen. Ze werkt vaak naar model.

Ook geeft ze lessen en workshops boetseren 

...

Atelier Valkhoff

In ons atelier in de Heense polder (gemeente Steenbergen) hebben wij naast onze eigen werkruimte een gezellige cursusruimte met prachtig uitzicht over de polder. 

Martin werd opgeleid aan de Rotterdamse kunstacademie. Sinds 1981 werkt hij als tekenaar bij Archeologie Rotterdam (BOOR). In het atelier werk hij met olieverf, acryl, gouache en aquarel...

Beelden van Aat

Ik maak beelden van hout, steen, brons en keramiek. Ik werk meestal figuratief. Tijdens de atelierdagen kun je een flink deel van mijn werk op mijn atelier zien. Als je dan iets wilt kopen, dan kan dat in veel gevallen. Als je een wens hebt voor een speciaal beeld, laat...

Top