Locatie

Openingstijden

Zaterdag 26 juni
12:00 - 17:00
Zondag 27 juni
12:00 - 17:00

Agenda

Voorjaar

Activiteit(en):
Workshop Artkids
Omschrijving activiteit(en):
14.00 - 15.15 uur Kom je ook kunst beleven? Je gaat naar huis met een zelfgemaakt kunstwerk!
Activiteit(en):
Workshop Volwassenen
Omschrijving activiteit(en):
14.00 - 15.15 uur Kom je de kracht van creatief bezig zijn ervaren? Je gaat naar huis met een expressief werk!

the expressive arts studio

Oostelbeers

the expressive arts studio staat voor vrij en creatief leven met kunst als brandstof voor verandering. Hier onderzoek en ontwikkel je jouw creativiteit en ervaar je de kracht van het creatief proces als middel om jezelf nog beter te leren kennen! 

Tijdens het atelierweekend proef je het aanbod van het atelier. Beleven, experimenteren en ontdekken, je bent welkom! Natuurlijk is er ook nog genoeg werk te zien. Kom kijken en doen en laat je verrassen! 

 

 

Kerkstraat 6
5091 BE Oostelbeers
Noord-Brabant

  • Overig
  • Schilderijen

Deelnemende ateliers

De Kunstverdieping

In mijn atelier maak ik beelden van klei, grote en kleine vrouwen pronken, zijn in gedachten, tonen verdriet of turen in de verte. Mijn werk stook ik in een Raku oven, dit is een oude Japanse stooktechniek die mijn werk de perfecte uitstraling geeft.

Dieren zijn heel belangrijk in mijn leven...

Atelier MW Myriam Weisz

Nu te zien in Atelier MW, Olieverf schilderijen van verlaten landschappen. Het werk was eigenlijk bedoeld voor een expositie in het Provinciehuis. U bent welkom in een groot corona-proof atelier.

...

Rob Donders Beeldende kunst

Kijken naar het licht

Verwoorden wat je ziet in Robs schilderijen is niet het eerste wat in je op komt. Je kijkt, ziet, voelt en wordt overweldigd door zoveel schoonheid. Natuurlijk is die schoonheid al aanwezig in al die verschillende landschappen rondom Bergen, maar Robs fascinatie om die ook uit te...

icara art

Top