Locatie

Telic Art

Zutphen

Henry Dijkhoff laat zich inspireren door wat hij om zich heen ziet; bepaalde lichtval in combinatie met schaduw en kleur, maar ook door verhalen. Verhalen die verteld worden door mensen; een uitdrukking, een verschijning, een gebaar of een blik. Hij werkt vanuit waarneming zoekend naar de unieke persoonlijkheid, met oog voor poëzie. Hij is gefascineerd door de kleurrijke diversiteit van mensen, verschillende culturen en mooie kleuren. Dat is ook te zien in zijn werk. Met passie en kundigheid brengt hij karakter in beeld. Daarnaast geeft hij professionele begeleiding aan mensen met gevoel voor portretschilderen; bevlogen geef hij zijn vakkennis van de Klassieke Academie voor Schilderkunst door.

Locatie Marsweg 115-1 J
7202 AT Zutphen
Gelderland
Openingstijden Zaterdag:
09:30 - 17:00
Zondag:
10:00 - 17:00
Website www.telic-art.nl
Kunstsoorten
  • Schilderijen

Agenda

Deelnemende ateliers

ThemenArt

Schilderijen, collages en tekeningen in gemengde technieken.

...

Atelier Kunstbreak

Kunstbreak is een leuk dorpsatelier waar jong en oud terecht kunnen voor teken- en schilderlessen.

Tijdens de landelijke atelierdagen (op  17 en 18  november) is er  een bijzondere tentoonstelling met werken van Carla de Korte , Irma Troost, Jeannette Ruigrok, Avi Lev, Colette Jacobs, Andre den Hartog, Mirjam Kleijwegt, Audrey Soeterbroek...

CobieSchoneveld Beelden

Maken waar ik zin in heb, stoeien met de steen, verschillende technieken en stijlen uitproberen.

Elk beeld is een uitdaging waarbij je nieuwe mogelijkheden maar ook beperkingen tegenkomt.

...

RUDI. vormgeving en kunst

Iedereen die hier binnenstapt is overdonderd door het werk wat her en der in mijn atelier staat. Geen doorsnee werk, maar werk dat de ziel raakt, al is het soms niet op een aangename manier, het werk raakt je. Zondag gesloten.

...

Top