Locatie

t Atelier

Naaldwijk

In creatief centrum 't Atelier in Naaldwijk zijn 3 docenten, Marja Ouwerling, Henk Petermeijer en Laura Karsters. die gezamelijk meedoen aan het landelijk atelierweekend. Van mij zijn de schilderijen in de serie "Flowers On Water" te zien, en mooie nieuwe projecten waar ik mee bezig ben. Wilt u langer van mijn schilderijen genieten dan zijn er verschillende werken te koop tijdens dit weekeinde.

En er is nog veel meer te zien. Check https://hetatelier.info/ voor andere disciplines.

Locatie zuideinde 8
2671MH Naaldwijk
Zuid-Holland
Openingstijden
Winter
Zaterdag 14 november:
11:00 - 17:00
Zondag 15 november:
11:00 - 17:00
Website http://www.marja-schilderijen.nl
Kunstsoorten
  • Schilderijen

Agenda

Zaterdag 14 november Winter Demonstratie door Marja Ouwerling
Tijdens het atelierweekend demonstreer ik mijn werkwijze met het schilderen van " "FLowers On Water", met uitleg van het schilderen van de negatieve ruimte.
Zondag 15 november Winter Demonstratie door Marja Ouwerling
Tijdens het atelierweekend demonstreer ik mijn werkwijze met het schilderen van "FLowers On Water", met uitleg van het schilderen van de negatieve ruimte.

Deelnemende ateliers

rob van der nol

Galerie Younik

creatief centrum ‘t Atelier

Schiffer Studio's

Schiffer Studio's, waar drie leden van dezelfde kunstzinnige familie hun atelier hebben, stelt zich open voor publiek. Marinus, Moira en hun dochter Talitha Schiffer werken al jaren onder 1 dak! Een echt kunstenaarsnest waar een veelheid aan beeldende technieken worden gebruikt en misbruikt. Er wordt ook les gegeven.

Beneden is het...

Top