Locatie

SwanCeramics Art Gallery

Ouderkerk aan de Amstel

Ik ben keramisch kunstenaar.

Na 37 jaar in Zwitzerland, Amerika en Japan gewoond te hebben heb ik mijn atelier nu in Ouderkerk aan de Amstel gevestigd en mijn SwanCeramics Art Gallery geopend. Je vindt mijn werk in musea en galleries in China, Japan en Amerika.

De kreatie van mijn keramische kunst is geinspireerd door mijn spirituele verbondenheid met Moeder Aarde en kultuur.
Ik ben bekend voor mijn Kamakura-Rode en Paardenhaar Raku technieken. Ik neem het werk uit de oven bij 700 Celcius en brand dan het paardenhaar op de scherf en op glazuur.  Ik brand ook suiker en veren op het werk en spuit ijzer chloride wat een bruine kleur en prachtige glans geeft aan het keramische werk.

Mijn warm-kleurige werken drukken elegantie en harmonie uit door een spel van vorm, abstrakte ontwerpen, wisselwerking van lijn en vorm, en oppervlakte behandeling.

 

Locatie Achterdijk 29
1191JH Ouderkerk aan de Amstel
Noord-Holland
Openingstijden Zaterdag:
10:00 - 17:00
Zondag:
10:00 - 17:00
Website www.swanceramics.com
Kunstsoorten
  • Overig

Agenda

Deelnemende ateliers

Yola Kamperman

 Het scheppen van een eigen wereld met een dromerige sfeer. Beweging, dynamiek, maar wel rust stralen de werken uit. Olieverf en bladgoud accenten. Onderwerpen zijn o.a. zee (landschappen), steden, interieurs en soms portretten. 

...

Truus Nij Bijvank ( O-art Oldenzaal)

Schilderijen en mixed media (collages/ schilderen).

Onderwerp; Het landschappelijke.

...

Galerie de Etage/ Atelier Anja Kok

De galerieruimte van Galerie de Etage boven Boekhandel Cursief, Kruisstraat 4 in Gorinchem is ingericht als atelier Anja Kok. In de galerie zijn schilderijen te zien geschilderd met acrylverf. 

Anja Kok woont en werkt in Gorinchem en is mede eigenaar van Boekhandel Cursief/ Galerie de Etage. Daarnaast is ze beeldend kunstenaar....

Restaurant De Drie Kalkovens (tijdelijk atelier)

Hallo bezoekers van mijn open atelierweekend,

Ik ben Erna van der Veen en heb de eer te mogen exposeren in Restaurant De Drie Kalkovens in Meppel. Deze locatie is uiteraard niet mijn eigen atelier.  Dit is gevestigd in Heerenveen. Ik werk aan huis. Omdat ik veel schilderijen in dit restaurant laat...

Top