Locatie

StudioPaulO

Blaricum

De wijze waarop PaulO schildert is uniek en tovert keer op keer een scene waarin de kijker bijna letterlijk wordt opgezogen. De kleuren, de expressie, in combinatie met de grote omvang van de doeken zijn zo bekoorlijk dat de tuitlipjes van Marilyn Monroe die van jou lijken te willen raken; Brigitte Bardot je aankijkt of de avond nog lang niet voorbij is, terwijl je een paar doeken verder net zo makkelijk deelgenoot bent van een traditioneel Spaans tafereel in Sevilla.

PaulO schildert intuïtief, maar met volle aandacht voor de vorm, waarbij hij zich vooral laat inspireren door kleurencombinaties uit de natuur die zijn verbeelding triggeren. Met bijzondere gevolgen. De bijna gretige neiging van de kijker om niet los te laten, te kijken en te blijven kijken, is fascinerend en doet denken aan diëten waarbij het laatste chocolaatje maar niet wil lukken. Meer, meer, meer is het devies. Het werk van PaulO is verslavend. Heerlijk verslavend.

 De samenwerking met goudsmid, maakt het PaulO mogelijk edelmetalen en kostbare stenen te verwerken in zijn kunst.

Kunst die hij overigens ook in opdracht maakt, zonder compromissen te sluiten met de grote K.

PaulO's eigentijdse kunst is een inspirerend sieraad voor interieur, kantoor en bedrijfsruimte.

Locatie Eemnesserweg 4 (achterom)
1261 HG Blaricum
Noord-Holland
Openingstijden Zaterdag:
12:00 - 17:00
Zondag:
12:00 - 17:00
Website www.paulotto.nl
Kunstsoorten
  • Beelden / ruimtelijk werk
  • Glas
  • Overig
  • Schilderijen
  • Sieraden

Agenda

Deelnemende ateliers

Menno Vos Paintings (Galerie PS20)

Mijn atelier is in galerie PS20. Daar exposeren meerdere kunstenaars, dus naast mijn eigen abstracte schilderijen is er veel te zien!

...

Atelier JanvanNoort

"Een schilderij  ...  Een avontuur" is mijn beleving bij het schilderen. In een zoektocht met lijnen en vlakken, laag over laag, dekkend en transparant, onstaan geabstraheerde beelden. Een voordurend spelen met materiaal, kleur en vorm.

De onderwerpen zijn divers en nemen soms een onverwachte wending, met ruimte...

Kunstkamer Kraai

Kunstkamer Kraai is een kunstdierenwinkel en atelier.

In de kunstdierenwinkel (galerie) zijn wisselende exposities, met kunst bij het thema ‘kunstdierenwinkel’. We hebben schilderijen, tekeningen, beelden, taxidermie ennnn.... kadootjes! Om jezelf of een goede vriend te verrassen. In de kunstdierenwinkel is zowel 'Kunst' als 'kunst' te zien en te kopen.

Het atelierdeel is een...

Edelsmid Atelier Marja Schilt

Marja Schilt, sieraden

Marja Schilt is een edelsmid met passie voor het vak. Na haar opleiding aan de vakschool heeft zij zich door ontwikkeld en de diverse technieken meer eigen gemaakt. In haar atelier in de voormalige Honigfabriek in Koog aan de Zaan maakt zij unieke sieraden die een plezier zijn...

Top