Locatie

Studio Katinka Krijgsman

Egmond aan den Hoef

Tijdens het Landelijk Atelierweekend laat beeldend kunstenaar Katinka Krijgsman olieverfschilderijen zien met vrouwen en vissen, twee thema’s die telkens weer terug keren in haar werk. “Het is fascinerend om te zien hoe het licht op een vissenhuid schittert. En ook het licht op een gladde vrouwenhuid, haar uitdrukking en anatomie blijven me boeien” aldus Krijgsman.

Niet alleen op haar canvas doeken, maar ook op grote Delftsblauwe borden combineert zij haar thema’s met een nostalgische tint en een moderne knipoog. Elk bord is uniek. Ze zijn stuk voor stuk handgemaakt en met olieverf beschilderd tot een puur Hollands tafereel in poëtisch realistische stijl.

Locatie Nieuwe Egmonderstraatweg 2
1934 PA Egmond aan den Hoef
Noord-Holland
Openingstijden Zaterdag:
11:00 - 17:00
Zondag:
11:00 - 17:00
Kunstsoorten
  • Schilderijen

Agenda

Zaterdag Aanbieding Nederlandse Kunstkring

U krijgt tijdens het bezoek aan mijn atelier het lidmaatschap van de Nederlandse Kunstkring t.w.v. 60 euro een jaar lang gratis en daarmee 10% korting op aankoop van een schilderij.

Zondag Aanbieding Nederlandse Kunstkring

U krijgt tijdens het bezoek aan mijn atelier het lidmaatschap van de Nederlandse Kunstkring t.w.v. 60 euro een jaar lang gratis en daarmee 10% korting op aankoop van een schilderij.

Deelnemende ateliers

Het Baken / atelier Paul Tieke

www.paultieke.nl

Lego Lima

Expositie  van de zeer oorspronkelijke, expressieve en kleurrijke grafische kunst van de Braziliaans-Nederlandse kunstenaar Lego Lima

...

Atelier Maria de Vries

Mijn werken zijn kleurrijke figuratief/geabstraheerde creaties in acryl op linnen.

Ik wordt geinspireerd door de mens, dier en natuur.

 

...

Restaurant De Drie Kalkovens (tijdelijk atelier)

Hallo bezoekers van mijn open atelierweekend,

Ik ben Erna van der Veen en heb de eer te mogen exposeren in Restaurant De Drie Kalkovens in Meppel. Deze locatie is uiteraard niet mijn eigen atelier.  Dit is gevestigd in Heerenveen. Ik werk aan huis. Omdat ik veel schilderijen in dit restaurant laat...

Top