Locatie

Studio Angelique van der Valk

Dordrecht

Plantaardige kunst die verwondert

Door middel van kunst kan ik mensen elke dag opnieuw inspireren  in hun huis of op de zaak. Dat is waanzinnig mooi. Je ziet de schoonheid en natuurlijke patronen van heel dichtbij in het groentepapier en de digitale prints die ik maak. Omdat het werk zowel organisch als abstract is, geeft het ruimte voor je eigen interpretatie. Momenten van verwondering zijn een opening naar de essentie van het bestaan en naar het koesteren van de aarde. Hier wil ik graag toe bijdragen.

 

Als mens in een veranderende wereld

Naast een inspirerend beeld, is het verhaal van de materialen die ik gebruik minstens zo belangrijk. Elk werk bespreekt een actueel en herkenbaar thema. Persoonlijke en vakmatige ontwikkeling en vernieuwing zijn voor mij eveneens essentieel. Dat geldt zowel in mijn vak als kunstenaar en ook als mens in een veranderende wereld. Zo heeft het boek Cradle to Cradle mijn leven veranderd. Sinds mijn afstuderen in 2015 gebruik ik zoveel mogelijk materialen die biologisch afbreekbaar of hernieuwbaar zijn. Ik nodig je van harte uit om eens langs te komen in mijn Studio in Dordrecht.

 

Locatie Wijnstraat 69
3311 BT Dordrecht
Zuid-Holland
Openingstijden
Zomer
Zaterdag 5 september:
12:00 - 17:00
Zondag 6 september:
12:00 - 17:00
Website http://www.angeliquevandervalk.nl
Kunstsoorten
  • Fotografie
  • Overig
  • Schilderijen

Agenda

Zaterdag 5 september Zomer Rondleiding en een kop koffie of thee
Je ziet de schoonheid en natuurlijke patronen van heel dichtbij in het groentepapier en de digitale prints. Angelique neemt je mee langs de diverse werken en vertelt wat haar inspireert.
Zondag 6 september Zomer Rondleiding en een kop koffie of thee
Je ziet de schoonheid en natuurlijke patronen van heel dichtbij in het groentepapier en de digitale prints. Angelique neemt je mee langs de diverse werken en vertelt wat haar inspireert.

Deelnemende ateliers

Do Jourdain Artwork

atelier open , waar ik vertel hoe ik te werk ga -

...

Galerie/Atelier Sia Braakman

Tijdens het open atelier weekend heb ik, in mijn Galerie, een expositie ingericht waarbij de Mens centraal staat. Schilderijen, Keramische beelden, Porseleinen objecten vertellen hun verhaal. Hun verhaal in deze warrige tijd is een leidraad.

...

Jolanda Nabben

Jolanda Nabben (1981)

Jolanda studeerde aan de Kunstacademie Artez in Arnhem. Vanaf het moment dat ze klei in haar handen heeft gehad is ze niet meer te stoppen. Sinds 2002 is ze naast beeldend kunstenaar ook docent Kunstvakken op het Dendron College in Horst.
Jolanda laat zich inspireren door...

Studio Clemens Briels

Top