Locatie

Agenda

Stichting KunstWerkt

Schiedam

Stichting KunstWerkt is een kunstenaarscollectief met ca. 50 kunstenaars uit Schiedam e.o. De stichting organiseert per jaar een tiental tentoonstellingen en daaraan gerelateerde activiteiten.

De exposities in onze gloednieuwe expositieruimte in Art Centre Schiedam zijn een ontmoetingsplaats om ideeën en inspiratie te delen, maar ook een brug van kunstenaar naar publiek. In dit kunstcentrum bevinden zich ook Art Gallery Voute en Tone & Image Gallery.

Art Centre Schiedam is tevens informatiepunt voor Open Ateliers Schiedam.

 

Lange Nieuwstraat 191
3111 AJ Schiedam
Zuid-Holland

  • Fotografie

Deelnemende ateliers

Beeldentuin Bobeldijk Berkhout

Ik werk met brons, staal, RVS,  steen en glas. Daardoor is er een grote verscheidenheid aan beelden te bewonderen in de beeldentuin. Om een indruk  van mijn werk te krijgen kan u inloggen op mijn website www.cobidierikx.nl.

Oude Brandweerkazerne Zandvoort

In de oude brandweerkazerne zijn vijf ateliers open en deze kunstenaars heten u van harte welkom:

Joan Bergmans is gespecialiseerd in illustraties, schilderkunst en digitaal design. Ze haalt haar inspiratie uit de natuur en surfcultuur. Haar illustratie stijl kenmerkt zich door de vele details of juist de simpele

Atalanta

in de tuin en in huis zijn beelden van keramiek, brons en beton te zien. In het huis  kunt u de bezichtiging voortzetten

Atelier Gabriele

Olieverf op canvas en Aquarellen

Top