Locatie

Stichting de 4 elementen

Almere

Wij zijn een groep enthousiaste creatievelingen en kunstenaars die, soms kort en soms al jaren, keramiek maken, boetseren en beeldhouwen. Begonnen bij de Kunstlinie, doorgegaan via een eigen stichting.

Er wordt op verschillende dagdelen zowel overdag als s’avonds gezamenlijk onder begeleiding gewerkt. Er worden werken naar opdracht gemaakt, maar er is ook de mogelijkheid om vrij werk te maken. De gemaakte werkstukken kunnen worden geëxposeerd en ook is er de mogelijkheid deel te nemen aan excursies en om tentoonstellingen te bezoeken.

Op zaterdag 17 november kunt u tussen 11:00u en 16:00u een kijkje komen nemen in ons atelier om de sfeer te proeven, kennis te maken en de mogelijkheden voor de invulling van uw creatieve ambitie te bespreken. 

Locatie De Steiger 74 B
1351AE Almere
Flevoland
Openingstijden Zaterdag:
11:00 - 16:00
Zondag:
00:00 - 00:00
Website www.stichting-de4elementen.nl
Kunstsoorten
  • Beelden / ruimtelijk werk

Agenda

Deelnemende ateliers

Bianca Schepers

U bent van harte welkom in atelier de Larix.

Atelier de Larix
Het atelier is in eigen beheer ontworpen en gebouwd met hout: Larikshout.
In het atelier staat overzichtelijk voltooid werk, maar er wordt ook gewerkt aan nieuwe schilderijen en fotobewerkingen.

Werk
De schilderijen ontstaan...

Joris Baudoin Picturing Museums

Picturing Museums of Museale Beelden is het project waar Joris Baudoin, beter bekend als Jorisbeton, vanaf eind 2014 druk mee is: Bezoek van de kunstmusea in Europa (tot nu toe 90), daar een dik boek over schrijven, bloggen en na ieder bezoek een reactie op de

Atelier Marjon van Kan

In het atelier zijn acrylschilderijen te zien, collages in diverse technieken en materialen en droge naaldetsen.

...

wbj-art

WBJ-art is het atelier van Wolter (Bartholomeus) Jagt. In het open atelier weekend worden veel portretten en stillevens in pastel getoond. In totaal ongeveer 60 werken

...

Top