Locatie

Openingstijden

Zondag 25 Juni
12:00 - 17:00

Agenda

Voorjaar 2023

Activiteit(en):
Geen activiteiten
Omschrijving activiteit(en):
Zaterdag NIET open
Activiteit(en):
Live demonstratie en open atelier
Omschrijving activiteit(en):
Kom zondag naar het StephArts kunstatelier en kijk hoe kunstenares Stephanie van der Beek live demonstraties geeft van haar unieke manier om schilderijen met inkt, alcohol en een haarföhn te maken. In het atelier is een grote selectie schilderijen aanwezig en kunt u in de creatieve wereld van een professionele en zeer gepassioneerde kunstenares duiken.

StephArts

Rijpwetering

Stephanie van der Beek is een professionele kunstenares die bekend staat om haar exclusieve en unieke epoxy schilderijen van hoog kwaliteitsniveau. StephArts begon op haar 20e aan de Côte d’Azur met schilderen. Inmiddels is zij uitgegroeid tot een kunstenares met internationale allure, die dagelijks schildert, exposeert en verkoopt in binnen- en buitenland aan particulieren en bedrijven. De van oorsprong Duitse kunstenares heeft een vrij nieuwe techniek ontwikkeld die zij “Storytelling Art’ noemt, ofwel kunst met een boodschap, geïnspireerd op de positieve levenshouding van krachtige en zeer bijzondere mensen.

 

Ze "schildert" alleen met een föhn en beweegt daarmee inkt en alcohol op het oppervlak van het kunstwerk. Haar schilderijen zijn afgewerkt met professionele high gloss epoxy waardoor het kunstwerk een fascinerende en chique uitstraling krijgt. Afhankelijk van het licht dat op het schilderij valt, glanst het goud dat Stephanie gebruikt anders en zorgt het voor een speels en fascinerend effect. Haar kunstwerken zijn er in allerlei vormen en maten te verkrijgen en Stephanie realiseert ook kunstwerken in opdracht. StephArts schilderijen zijn een echt pareltje voor aan je muur, unieke kunst die met hart en ziel professioneel is vervaardigd door de kunstenares.

 

 

Meer informatie

StephArts, Stephanie van der Beek, Hoogmadeseweg 1 in Rijpwetering, stephanie@stepharts.com, www.stepharts.com, 0618783694

 

Hoogmadeseweg 1
2375AT Rijpwetering
Zuid-Holland

  • Schilderijen
Top