Locatie

Openingstijden

Zaterdag 26 juni
11:00 - 17:00
Zondag 27 juni
11:00 - 17:00

Agenda

Voorjaar

Activiteit(en):
U kunt mijn schilderijen, kunstkaarten en kunstprentenboek bezichtigen.
Omschrijving activiteit(en):
Ik heet u van harte welkom om mijn werk vrijblijvend te komen bekijken! Mocht u door mogelijke drukte even moeten wachten dan kan dat in de tuin met een kopje thee. Ik verheug me, u ook?
Activiteit(en):
U kunt mijn schilderijen, kunstkaarten en kunstprentenboek bezichtigen.
Omschrijving activiteit(en):
Ik heet u van harte welkom om mijn werk vrijblijvend te komen bekijken! Mocht u door drukte even moeten wachten, dan kan dat in de tuin met een kopje thee. Ik verheug me, u ook?

Soul Art

Hilversum

Soul Art herbergt schilderijen, kunstkaarten en mijn eerste (het tweede en derde zijn al in de maak) kunstprentenboek Boomwensdag.

Ik ben autodidact als het gaat om verbeelden. Ik laat me leiden door wat mijn ziel wil vertellen en op welke manier. Ik maak dan ook gebruik van meerdere materialen, zoals (soorten) papier, olieverf, acryl, textiel en zelfs zand.

De over het algemeen landschappelijke beelden spreken zelf. Omdat ze hun eigen verhaal vertellen, hebben ze een helende werking. Ze roepen dat van jou op in alle lagen die zich aan je presenteren, brengen herkenning of herinnering, of rust, pas op de plaats.

Olivier van Noortstraat 14
1212 AS Hilversum
Noord-Holland

  • Overig
  • Schilderijen

Deelnemende ateliers

Beelden van Biek

In het atelier achter ons huis maak ik beelden van diverse steensoorten, hout en metaal, soms figuratief, vaak abstract. In de overkapping, maakt mijn vrouw Wendy Ficker haar kleurrijke, meestal figuratieve schilderijen. Al onze kunst is tijdens de expositie te bewonderen in onze heerlijke, hopelijk zonnige tuin en in de...

MetaKleur

Ik nodig je uit op boerderij De IJsvogel waar meerdere authentieke boerenbedrijfsruimtes door mij in gebruik zijn als atelier en expositieruimte.

Kom kijken voor mijn LichtKunst, aquarellen, en-plein-air landschappen en beelden

...

Nikolaj Dielemans

Het werk is te kenschetsen als abstracte vertellingen, soms manifest, dan weer naar de achtergrond, maar altijd ruimte latend voor interpretaties. Het werk tracht de toeschouwer te prikkelen. Structuren en kleurgebruik worden als de mijnbouw van de verbeelding gehanteert : laag op laag, tastend naar de transcendentie van...

Glasblazerij Vitrum Limax

Op een unieke locatie op het platteland van Vaassen bevind zich Glasblazerij Vitrum Limax.

Evelien heeft haar opleiding gevolgd aan de Leidse Instrumentmakers School. Daarna heeft ze zich ook op het sierglas gestort. Haar werk bestaat voornamelijk uit glastaferelen in een glazen bol of druppel. Het is haar specialiteit om de...

Top