Locatie

Openingstijden

Zondag 12 November
11:00 - 16:00

Agenda

Najaar 2023

Activiteit(en):
Demonstratie etsen
Omschrijving activiteit(en):
Etsen is een eeuwenoude techniek, ooit ontstaan om de decoratieve ontwerpen van wapensmeden te bewaren en te hergebruiken. Kunstenaars zoals Rembrandt van Rijn en Albrecht Dürer, waren zeer kundig in het gebruik van het etsen. En nog steeds wordt het door veel kunstenaars ingezet, waaronder ikzelf. Gedurende de dag zal ik wat kleine etsen af drukken op een tafel etspers en kun je zien, hoe dit in zijn werk gaat.

Sarah Linde Tekeningen

Heeswijk-Dinther

Ik vind het ronduit fascinerend zoals wij mensen functioneren met ons denken, voelen, doen en handelen.

Het roept veel vragen op, die ik niet kan beantwoorden, maar wel kan aftasten door te tekenen.

De tekeningen zijn een vorm van een werkelijkheid, die tevoorschijn komt tussen de directe fysieke ervaring en de beleving daarvan.

In mijn grote en kleine tekeningen maak ik graag gebruik van o.a. pastel, houtskool, potlood, kleurpotloden Siberisch krijt en tekenpen.

Ook werk ik met grafische technieken, zoals etsen, droge naald, siligrafie, lithografie, zeefdrukken en cyanotype voor mijn tekenwerk.

Mijn werk bestaat voornamelijk uit vrij tekenwerk op papier, hout en karton in groot en klein formaat. Het werk is te zien en te koop tijdens tentoonstellingen, atelierroutes en verkoop via mijn website. Daarnaast maak ik 'Wenstekeningen' en illustraties in opdracht.

Den Doolhof 2
5473XV Heeswijk-Dinther
Noord-Brabant

  • Fotografie
  • Overig
Top