Locatie

Openingstijden

Zaterdag 26 juni
11:00 - 17:00
Zondag 27 juni
11:00 - 17:00

Agenda

Voorjaar

Activiteit(en):
Demonstratie glas graveren
Omschrijving activiteit(en):
Op verzoek laat ik zien hoe ik glas graveer ‘aan het wiel.’
Activiteit(en):
Demonstratie glas graveren
Omschrijving activiteit(en):
Op verzoek laat ik zien hoe ik glas graveer ‘aan het wiel’

Sacha Brienesse

Zutphen

“Als een mensenmassa beweegt, lijkt dat erg op de beweging van water, wat weer lijkt op de manier waarop bomen en planten groeien. Dat is een structuur die door al het leven, zelfs door al het materiaal wordt gedeeld. zelfs de bliksem lijkt met zijn vertakkingen op een boom.” (Giuseppe Penone/NRC 8-6-16

Dit citaat hangt in mijn atelier. Het beschrijft precies wat ik in mijn tekeningen en schetsen herken. Ik raak geïnspireerd door de natuur, vind daar structuren die ik gebruik in een tekening. Ik denk dat ik er iets heel eigens mee teken en vervolgens herken ik de tekening weer in iets anders. Het is het bewijs dat ik verbonden ben met alles om mij heen, dat ik die structuur ben die door al het leven wordt gedeeld. Die structuur ligt opgeslagen in mijn onbewuste brein.

Ik werk voornamelijk met glas in combinatie met andere materialen. In mijn nieuwe atelier laat ik u graag zien hoe ik werk. 

Rozengracht 28
7201 JL Zutphen
Gelderland

  • Beelden / ruimtelijk werk
  • Glas

Deelnemende ateliers

Annelise Heldoorn in de Grote of St. Clemenskerk, als lid van het Beeldend Collectief Drenthe

Tijdens dit weekeinde ontvangt u 20% korting op uw aankoop!

...

Kunstlokalen Zutphen

Kunstlokalen is een verzamelgebouw dat plaats geeft aan creatieve ondernemers die elk in een eigen discipline werken. Sieraden ontwerp van Atelier Eefje Dekker,  Atelier Carla Nederbragt met beeldende kunst,  Hoofdkantoor bijzaken met diverse projecten en Atelier Linde Leijh met schilderijen en fotografie. Ook is het een plek voor kunsteducatie.

...

MALproduct

MALproduct is niet alleen een atelier maar ook een label voor keramische home producten. Het maken en verkopen van eigen collectie voert de hoofdmoot maar er is ook ruimte voor de productie voor anderen en het maken van unieke producten of kleien oplages op bestelling.

MALproduct staat garant voor een uniek...

de Kunsthaven Ria Stockmann-Hutten

 Ik ben Ria Stockman-Hutten Ik heb de AKI Enschede gedaan en heb mijn atelier sinds 2006 in de Kunsthaven. Mijn werk gaat over het leven, zoals ik het ervaar. Over relaties tussen mensen, liefde tussen man en vrouw, genegenheid en vriendschap. De hang naar vrijheid, ongebondenheid, je vleugels kunnen uitslaan...

Top