Locatie

Openingstijden

Zaterdag 26 juni
12:00 - 17:00
Zondag 27 juni
12:00 - 17:00

Agenda

Voorjaar

Activiteit(en):
atelierroute Kunst2 (kunstkwadraat) in de Beemster
Omschrijving activiteit(en):
ATELIERROUTE KUNST2 IN DE BEEMSTER! KUNST2 (kunstkwadraat) is een kunstenaarsinitiatief van vier Beemster kunstenaars die de wens hebben om kunst en publiek op een bijzondere manier bij elkaar te brengen. ================================ Bezoek de 4 ateliers van KUNST2 in Middenbeemster en in Westbeemster. De ateliers liggen op fietsafstand van elkaar. ================================ www.kunstkwadraat.com ================================ 1. PIEP VAN SANTE - schilderijen, collages, DigitalArt en fotografie - Onder de Linden, Middenweg 150, Middenbeemster - www.piepvansante.nl ================================ 2. ROGIER OVERSTEEGEN - schilderijen Leeghwaterstraat 28, Middenbeemster - www.rogieroversteegen.nl ================================ 3. INGE BECKA - keramisch vormgever Jisperweg 123, Westbeemster - www.ingebecka.com ================================ 4. WIL VAN BLOKLAND - monumentale keramiek Jisperweg 53A, Westbeemster - www.wilvanblokland.nl
Activiteit(en):
atelierroute KUNST2 (kunstkwadraat) in de Beemster
Omschrijving activiteit(en):
zie zaterdag

Rogier Oversteegen

MIDDENBEEMSTER

Mijn atelier bevindt zich in een mooi schoolgebouw in het centrum van het 17e eeuwse dorp Middenbeemster. Al zo'n 25 jaar geniet ik van deze prachtige plek.

Mijn werk is in zoverre nogal constant dat ik in de afgelopen 30 jaar een aantal thema’s als natuur, architectuur en techniek steeds weer oppak en verder ontwikkel. Ik houd mij veelal bezig met het schilderen van architectonische objecten- fabrieksruimten, kerken en ruïnes - misschien is dat de wiskundige in mij.

Een kern thema in mijn werk is ‘gelaagdheid’: meerdere voorstellingen ontmoeten elkaar op het doek en gaan een dialoog aan. Ik zie dit als poëzie in beelden waarbij de beelden heel associatief gebruikt worden en dus geen eenduidige betekenis hebben. Ik laat veel over aan de invulling/fantasie van de kijker.

Leeghwaterstraat 28
1462 JE MIDDENBEEMSTER
Noord-Holland

  • Schilderijen

Deelnemende ateliers

Jan Hilgerson

U bent van harte welkom om te komen kijken naar mijn schilderijen van Rembrandt tot Stillevens.

 

...

Dierenkunst

jonge Oehoes 58x38cm. Aquarel

...

Yvon Scharis

 Atelier Yvon Scharis is alleen geopend op afspraak!

...

Sjef van Duin

Ik ben niet zozeer op zoek naar een resultaat. Het is eerder zo dat ik resultaat krijg uit een onbetrouwbare bron

...

Top