Locatie

Rietje de Bijl

Warnsveld

Samen met de kunstenaars Sandra van de Griendt (schilderijen en tekeningen), Carla Bogaard-Vos (schilderijen en mixed media) en Elly Strang (keramiek en vilt), werk ik al enige tijd aan een gezamenlijk Ierlandproject, luisterend naar de naam Onderstroom. Ieder verwerkt op eigen wijze en vanuit de eigen discipline de ervaringen en impressies die we in dit mystieke en prachtige land hebben opgedaan. Zo ontstaat verdieping in de zoektocht naar diepere lagen van de eigen artistieke inspiratie.
Samen met Sandra vertegenwoordigen wij het werk van Onderstroom. Er zullen schilderijen, tekeningen, foto's, keramiek, boekobjecten en viltwerk te zien zijn.
Het atelierweekend is een voorproefje van onze expositie in de Melkfabriek in 's-Hertogenbosch, 12 en 13 sept.

Locatie Rienderiklaan 25A
7231DB Warnsveld
Gelderland
Openingstijden
Zomer
Zaterdag 5 september:
11:00 - 17:00
Zondag 6 september:
11:00 - 17:00
Website http://www.rietjedebijl.nl
Kunstsoorten
  • Overig
  • Schilderijen

Agenda

Deelnemende ateliers

Bart Art Box

  https://www.bartartbox.nl

 Sprookjes van Bart Huysman zijn bijzonder en verrassend. De toeschouwer wordt meegenomen in een onverwachte wereld. In de Grote Zaal en Vide van museale afmetingen is het werk te zien.

 

...

Atelier Zwierige Penseel

Eigenaresse Jenneke Brunnekreeft exposeert schilderijen, keramiek, porselein en aquarellen. Tijdens het Landelijk Atelierweekend ontvangt u 20% korting bij aankoop van een kunstwerk. U ziet demonstraties in diverse schildertechnieken. Tevens presenteert Jenneke de nieuwe kalender 2021, waarin haar mooiste schilderijen staan afgebeeld. Een expositie, die beslist de moeite waard is om...

Wietske Otter

Naast mijn passie Fotografie ben ik ruim 6 jaar geleden begonnen met vrij abstract schilderen. Ik heb les gehad van Rolina van Vliet, beeldend kunstenaar in Hoevelaken. Ik houd van kleur en beweging, dat vaak terug te zien in mijn schilderijen. Ik werk vaak intuïtief. Soms begin ik wel met...

t Atelier Kunstgarage

Top