Locatie

Restaurant De Drie Kalkovens (tijdelijk atelier)

Meppel

Hallo bezoekers van mijn open atelierweekend,

Ik ben Erna van der Veen en heb de eer te mogen exposeren in Restaurant De Drie Kalkovens in Meppel. Deze locatie is uiteraard niet mijn eigen atelier.  Dit is gevestigd in Heerenveen. Ik werk aan huis. Omdat ik veel schilderijen in dit restaurant laat zien aan het publiek, heb ik ervoor gekozen  hier open atelier te houden. U zult mij hier zien schilderen. Het is natuurlijk ook leuk om een bezoekje te brengen aan deze mooie kalkovens, die op een prachtige plek gelegen zijn! Ik werk voornamelijk met acrylverf en maak regelmatig gebruik van structuur in de ondergrond. Ik vind het leuk om daarmee te experimenteren. Schilderen blijft altijd weer een verrassing en uitdaging! Komt u eens een kijkje nemen!

Locatie Steenwijkerstraatweg 98
7942HR Meppel
Drenthe
Openingstijden Zaterdag:
13:30 - 17:00
Zondag:
13:30 - 17:00
Website www.ernavdveen.nl
Kunstsoorten
  • Schilderijen

Agenda

Deelnemende ateliers

Gerard Wiersum

Atelier Gerrit Wijngaarden

Edelsmid Atelier Marja Schilt

Marja Schilt, sieraden

Marja Schilt is een edelsmid met passie voor het vak. Na haar opleiding aan de vakschool heeft zij zich door ontwikkeld en de diverse technieken meer eigen gemaakt. In haar atelier in de voormalige Honigfabriek in Koog aan de Zaan maakt zij unieke sieraden die een plezier zijn...

Ateliers 99a | Rob de Graaf

Rob de Graaf ziet zijn werk als onderzoek. Methode, middelen en (vooral) het proces van schilderen zijn voor hem belangrijk. Zijn abstracte schilderijen en werken op papier vormen de verbeelding van dit proces. Inhoudelijk wordt hij hierbij gedreven door zijn fascinatie voor tegenstellingen en de wijze waarop deze elkaar beinvloeden.

...

Top