Locatie

Agenda

Petra Crielaard Arnhems Buiten ateliergebouw B46

Arnhem

Graag open ik mijn deuren van mijn atelier B46 nr 1009 in Arnhem om mijn werkplek te laten zien. Met ruim veertig kunstenaars werk ik daar te midden van een parkachtig landschap in ateliergebouw B46 in Arnhems Buiten. 

Ik schilder en maak schilderijen van acrylverf en allerlei materialen zoals stoffen, papier, glitter en glimmers. Het zijn fantasielandschappen waar het kleurrijk is en waar het sprankelt, licht en luchtig is. Of waar je je juist veilig en geborgen voelt. Mijn thema's zijn universele thema's als hoop en transformatie. Soms zijn er dieren aanwezig zoals herten die grazen, vogels die vliegen of reusachtige vlinders die fladderen.

Als je naar mijn werk kijkt, neem dan even de tijd voor jezelf. Laat je meenemen in een wereld van schoonheid waar je je kunt verwonderen. Een wereld waar je geniet: speels, sprankelend en bijzonder.

Bijzonder tijdens dit open weekend is de opening van een 2e unit 1008: mijn Galerie en Kunstuitleen (in eigen beheer).

Kom kijken en maak ene keuze uit meer dan 120 werken!

Jullie zijn van harte welkom!!

Petra Crielaard 

Utrechtseweg 310
6812AR Arnhem
Gelderland

  • Schilderijen

Deelnemende ateliers

Petra Crielaard Arnhems Buiten ateliergebouw B46

Graag open ik mijn deuren van mijn atelier B46 nr 1009 in Arnhem om mijn werkplek te laten zien. Met ruim veertig kunstenaars werk ik daar te midden van een parkachtig landschap in ateliergebouw B46 in Arnhems Buiten. 

Ik schilder en maak schilderijen van acrylverf en allerlei materialen zoals stoffen, papier,

Salman Ezzammoury

Salman Ezzammoury, Nederlandse beeldend kunstenaar geboren in 1959 in het Noord Marokkaanse Tetouan. Zijn opleidingen en grafische technieken boden een solide technische basis voor zijn huidige werk. Hij combineert schilderen en fotografie.

Via zijn afbeeldingen probeert hij zijn gevoelbeleving tot uitdrukking te brengen. Het gaat vooral om duidelijk te maken wat

Kunstkamer

De Kunstkamer is het voormalig dorpshuis van Scherpenisse. Omgetoverd tot een broedplaats voor kunst. Tijdens de landelijke atelier weekenden zijn er 3 ateliers geopend:

Jessica Dolman: aquarellen, schilderijen, geeft wekelijks lessen in de Kunstkamer

Martin Hoevenaars: schilderijen, geeft regelmatig thema avonden in de Kunstkamer

Liesbeth Romeijn: textiel kunst, geeft wekelijks handwerk atelier en

Hartglas

Marthy Rothe van atelier Hartglas had als kind graag kapitein op een schip willen worden. Dat kon in die tijd voor vrouwen niet. Het werd journalistiek. Ook leuk. 

Tijdens cursussen beeldhouwen leerde ik ook lassen, kleien en met glas werken. Dat laatste leek meer op vrijworstelen. Glas ging kapot. We konden

Top