Locatie

Peter Hellemons

Schiedam

Peter Hellemons 
Tekst afbeelding
Time is an ocean but it ends at the shore
2016   117x210 cm
In samenwerking met het Textielmuseum Tilburg

Dit wandkleed draagt een titel die is afgeleid uit een lied van Bob Dylan. Als je naar het kleed kijkt zie je rechts onder een figuur zitten. Iemand met de knieen naar zich toegetrokken, en armen daarom heen geslagen. Je ziet geen gezicht, maar intussen weten we dat dit Flora moet zijn. Het is een foto die Hellemons van de camera van zijn dochter heeft gehaald. Een foto die genomen moet zijn door een ander. De schijnbaar ontspannen houding geeft het gemak aan waarmee kinderen zich weten te verhouden tot de omgeving en situatie.

 
Boek wandkleden

 https://indd.adobe.com/view/4599e2c9-d1cb-4a79-9cf1-1ea781b6ea77

Verder in het atelier is werk te zien van 

Marcel Rozenberg  https://www.instagram.com/marcelrozenberg/

Frontback               https://frontback.nl/

Zalmstraat 27-1
3114NX Schiedam
Zuid-Holland

Deelnemende ateliers

DNA Mariahoeve

Ik werk sinds 1980 op locatie, ook in opdracht. Ik werk in aquarel, met pen, met potlood en ook met olieverf op doek. Mijn onderwerpen zijn onder andere: natuur, de stad (in ontwikkeling), bomen in de stad, musici aan het werk en ik schilder portretten. Meer weten? Kijk op mijn

Atelier van Wingerden

De Yurnal: Troostrijke kunst, tevens als urn te gebruiken.

De Yurnals die ik maak zijn niet standaard. Het zijn kunstzinnige en spirituele objecten met een diepzinnig ingetogen uitstraling. Elke Yurnal is uniek en heeft een liefdevolle verrassing aan de binnenzijde.

Ellen Rijk

https://www.youtube.com/watch?v=zOaiENz3hy

Hoewel keramist van oorsprong, maakt ik gebruik van zeer diverse materialen. Tekeningen, computerprints, zeefdrukken, kleur, foto’s, video en taal komen samen in ruimtelijke constructies. Solide materialen zoals keramiek, hout en metaal worden gecombineerd met vloeibare, kwetsbare materialen zoals water en parafine. 

Individuele werken vormen samen tijdelijke installaties die een pas-de-deux

Atelier Valkhoff

Riena en Martin Valkhoff

In onze galerie bent u van harte welkom om kennis te maken met ons en ons werk. Wij schilderen beiden en we hebben elk onze eigen stijl.

Riena volgde de pottenbakkersopleiding in Gouda en had al op haar 18e jaar een eigen pottenbakkerij in Rotterdam-Delfshaven. Later heeft zij

Top