Locatie

Paperbyhanne

Almen

Paperbyhanne is een levende werkplaats waar ik op de meest uiteenlopende manieren werk met papier. Ik benut papier in alles wat het kan en is en doe dat in het prachtige bos van Midgaard bij Almen in Gelderland ( zie www.midgaard-almen.nl ), waar je rust en inspiratie vindt. 

Ik werk met vervardiging van handgeschept papier, sculpturen, lampen, schalen, schilderen met pulp, boek kunst, gafiek en verschillende marmer technieken.

Locatie Stopsdijk 2
7218 MG Almen
Gelderland
Openingstijden Zaterdag:
10:00 - 17:00
Zondag:
10:00 - 17:00
Website paperbyhanne.com
Kunstsoorten
  • Beelden / ruimtelijk werk
  • Overig
  • Schilderijen

Agenda

Deelnemende ateliers

De Schilderschool

Het maken van een graVuur is moeilijk te vergelijken met bestaande schildermethodes. Het lijkt geschilderd te zijn in een sepiatoon, maar er komt geen verf aan te pas. De hitte van de gasbrander verkleurt het hout. Bij deze techniek is correctie niet mogelijk. Er is continu de dreiging dat het werk letterlijk...

Jom Erlings - Atelier Blue Nose

Fotografie, grafiek, schilderijen en/of een combinatie daarvan.

...

Atelier Ann Hoogendoorn

 

SCHILDEREN IS VOOR ANN RISICO`S NEMEN OP DOEK MET VOORTSCHRIJDEND INZICHT”

 

Hierbij schuwt zij het experimenteren met materialen niet. Haar doorzon-atelier èn de kleine expositieschuur achter het huis zijn open van 13 tot 17 uur.

In de...

Adrien Jancsek atelier in Seinbrugstraat , Apeldoorn

Romantische landschappen, bloemenstillevens en expressieve portretten met Oud-meester schilder technieken van Adrien Jancsek akademischgeschoold schilderes te zien.

Haar werken zijn in openbare instellingen en in het bezit van particulieren in Nederland als in VS, Duitsland, Japan, Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland, Italië, Hongarije, Cypers, Turkije, Mexico, Venezuela, Equator, Bernice en Brazilië. https://mag-art-adrien-jancsek.jimdo.com 

...

Top