Locatie

Op Goud Geluk

Lelystad

Op Goud Geluk streeft ernaar unieke en passende sieraden te maken voor iedereen. Hiervoor worden natuurlijke materialen op een ambachtelijke manier gebruikt. Van gekleurde edelstenen en fonkelende diamantjes tot glanzende parels, alles is mogelijk. Je kunt kiezen uit een eigen collectie of je kunt een geheel gepersonaliseerd sieraad laten ontwerpen. Ook is het mogelijk om bestaande sieraden aan te laten passen.Eigenaar en goudsmid Astrid van Ruiten-De Vries denkt graag met je mee. Ze helpt je met het ontwerp en kan je adviseren over de juiste soort steen en materiaal.

Locatie Kroonpassage 10
8232 VP Lelystad
Flevoland
Openingstijden
Zomer
Zaterdag 5 september:
10:00 - 17:00
Zondag 6 september:
00:00 - 00:00
Website http://www.opgoudgeluk.nl
Kunstsoorten
  • Sieraden

Agenda

Zaterdag 5 september Zomer 2 in 1
De sieraden van Op Goud Geluk zijn te vinden in een aparte stand in Tiny's Galerie, ook deelnemer van het Landelijk Atelier Weekend. Let op! Alleen zaterdag open!

Deelnemende ateliers

Sharma Peterson

Intense kleuren, grillige vormen en rijke texturen zijn de voornaamste eigenschappen van Sharma Peterson's "Gunscapes".  Deze olieverfschilderijen mengen vuurwapens met het landschap in een poging om hen van hun gewelddadige karakter te ontdoen.  Sharma moest als vrouw van een militair leven met gevaren waar ze de details niet van mocht...

Dies Janssen Beeldend Kunstenaar

Zij neemt de toeschouwer mee in kleurrijke schilderijen die ontstaan zijn vanuit verschillende materialen. Al spelend gaat zij te werk om zo de alledaagse vormen weer opnieuw te vormen.

Soms groot soms klein . 

 

...

Sjane de Haan-Atelier Grotekerksplein

Het landschap is mijn favoriete onderwerp. In de zomer schilder ik vaak buiten in de Dordtse Biesbosch of de Alblasserwaard. Mijn landschappen maar ook mijn stadsgezichten zijn sterk geabstraheerd en stralen ondanks het krachtige kleurgebruik een zekere verstilling uit. Essentieel voor mij is het zoeken naar de verhouding van rust...

Elja Schilderijen

  1. MIJN SCHILDERIJEN STRALEN LEVENSVREUGDE EN EEN ZEKERE LICHTHEID UIT, EEN FEEST VAN INTENSE KLEUREN. ZUIDELIJKE LANDSCHAPPEN STAAN OP DE VOORGROND. EEN KLEURENPALET VAN OKER, AARDETINTEN EN VAN ROODTONEN.
...

Top