Locatie

Op Goud Geluk

Lelystad

Op Goud Geluk streeft ernaar unieke en passende sieraden te maken voor iedereen. Hiervoor worden natuurlijke materialen op een ambachtelijke manier gebruikt. Van gekleurde edelstenen en fonkelende diamantjes tot glanzende parels, alles is mogelijk. Je kunt kiezen uit een eigen collectie of je kunt een geheel gepersonaliseerd sieraad laten ontwerpen. Ook is het mogelijk om bestaande sieraden aan te laten passen.Eigenaar en goudsmid Astrid van Ruiten-De Vries denkt graag met je mee. Ze helpt je met het ontwerp en kan je adviseren over de juiste soort steen en materiaal.

Locatie Kroonpassage 10
8232 VP Lelystad
Flevoland
Openingstijden
Zomer
Zaterdag 5 september:
10:00 - 17:00
Zondag 6 september:
00:00 - 00:00
Website http://www.opgoudgeluk.nl
Kunstsoorten
  • Sieraden

Agenda

Zaterdag 5 september Zomer 2 in 1
De sieraden van Op Goud Geluk zijn te vinden in een aparte stand in Tiny's Galerie, ook deelnemer van het Landelijk Atelier Weekend. Let op! Alleen zaterdag open!

Deelnemende ateliers

Art Marloes Wijtsma

Het atelier van Marloes is gelegen aan het prachtige Maximapark in De meern en op loopafstand ( 1,2 km ) van het atelier van Martha Goedings. Ook zij heeft haar atelier opengesteld voor publiek. U kunt wandelend door het park beide ateliers bezoeken.

Gratis parkeren

In de ateliers is er ruimte om 1.5...

anne -oane- de vries

Gemengde techniek op houten panelen en karton

Waterverf schilderijen

Glas in lood

 

...

Atelier Thuijltjes & jekunsthet

Leuk dat je kijkt naar mijn Atelier en gegevens, ik hoop je te mogen ontvangen tijdens het atelierweekend op 5 en 6 september. Ik heb een atelier aan huis van 5 bij 10 meter waar ik met AtelierThuijltjes mijn eigen kunst creeer en laat zien. Ik werk met acryl verf...

De Ketelfactory

Top