Locatie

Novynu-Art

Franeker

 

Al heel mijn leven ben ik gevoed met/ en omringd door Kunst. Op veel beurzen en tentoonstellingen kom je Novynu-Art al jaren tegen. sinds kort heeft Novynu-Art een nieuw atelier en een KunstKamer waar de beleving van Kunst voor een ieder mogelijk is gemaakt. 

Novynu staat voor: yvon nu, ruimte, vrijheid, kracht, uitdaging, passie, processen, emotie en kleur. 

Na mijn werkleven in de grafische sector heb ik vroegtijdig meer ruimte gemaakt om mijn kunstzinnige reis verder te ontwikkelen. Mijn schilderijen zijn emotionele ontdekkingsreizen, gemaakt van verschillende materialen die daarin voor mij leidend zijn. Deze vorm van creëren geeft aan mij een dagelijkse spanning in een prachtige ruimte om in vrijheid te kunnen zijn wie ik ben. 

Wellicht wordt u nu al geprikkeld om tijdens het Landelijk Atelier Weekend geinsprireerd te worden door het zien van mijn objecten en de verhalen rondom mijn werk. 

Mijn kleurrijke groet, Yvonne van der Graaf 

 

Locatie Harlingerweg 45
8801PA Franeker
Friesland
Openingstijden Zaterdag:
10:00 - 17:00
Zondag:
10:00 - 17:00
Website www.novynu-art.nl
Kunstsoorten
  • Beelden / ruimtelijk werk
  • Overig
  • Schilderijen
  • Textiel

Agenda

Zaterdag S p e c i a l e prijzen op de unieke draagbare opjecten ARTAStique
Zondag S p e c i a l e prijzen op de unieke draagbare objecten ARTAStique

Deelnemende ateliers

koes van toes

In mijn atelier vind je een grote serie koeienportretten. Daarnaast ben ik bezig met een project "reizigers", grote portretten van treinreizigers. Het onderwerp van mijn beelden is "vol en rond"

...

Wietske Otter

Naast mijn passie voor fotograferen wat ik bijna heel mijn leven heb gedaan, ben ik vier jaar geleden begonnen met abstract schilderen. Ik werk met acrylverf en gebruik naast verf ook schelpenzand, marmerpoeder, aluminiumfolie en diverse andere materialen uit de natuur. Ik schilder soms gewoon met mijn handen en vingers...

Atelier Iris Hurkmans -van de Bilt

Na verkenningen met olie en aquarel, heeft Iris zich de afgelopen 15 jaar volledig toegelegd op het werken met acrylverf.

Ze is expressief en zo schildert ze ook, In haar werk laat ze pure pigmenten dansen op verschillende mediums. Krachtige abstracten met mooie dieptes.

Iris geeft ook wekelijks lessen  en workshops in...

Micksart Gallery / ANNIGJE

Micksart heeft 8 weekse Exposities in verschillende Kunstuitingen!

Huidige Exposanten:

Annigje, Rachel van Balen, Willem Boer, Sonja van Dijk, Greet Dijkstra, I&E, Betty Jonker, Ans de Lange, Frank Mudibo, Nature by Elly, Meinto Post, John Rabou, Joke Schepers, Erika Stulp, Marjan Timmer, Martha Veldhuis, Yvon van Wordragen.

ANNIGJE unieke tassen van strak en...

Top