Locatie

Openingstijden

Zaterdag 11 November
11:00 - 17:00
Zondag 12 November
11:00 - 17:00

Agenda

Najaar 2023

Activiteit(en):
beide kunstenaars aanwezig
Omschrijving activiteit(en):
uitleg over technieken
Activiteit(en):
beide kunstenaars aanwezig
Omschrijving activiteit(en):
uitleg over technieken

NonArt

Delft

Tijdens deze najaarseditie van het Landelijk Atelierweekend zijn de werken van een tweetal kunstenaars te bekijken in de expositieruimte aan de Buitenwatersloot 36 te Delft. Het mooie pand aan de gracht is dan van 11:00-17:00 geopend en de toegang is gratis. 

De expositie biedt een grote variëteit aan kiunstwerken: fotografie, mixed media, cyanotypes en pentekeningen. Daarnaast is een kleinere selectie aan keramiek en bronzen/gipsen beelden te zien. Alle kunstwerken zijn te koop.

De twee exposerende kunstenaars zijn fotografe Annemarie Wolkers-Ven en Ilona Palásthy (tekeningen, keramiek, brons).

Annemarie Wolkers-Ven, allround fotografe bij Studio Wolkers, toont een serie portretten, geinspireerd op 16de eeuwse schilderijen. Portretten met een twist; ontdek hoe mooi dagelijkse gebruiksvoorwerpen een andere functie krijgen. Verder toont zij enkele cyanotypes. Ilona Palásthy, autodidact, vond voor deze expositie inspiratie in Japanse prenten en maakte series van steeds hetzelfde vrouwbeeld in een wisselende techniek/ambiance. De keramiekbeelden en bronzen zijn tevens van haar hand. "De uitdaging ligt in het zoveel mogelijk technieken onder de knie te krijgen".

Buitenwatersloot 36
2613 ST Delft
Zuid-Holland

http://nona.nl

  • Beelden / ruimtelijk werk
  • Fotografie
  • Schilderijen
Top