Locatie

MR-ontwerp | Erica Welling | Atelier Heveadorp

Heveadorp

MR-ontwerp | Erica Welling werkt vanuit een klein atelier in Wageningen en een groot atelier in Heveadorp (tussen Doorwerth en Oosterbeek). Het grote atelier is gevestigd in (de helft van) de voormalige gymzaal van een oud schoolgebouw (in cottagestijl) en is tijdens het Landelijk Atelierweekend 2018 open voor publiek.

Op zaterdag 17 en zondag 18 november 2018 tussen 12 en 17 uur bent u, onder het genot van een hapje en drankje, (weer) van harte WELKOM bent aan de Middenlaan 47 te Heveadorp om het atelier van MR-ontwerp | Erica Welling van binnen te bekijken!

MR-ontwerp | Erica Welling geeft ook workshops, de eerstvolgende is de WORKSHOP KITCHENLITHO (waarvan tevens een demonstratie tijdens het atelierweekend in november) en staat gepland op zaterdag 15 december a.s. van 13.30 tot 16.00 uur in het atelier.

Aanmelden of meer informatie? Stuur een mail naar info@mr-ontwerp.nl 

Zie ook https://www.facebook.com/MR-ontwerp-277761712388791/ of

https://www.instagram.com/mrontwerp/ of

https://twitter.com/mrontwerp

Graag tot ziens!

Locatie Middenlaan 47
6869 VN Heveadorp
Gelderland
Openingstijden Zaterdag:
12:00 - 17:00
Zondag:
12:00 - 17:00
Website www.mr-ontwerp.nl
Kunstsoorten
  • Overig

Agenda

Deelnemende ateliers

Pietra Piet

 

 

Tijdens het Landelijk Atelier weekend 17&18 november 2018, opent Pietra Piet voor het eerst de deur van haar nieuwe atelier in Bussum. Een Atelier vol figuratieve, kleurrijke schilderijen en objecten. Pietra verdeelt haar tijd tussen schildersezel, oude foto’s en naaimachine. Een bezoekje aan haar atelier is de moeite waard omdat...

D.N.A.

Atelier van Oosterhoutse kunstenaar Diana Nooten in nieuwe haven Drimmelen met uitzicht op de haven en de rivier de Amer.

...

njitnelav

Kom uit de verf!

Natuurlijke vormen vol expressie weergegeven in herkenbare fantasiebeelden. De helderheid, onbegrensde ruimte en mogelijkheden worden zichtbaar op doek.

Inspiratie, energie en kleuren brengen beelden tot leven. 

 

...

Top