Locatie

Openingstijden

Zaterdag 26 juni
10:00 - 17:00
Zondag 27 juni
10:00 - 17:00

Agenda

MoniQue Brands Illustrations

Heusden

Mijn naam is MoniQue Brands (1975) en ik ben freelance illustrator en kunstenaar, wonend in het pittoreske vestingstadje Heusden.

Al van kleins af aan heb ik een grote liefde voor tekenen en voor de natuur. Als klein meisje stond mijn tekenboek al vol met spinnen en lieveheersbeestjes.

Op mijn 17de ging ik naar het Stedelijk Instituut voor Sierkunsten en Ambachten te Antwerpen, waar ik les kreeg in ambachten zoals o.a. decorschilderen, zeefdrukken, houtbewerking en natuurtekenen. Na het afronden van deze studie was het voor mij vanzelfsprekend om een vervolgstudie te gaan doen. Dit werd Illustratieve Vormgeving op de kunstacademie in Den Bosch.

Uit liefde voor de natuur werkte ik na mijn studie in een reptielenhuis, waar mijn liefde voor insecten en amfibieën alleen maar groter werd.

Mijn schilderwerk bestaat voornamelijk uit met acryl beschilderde houtschijven, waarin je in het bijzonder mijn passie voor kevers en vogels terugvindt. Ik schilder zo gedetailleerd mogelijk en ik probeer de complexiteit van deze bijzondere dieren vast te leggen.

Nu heb ik weer net als vroeger een tekenboek vol insecten en kevers. Ik wil de kijker er toe zetten om de schoonheid en de perfectie van deze kleine juweeltjes der natuur écht waar te nemen.

Drietrompetterstraat 2
5256BE Heusden
Noord-Brabant

  • Schilderijen

Deelnemende ateliers

De steenarend / Zinderdingen /Tim Kerkhof

3 ateliers op 1 adres.

edelsteenslijperij, winkel en museum "de steenarend"

Beeldtaal, de hartslag van bomen volgen, natuur en mens samen. Gentiana Zinderdingen

Rariteiten Kabinet in combinatie met alchemie. Tim Kerkhof

 

...

Stephan Lesger Beeldbewerking

Stephan Lesger Beeldbewerking is een beeldbewerkings- en filmgrading studio. Ik werk met fotografen die werkzaam zijn in de Beeldende Kunst en in de reclame wereld. Daarnaast ben ik verzamelaar en stel ik mijn studio ook open als kunstgalerie van waaruit ik eigen en verzameld werk verkoop. Buiten mijn commerciële werk...

Fotostudio-010-Henk Pasman

Fotografisch werk en schilderijen.

 

...

Beelden van Aat/Broedplaats De Steiger 77

Ik verwerk graag natuurlijke materialen in mijn werk. Uit stronken, overgebleven hout, maar ook afvalstukken steen ontstaan figuratieve beelden. 
Daarnaast maak ik graag zelf verf of etsinkt uit pigmenten en lijn- of standolie. 
inspiratie haal ik uit de natuur en de menselijke vorm.

...

Top