Locatie

Monique Tameris

Schiedam

Ik ben een dromer die haar verhalen wil verbeelden in ontwerpen. Ik zoek als kunstenaar en ontwerper naar manieren om oude ambachten te combineren met innovatieve technieken, waarbij ik mij laat leiden door mijn fascinatie voor de natuur in al zijn facetten. Hierbij gebruik ik mijn liefde voor flora, fauna en organische vormen als inspiratie om mijn ideeën vorm te geven. Mijn intentie is om mensen de natuur opnieuw te laten waarderen.

 

Reset the Values: Van afvalstroom naar duurzame kroon, is mijn nieuwste creatie en momenteel te zien in Schiedam. De foto expositie ‘Reset the Values’ en de zeven originele kronen zijn van 7 mei tot en met 30 juni te bewonderen in de ramen van architectenbureau ARD aan de Appelmarkt/Hoogstraat. De foto’s hangen ook in de etalages van de bekroonde winkels in het centrum van de stad Schiedam. Er is een plattegrond gemaakt, waarop de locaties zijn aangegeven. Deze is te vinden op www.moniquetameris.nl. (Tip: kinderen kunnen met hun eigen schatkaart op pad!)

Dam 21
3111BC Schiedam
Zuid-Holland

Deelnemende ateliers

Atelier Puck Meijer

Mijn naam is Puck Meijer en ik schilder de landschappen en zeegezichten in mijn directe omgeving. Na veel studies op locatie maak ik nu doeken op groot formaat in mijn atelier. Realistisch in olieverf.

Ingrid Wind

Landelijke Atelier weekend in Budel!

Kunst van Strikje Fine Art (Ingrid Wind)
Kunst van Adriaan Francis Cortenstaal
Kunst van Raph Janssen Hardsteen
Kunst uit onze eigen verzameling en vrienden
Kennismaken met onze maakworkshops
Expositie mogelijkheden binnen en buiten
Atelierruimte te huur
Meedaagse workshops met overnachting

Atelier de Verbeelding Henny Schaapman

Galerie de Verbeelding Wijhe (Henny Schaapman)

Kunst voor binnen en buiten!!! Creatieve broedplaats...

Tijden het atelier weekend kun je in het atelier monoprintjes drukken met natuurlijke materialen... we hebben een mooie expositie in de Galerie...een bezoekje waard...tot ziens in Wijhe. 

Marja van Schaick

Voor het eerst open ik onze tuin voor het publiek om u kennis te laten maken met mijn werk. 

Creativiteit zit in mijn genen daar ben ik mee geboren. Sinds 2010 ben ik gediplomeerd Meesterschilder in de oude schildertechnieken.  Ik stel veel verven zelf samen maar maak ook aquarellen en klein

Top