Locatie

Moglas

Kûbaard

Ivm de regels van de corona beleid om genoeg afstand te kunnen bewaren, werk ik met timeslots. 

Graag reserveren voor 10.00, 11.00, 12.00, 13.00, 14.00, 15.00, 16.00 of 17.00 bellen, appen of mailen 06-29871396 of info@moglas.nl

Dagelijks ben ik te vinden in mijn glasatelier in het kleine dorp Kubaard. Ik kijk al werkend met glas uit op de groene weilanden met daarboven de altijd wisselende luchten. Ik werk vrij  of  maak glaskunstwerken in opdracht of ik geef glasworkshops en cursussen in fuse techniek, glas in lood en koperfolie techniek.

Waar ik vooral van hou is het licht dat door of op het glas schijnt en het wisselende kleurrijke schaduw spel die het oplevert. Dit kunt u in veel van mijn werk terug zien, maar vooral in de caleidoscoop-lampen. 

Daarnaast ben ik met fotografie bezig en samen met mijn man zijn we aan het 3d printen.

Locatie Joarumerleane 4 A
8732EC Kûbaard
Friesland
Openingstijden
Zomer
Zaterdag 5 september:
10:00 - 17:30
Zondag 6 september:
10:00 - 17:30
Openingstijden
Winter
Zaterdag 14 november:
10:00 - 17:30
Zondag 15 november:
10:00 - 17:30
Website http://info@moglas.nl
Kunstsoorten
  • Beelden / ruimtelijk werk
  • Fotografie
  • Glas
  • Overig

Agenda

Zaterdag 5 september Zomer Je mag kijken door en draaien en aan de grootste caleidoscoop. Uitleg over een groot glaskunst project waaraan gewerkt wordt. Demonstratie 3d printen en opening van én uitleg bij een grote paperclippen collectie.
Draai aan de wielen van deze caleidoscoop en je zult verbaasd zijn van de eindeloze mogelijkheden die dit 2,5 meter hoge glaskunstwerk te voorschijn tovert.

Deelnemende ateliers

Ria's keramiek en sieraden

Dit beeld met de naam Emoties is geïnspireerd door een reis naar Egypte. Het heet zo, omdat onze menselijke emoties als liefde, haat, nijd en verdriet universeel zijn. 

...

Op Goud Geluk

Op Goud Geluk streeft ernaar unieke en passende sieraden te maken...

t Atelier Kunstgarage

Bernadette Beekmans

Ik creëer beeldhouwwerk in natuursteen. Van jongs af aan is mijn passie en inspiratie het dierenrijk. Mijn visie is dat de mens de laatste paar duizend jaar de aarde heeft misbruikt, en zijn we nu in een neerwaartse spiraal haar aan het vernietigen voor ons zelf en de diersoorten die...

Top