Locatie

Openingstijden

Zaterdag 26 juni
10:00 - 17:30
Zondag 27 juni
10:00 - 17:30

Agenda

Voorjaar

Activiteit(en):
Wellicht wereld's grootste caleidoscoop staat opgesteld.
Omschrijving activiteit(en):
Activiteit(en):
Je mag kijken door en draaien en aan de grootste caleidoscoop. Uitleg over een groot glaskunst project waaraan gewerkt wordt. Demonstratie 3d printen van caleidoscopen en aqua-nicers.
Omschrijving activiteit(en):

Moglas

Kûbaard

Openings tijden van 10.00 tot 17.30 

Misschien is het voor u uit de route, zo'n klein ateliertje in zo'n klein dorpje. Maar ik verzeker u dat, door het draaien én het kijken in "wellicht werelds grootste caleidoscoop" het echt de moeite is om, om te rijden!

Dagelijks ben ik te vinden in mijn glasatelier in het kleine dorp Kubaard in Friesland. Ik kijk al werkend met glas uit op de groene weilanden met koeien en grutto's met daarboven de altijd imposante wisselende luchten.

Ik werk vrij  of  maak glaskunstwerken in opdracht en ik geef glasworkshops en cursussen in fuse techniek, glas in lood en koperfolie techniek.

Waar ik vooral van hou, is van het licht dat dóór of óp het glas schijnt en het kleurrijke schaduw spel die het oplevert. Dit kunt u in veel van mijn werk terug zien, maar vooral in de caleidoscoop-lampen. 

Daarnaast ben ik met fotografie bezig en samen met mijn man zijn we aan het 3d printen. En hebben we een prachtige serie mini caleidoscoopjes.

Prijzen van het diverse werk vanaf 30 euro

Joarumerleane 4 A
8732EC Kûbaard
Friesland

  • Beelden / ruimtelijk werk
  • Fotografie
  • Glas

Deelnemende ateliers

Atelier de Timmi

In atelier de Timmi vindt u teken- en schilderwerken in verschillende formaten. 
een kleurrijke aanvulling met Italiaanse glaskunst.

In atelier de Timmi worden studieprojecten aangeboden. Men experimenteert met verschillende materialen die tot een beeld kunnen leiden. 
voor info: bel of app Janny Jaspers 06 53515497

...

Atelier d'Art Herman Thielens

Realistische schilderijen

In mijn werk zijn ritmiek,kleur,lichtval en de structuur die me inspireren. Het realisme probeer ik meer door middel van illusionistische trucs te bereiken,de penseelvoering speelt dan ook een grote rol in mijn stillevens. De composities ontstaan vaak terwijl ik de voorwerpen rangschik. Meestal is het niet mijn doel om...

Cristal-Light

Beste kunst-liefhebber,

U bent van harte welkom bij Chrystal-Light. Hét atelier voor uw spirituele schilderij.

Er is veel nieuw werk te zien met nieuwe technieken, waarbij ik gebruik maak van kristallen, schelpen en andere materialen.

Ieder schilderij heeft zijn eigen verhaal, ze hebben een verbinding van liefde en eenheid met het universum, waaronder...

Rob van der Ven

De mens staat centraal in het werk van Rob, menselijk gedrag en menselijk handelen. Soms als reflectie op, soms als uidaging van, de toeschouwer. Het materiaal glas vraagt de grootste uitdaging, in al zijn vormen, maar ook keramiek, hout, staal, kunststoffen of eigenlijk alles is mogelijk. Naast eigen werk voert...

Top