Locatie

Mirjam Bijvank - Atelier Oiseau Libre gaat A-Broad

Breda

Atelier l´Oiseau Libre gaat A-Broad!
Het franse atelier van Mirjam Bijvank is dit weekend te gast bij OpnameStudio A-Broad Sessions & Recordings.
Het werk van Mirjam, acrylschilderijen, gemengde technieken en glasmozaieken zijn in de maand november ook te zien bij Galerie Huis ter Heide in Drenthe (t/m 30 december) en tijdens de Nationale kunstdagen, 10 en 11 november, in de Beursfabriek in Nieuwegein.
In het atelier bij A-Broad is een grote kleurrijke varieteit van 2 dimentionaal werk te zien. Van abstract tot vrij figuratief. Van puur geschilderd werk en gemengde technieken, zoals acryl met glas of stof, tot beschilderde foto´s.

A-Broad ligt op 5 minuten loopafstand van het Centraal Station en er is vrije pakeer ruimte.

Locatie Liniestraat 27
4816 BG Breda
Noord-Brabant
Openingstijden Zaterdag:
10:00 - 18:00
Zondag:
11:00 - 17:00
Website http://www.mirjambijvank.com
Kunstsoorten
  • Schilderijen

Agenda

Zaterdag Demonstratie en muziek in de bar van A-Broad

Mirjam zal aan het werk zijn, in haar eigen creatiesfeer, met haar favoriete muziek op de achtergrond. Tevens is ze beschikbaar om haar werk toe te lichten en uw vragen te beantwoorden. Muziek wordt verzorgd door A-Broad en de bar is open!

Zondag Demonstratie en muziek in de bar van A-Broad

Mirjam zal er aan het werk zijn, in haar eigen creatiesfeer, met haar favoriete muziek op de achtergrond. Tevens is ze beschikbaar om haar werk toe te lichten en uw vragen te beantwoorden. Muziek wordt verzorgd door A-Broad en de bar is open!

Deelnemende ateliers

Galerie SPW59

Galerie SPW59, gelegen in het historische centrum van Haarlem, is een sfeervolle ART Galerie. Maar Galerie SPW59 is daarnaast ook geschikte lokatie voor workshops, foto/filmshoots, presentaties en huiskameroptredens.

Tijdens het Landelijk Atelierweekend is er een enorme diversiteit aan kunst te bewonderen. Marmeren beelden van Jos Out https://www.outart.eu/, foto's van Alexa...

Atelier Kunstbreak

Kunstbreak is een leuk dorpsatelier waar jong en oud terecht kunnen voor teken- en schilderlessen.

Tijdens de landelijke atelierdagen (op  17 en 18  november) is er  een bijzondere tentoonstelling met werken van Carla de Korte , Irma Troost, Jeannette Ruigrok, Avi Lev, Colette Jacobs, Andre den Hartog, Mirjam Kleijwegt, Audrey Soeterbroek...

Kunstkamer Kraai

Kunstkamer Kraai is een kunstdierenwinkel en atelier.

In de kunstdierenwinkel (galerie) zijn wisselende exposities, met kunst bij het thema ‘kunstdierenwinkel’. We hebben schilderijen, tekeningen, beelden, taxidermie ennnn.... kadootjes! Om jezelf of een goede vriend te verrassen. In de kunstdierenwinkel is zowel 'Kunst' als 'kunst' te zien en te kopen.

Het atelierdeel is een...

ben kersaan

Top