Locatie

Openingstijden

Zaterdag 25 juni
11:00 - 17:00
Zondag 26 juni
11:00 - 17:00

Agenda

Minet Westerveld

Arnhem

Minet Westerveld is een veelzijdig kunstenares wat in haar werk naar voren komt in materiaal gebruik en techniek. Haar olieverf schilderijen op paneel zijn rijk aan symboliek en hebben een randje mystiek waarbij het om meer gaat dan een mooi plaatje alleen. Daarnaast beschildert ze ook op leer omspannen rivierstenen en heeft ze recentelijk haar liefde voor textiel weer opgepakt. Daarbij gebruikt ze technieken als eco verven en eco printen, met planten verven en met bloemen afdrukken maken op papier en stof. De werken die Minet maakt in opdracht hebben vaak te maken met herinneringskunst, een aandenken aan een overleden dierbare. Een persoonlijk verhaal of herinnering vertaald ze in beelden. Minet geeft daarbij een liefdevolle bedding aan betekenisvol werk.

Tijdens de expositie zijn meerdere werken uit verschillende disciplines te bezichtigen in haar atelier aan huis. In de buurt is voldoende gratis parkeer gelegenheid.

Dr. J. Den Uylsingel 139
6836GN Arnhem
Gelderland

  • Beelden / ruimtelijk werk
  • Schilderijen
  • Textiel

Deelnemende ateliers

Hartglas

Marthy Rothe van atelier Hartglas had als kind graag kapitein op een schip willen worden. Dat kon in die voor vrouwen niet. Het werd journalistiek. Ook leuk. 

Tijdens cursussen beeldhouwen leerde ik ook lassen, kleien en met glas werken. Dat laatste leek meer op vrijworstelen. Glas ging kapot. We konden niet

Mary Grooteman

Olieverfschilderijen en portretten.

Museum Galerie Rosmolen Universart

Consuelo Plaza Aranda zal aanwezig er zijn met haar expositie bij landelijk Atelierweekend met schilderijen lampen en objecten.

Consuelo Plaza Aranda is een internationaal kunstenaar. Ze is de voorzitter van Stichting Universart.

Atelier Annet Hamster

 

Kristallen op Porselein een Fascinerende Combinatie.

Top