Locatie

Openingstijden

Zondag 12 November
10:30 - 17:00

Agenda

Najaar 2023

Activiteit(en):
Doorlopende See & Meet, laat je inspireren!
Omschrijving activiteit(en):
In Mieke's atelier is Inspiratie wat de boventoon voert. Uiteraard is hetgeen wat ten toon wordt gesteld, ook te koop!

Mieke’s atelier

Eindhoven

Mieke's goudsmidatelier is gevestigd in het centrum van Eindhoven. Bent u op zoek naar een prachtig en uniek sieraad? In Mieke's atelier kunnen uw dromen werkelijkheid worden! Op basis van uw specifieke wensen, gecombineerd met haar vakmanschap, wordt uw sieraad naar wens gemaakt. Of u een oud sieraad wilt veranderen naar iets heden ten daags, een totaal nieuw sieraad wenst, verlovings- of trouwringen, een lief kado? Alles behoort tot de mogelijkheden. Combinaties met edelstenen, parels, of het kan allemaal! 
Wilt u zelf aan de slag om een eigen sieraad te maken, ook dat kan in Mieke's atelier.  In zilver kunt u in één dag zelf een ring, een hanger, beads, broche of oorbellen maken. Uiteraard starten we ook dan met het maken van een ontwerp, de basis voor alles. Ook is het mogelijk om in Mieke's atelier lessen in het edelsmeden of goudsmeden te volgen. Op basis van maandelijkse lesmomenten kunt u uw creativiteit omzetten in sieraden van uw eigen hand.

Nieuwsgierig? Kom vooral langs in Mieke's atelier. 

Als je mijn atelier bezoekt, dan kun je dit combineren met andere ateliers in Eindhoven die ook meedoen aan het Landelijk Atelierweekend.
In dezelfde straat heeft The Sound And Vision Lab zijn studio geopend, met het thema: Schilderen met geluid https://sonicrider.nl/

En verder kan je in Eindhoven ook de ateliers bezoeken van

Jule Jeurissen : Beeldende kunst en schilderijen WELKOM (julejeurissen.com)

Tattuljee : Ruimtelijk werk, textielwerken, schilderijen en collages

Sylvia Sloots : Keramiek en canvas https://www.sylviasloots.com/

 

Hessen Kasselstraat 8C -01
5615 SM Eindhoven
Noord-Brabant

  • Sieraden
Top