Locatie

Mieke Robben Portretkunst

Breda

Open atelier met unieke geschilderde portretten, bronzen beelden en zilveren sieraden van 3 kunstenaars!

De atelierdeur staat open voor kunstliefhebbers. Mieke Robben, portretschilder; Leny Franken en Leo Klein, bronzen beelden en ambachtelijk gesmede zilveren sieraden, tonen hun werk en geven u graag een inkijkje in hun leven en werken als professioneel beeldend kunstenaar.

Laat u verrassen door de portretten in de geheel eigen stijl van Mieke Robben www.miekerobben.nl en door de unieke gegoten zilveren sieraden en prachtige, eigenwijs kleurrijke bronzen beelden waarvan er geen tweede bestaat van Leny Franken en Leo Klein. www.atelier-L2.eu

De portretkunst van Mieke kenmerkt zich door een geheel eigen stijl: een losse toets, een combinatie van schilder- en tekentechnieken en een warm kleurgebruik. Ze is steeds op zoek naar vernieuwing. Mieke krijgt portretopdrachten uit binnen- en buitenland, maakt vrij werk en draagt met veel plezier haar kennis over tijdens haar workshops.

Bent u op zoek naar een professionele portretschilder, een mooi kunstwerk aan de muur, een uniek bronzen beeld voor uw huis of tuin, een bijzonder sieraad of bent u geïnteresseerd in een portret-schilderworkshop, dan bent u van harte welkom! En natuurlijk ook als u alleen eens een kijkje wilt komen nemen. 

 

 

Locatie Dr. Batenburglaan 189
4837 BP Breda
Noord-Brabant
Openingstijden Zaterdag:
10:30 - 16:00
Zondag:
10:30 - 16:00
Website www.miekerobben.nl
Kunstsoorten
  • Beelden / ruimtelijk werk
  • Schilderijen
  • Sieraden

Agenda

Deelnemende ateliers

linh Ky

Linh Ky is begonnen met Chinese penseeltekeningen in zwart/wit en ze heeft later een eigen stijl ontwikkeld die een mix vormt van Chinese vormen en stijlen met westerse elementen van kleur.

...

Flore Zoé Studio

Flore Zoé is voornamelijk actief als kunstenaar/fotograaf, haar werk wordt internationaal geëxposeerd bij diverse galleries en musea. Daarnaast werkt ze in opdracht voor gerenommeerde opdrachtgevers in de mode- en muziekindustrie, de reclamewereld en voor grote corporate clients. Opdrachtgevers bewonderen Flore Zoé’s unieke manier van conceptontwikkeling, creatieve ideeën, persoonlijke benadering, toewijding,...

BindisArt

Te zien dit jaar in het woonatelier van BindisArt; schilderijen met diverse concepten zoals de reis naar binnen, spanningsvelden tussen natuur en cultuur, symboliek.

De serie 'The heart of a bug's life  (Normaal gesproken te zien in Thee Schenkerij 'Something Else' te Amersfoort) 

Magisch realisme, symbolisme en hier en daar een herontworpen meubel,...

Edelsmid Jacky

Edelsmid is een ambachtelijk beroep. Het mooie van dit vak is om samen met de klant een passend sieraad te ontwerpen. Dit is uitvoerbaar in zilver of goud al dan wel of niet met toevoeging van edelstenen. Ook kan de klant hier terecht om oude sieraden te laten veranderen of...

Top