Locatie

Mavyru Art

Den Haag

Malena van de Graaf ( Mavyru Art) maakt kleurrijke schilderijen en sieraden en recycling art. Zij exposeert vaak en graag. Dit jaar tot nu toe  in verschillende bibliotheken, ziekenhuis Bronovo en Albert heijn De Stede.

Na overleg met Albert Heijn , Monnickendamplein, Den Haag is besloten het evenement daar te houden dmv een vernissage in de personeelsruimte op de eerste etage op zondag 23 Juni van 13.00 tot 16.00. Tevens zal de hoeketalage Monnickendamplein- Volendamlaan als expositie worden ingericht. Een unieke samenwerking met een supermarkt om trots op te zijn.

Locatie Veenendaalkade 131
2547AC Den Haag
Zuid-Holland
Openingstijden
Zomer
Zaterdag 22 Juni:
00:00 - 00:00
Zondag 23 Juni:
13:00 - 16:00
Website www.mavyruart.nl
Kunstsoorten
  • Overig
  • Schilderijen
  • Sieraden

Agenda

Deelnemende ateliers

Hilleke de Groot

Het Atelier ''Hilleke de Groot" Bevindt zich op zolder. Daar werk ik en exposeer ik mijn werk.

De onderwerpen zijn uit het dagelijks leven en zijn daardoor verschillend, bepaald door emotie, het moment en de aandacht van mijn ingeving.

Het doel is dat u me ontmoet en mijn werk kunt bekijken en...

Collectief GHAP

Wij zijn een collectief van vier kunstenaars en werken samen in een atelier. Ons doel is elkaar stimuleren, aktiveren en promoten op verschillende manieren. Wij maken vrij werk, portret, model en landschap en in opdracht. Door het samenwerken in een atelier wisselen wij kennis, ideeen en materialen uit. De liefde...

Marjan Riesebos

Olieverfschilderijen op papier in lyrisch abstracte stijl. Inspiratiebron is de natuur in ongerepte vorm, en grote essenties als leegte, ruimte, stilte, vrijheid.

...

Glaskunst Romy Westerhof

Top