Locatie

Marus van der Made

Zoetermeer

Vanaf 1977 ben ik werkzaam als beeldend kunstenaar. Zowel de benaming concrete constructieve kunst als geometrisch abstracte kunst zijn van toepassing op mijn werkwijze. Evenals de term minimalisme. Kleur, ruimte, licht en beweging zijn essentieel. Ik heb gewerkt met hout, corian, messing, aluminium en zuiver pigment. De laatste jaren werk ik met het materiaal Dibond. Ik gebruik als contrast o.a. antraciet kolen. Experimenteren met verschillende materialen en oppervlakken o.a. roest oxidatie, is een uitdaging. Emotie en intuïtie worden toegelaten. De essentie van vorm blijft belangrijk. 

Gemiddeld 5 tentoonstellingen per jaar in binnen en buiten land.

Mijn werk bevindt zich in diverse museale-, gemeentelijke-, universiteits-, bedrijfs- en privécollecties.

Voor de landelijke atelierdagen heb ik een serie sieraden ontworpen.

 

 

Locatie Vlamingstraat 28
2713 RS Zoetermeer
Zuid-Holland
Openingstijden Zaterdag:
13:00 - 17:00
Zondag:
13:00 - 17:00
Website vandermadesart.nl
Kunstsoorten
  • Beelden / ruimtelijk werk
  • Overig
  • Sieraden

Agenda

Deelnemende ateliers

Atelier Artistique

annemarie kuster

Werk te zien in diverse disciplines. Collage/acryl, tekeningen en poëzie. Verrassend, bijzonder van kleur, narratief expressief. 

...

Kunstgaleriebleiswijk

Diverse stijlen hedendaagse kunst diverse kunstenaars

...

KUNSTinKEER

Hanneke van Vugt is een verhalenverteller. Leer bijvoorbeeld het verhaal achter het knopenkunstwerk in de hal van het gemeentehuis in Margraten kennen. Loop een klein stukje naar de muurschildering in de speeltuin of bekijk de schilderijen, tekeningen en andere werk onder het genot van een kopje koffie of thee. 

...

Top