Locatie

Marijke Prins Schilderijen

t Goy (Houten)

Marijke Prins ( t Goy) is kunstschilder en zelfstandig tuinontwerper. Beide activiteiten zijn voor haar nauw met elkaar verbonden. Bij schilderen en tuinontwerpen gaat het vooral om compostitie, kleurgebruik, materialen en technieken waarmee je het werk krachtig en sprekend kunt maken.

In stevige en heldere kleuren schildert zij abstracte landschappen en geabstraheerde vrouwfiguren. Waarbij elke schilderij zorgvuldig in lagen wordt opgebouwd. "Schilderen is mijn passie en fantastisch om te doen".

Marijke begon te tekenen bij Artibus en volgde daarna fotografiecursussen om haar blik te verruimen en te verbeteren. Zij keerde terug naar het schilderen omdat zij vooral vanuit intuitie wil werken. 

Locatie Wickenburghseweg 94
3997mx t Goy (Houten)
Utrecht
Openingstijden Zaterdag:
12:00 - 17:00
Zondag:
12:00 - 17:00
Website www.marijkeprins.nl
Kunstsoorten
  • Schilderijen

Agenda

Deelnemende ateliers

Jolanda van Hattum/ Atelier Ludiek

Landelijke Atelierweekend open atelier/huis Atelier Ludiek.

Tijdens de landelijke Atelierweekend is het huis van Jolanda van Hattum geheel omgebouwd tot Galerie/Atelier. iedereen is welkom van 11.00 - 17.30 zowel op zaterdag als zondag.

In het schilder atelier boven in het pand zijn er demonstraties schilderen door deelnemers van Ludiek, Monique Haverkort,Marjan van...

Ateliers 99a | Marja Milo

Naar eigen idee en in opdracht worden in 'atelier Marja Milo' figuratieve schilderijen vervaardigd in olieverf.

Voor meer informatie: www.marjamilo.nl

Tevens geef ik les in portretschilderen met olieverf.

...

Bianca Schepers

U bent van harte welkom in atelier de Larix.

Atelier de Larix
Het atelier is in eigen beheer ontworpen en gebouwd met hout: Larikshout.
In het atelier staat overzichtelijk voltooid werk, maar er wordt ook gewerkt aan nieuwe schilderijen en fotobewerkingen.

Werk
De schilderijen ontstaan...

annemarie kuster

Werk te zien in diverse disciplines. Collage/acryl, tekeningen en poëzie. Verrassend, bijzonder van kleur, narratief expressief. 

...

Top