Locatie

Margriet Kroeze

HAVELTE

In mijn werk is de natuur en de mens, of juist de afwezigheid van de mens, een belangrijk thema, grote inspiratie. Die interesse uit zich in stillevens, landschappen en portret. Ik zoek naar verstilling, een bevroren moment waarin ik mijn onderwerp wil ontmoeten, onderzoeken en verkennen. Tijdens dit onderzoek schets ik met potlood of met verf, ontdek ik boeiende abstracties en bepaal de compositie. Het uiteindelijke resultaat is  een realistische weergave van mijn onderwerp.

 

Tijdens de open atelierdagen is er in het atelier een verkoopexpositie van schilderijen, tekeningen en kunstkaarten die aantrekkelijk geprijsd zijn.

Het is ook mogelijk om een opdracht te plaatsen bij mij.

Locatie Raadhuislaan 1
7971CT HAVELTE
Drenthe
Openingstijden Zaterdag:
11:00 - 17:00
Zondag:
11:00 - 17:00
Website www.margrietkroeze.nl
Kunstsoorten
  • Schilderijen

Agenda

Deelnemende ateliers

KeramiekenKunst

KERAMIEK

In het atelier kan ik in alle rust mijn ideeen tot uitvoering brengen.

Door de kunst van het loslaten ontstaan er verrassende ontdekkingen.

Ik maak dankbaar gebruik van de vele mogelijkheden die klei en glazuurtechnieken mij bieden.

Zo komen de mooiste creaties in me naar boven.

...

Atelier HOEDIE

Levka art

Ik schilder acryl op doek. Mijn hart ligt bij abstract werken, ik ben als autodidact begonnen en heb nadien diverse cursussen en workshops gevolgd bij ervaren kunstenaars. 

Het denken stilzetten, intuitief werken, emoties die zich verrassend laten vertalen in beelden, dat is de manier waarop ik werk. Het zonder plan, zomaar...

Ria's keramiek en sieraden

Ria's keramiek en sieraden

Ria maakt keramische objecten, die meestal het midden houden tussen een figuratieve en een abstracte benadering en die tot 40 cm hoog zijn. Ook de sieraden, zoals colliers en armbanden zijn unica, met kralen uit verschillende materialen, waarvan de zelf gemaakte vaak holle keramische kralen een decoratie...

Top