Locatie

Openingstijden

Zaterdag 26 juni
12:00 - 17:00
Zondag 27 juni
12:00 - 17:00

Agenda

Voorjaar

Activiteit(en):
kurinuki demonstratie
Omschrijving activiteit(en):
Niet alleen atelier sale maar tijdens deze dag kan je zelf ook eens de kurinuki techniek uit proberen.
Activiteit(en):
atelier sale
Omschrijving activiteit(en):
Al mijn "oud" werk in de aanbieding, te zien is ook nog nooit vertoond werk.

Marga Niederer van Huizen

Hilversum

Marga noemt zichzelf een klei kunstenaar. Zij haalt zelf de klei uit de natuur. Ze verwerkt deze klei tot een emulsie voor haar kleurenpalet. Zij noemt deze lijn “Colors of the Earth”.

Grote inspiratie bron van Marga is de natuur. Haar laatste serie is “In de ban van Ernst Haeckel”, een bioloog/illustrator/filosoof uit de 19e eeuw.

Ze maakt organische keramiek objecten, voorzien van zelf ontwikkelde glazuren. Het Kurinuki werk is een Japanse techniek van snijden en kerven in een kleimassa. Je werkt van buiten naar binnen op een intuïtieve manier. De rode draad is de kleur van klei uit de grond, die bijna in al haar werk aanwezig is. Haar levens filosofie is wabi sabi; de schoonheid van imperfectie.

“Mijn missie is om de mensen te laten zien dat alles schoonheid bevat, je hoeft alleen maar je ogen te openen. Mijn Chinese tekenleraar zei al dat je het zo gek niet kan maken of de natuur heeft het ooit al eens geschapen. Dus relax, het komt en het is allemaal goed.”

Zwinglilaan 43
1216MB Hilversum
Noord-Holland

  • Beelden / ruimtelijk werk
  • Keramiek

Deelnemende ateliers

Floor Schothorst

  1. Floor Schothorst maakt met name tekeningen op groot formaat, in houtskool en pastelkrijt. Haar stijl is organisch van aard en bevindt zich tussen abstract en surrealistisch in. Verder maakt zij tekeningen in kleurpotlood en schilderijen in olieverf. Portretten in opdracht zijn ook een optie. 

    zij deelt haar atelier met...

Atelier Nicole Karrèr

In het atelier van Nicole Karrèr (1957) vind u naast schilderijen in acryl en olieverf -"kijkkastjes" en assemblages van vaak gevonden materialen. De sfeer van het werk is semi-realistisch met een poëtische sfeer.

...

PAL art

Licht impressionistische kunst. Aquarellen en pentekeningen

...

Proeflokalen

Proeflokalen is een maatschappelijk-creatief laboratorium waarin de deelnemers, ieder vanuit hun eigen passie, aanknopingen zoeken en beproevingen aangaan. Er zullen op zondag verschillende ateliers en werkplaatsen geopend zijn. Deelnemende ateliers zijn o.a. www.puurglazuur.nl , www.saskiaobdeijn.nl , www.colorfullart.nl , www.susannaredeker.nl , www.beeldreis.nl , www.mariekelubberding.nl 

...

Top