Locatie

Openingstijden

Zaterdag 25 juni
13:00 - 16:00
Zondag 26 juni
11:00 - 16:00

Agenda

Voorjaar

Activiteit(en):
inloop
Omschrijving activiteit(en):
in gesprek met de kunstenaar
Activiteit(en):
Inloop
Omschrijving activiteit(en):
in gesprek met de kunstenaar

Manawah Art

Helmond

In mijn werkatelier is grafisch werk te zien zoals monotypes en zeefdrukken en 3D objecten met grafische sjablonen bewerkt. 
Ik werk alleen met duurzame niet-toxische matererialen en watergedragen inkt of inkt op basis van soja. Mijn beeldtaal is niet typsich grafisch te noemen, mijn technieken wel.

Ik hoop jou blij te maken met mijn kleurrijke kunst en ik kan ook op groot formaat door speciale druktechnieken op o.a karton of  plexiglas jouw kunstwerk maken in beperkte oplages. Ik neem mijn bezoekers graag mee naar maatschappelijke /actuele thema's en laat mij graag inspireren door de natuur, de mensen en de vormen uit Nieuw Zeeland , de Mediterranee en Centraal Azie.

Welkom bij ManawahArt

Lambertushof 12
5701 NB Helmond
Noord-Brabant

  • Overig

Deelnemende ateliers

Kleurrijk Zoetermeer in de Baztille

In ateliercomplex Baztille in Zoetermeer is een mooie expositie te bewonderen van 13 kunstenaars. Zij hebben allemaal meegedaan aan  The Coloufield Performance 2021 in Elst. Dit is een 6 maanden durend evenement georganiseerd door Dirk Hakse.  Samen met de kunstwerken van 1.20x1.20  zijn er van al deze kunstenaars ook andere

Atelier CS2 Simon Woudwijk

Werkruimte (en expositieruimte) van beeldend kunstenaar Simon Woudwijk

In het oeuvre van deze kunstenaar lopen verschillende technieken door elkaar, schilderwerk, beelden in verschillende materialen en fotografie. Deze werken twee – en drie dimensionaal beïnvloeden elkaar, ze vullen aan of bieden samen een ander, breder,  perspectief.  Zo ontstaat werk, autonoom en verbonden,

Ellen Rijk

https://www.youtube.com/watch?v=zOaiENz3hy

Hoewel keramist van oorsprong, maakt ik gebruik van zeer diverse materialen. Tekeningen, computerprints, zeefdrukken, kleur, foto’s, video en taal komen samen in ruimtelijke constructies. Solide materialen zoals keramiek, hout en metaal worden gecombineerd met vloeibare, kwetsbare materialen zoals water en parafine. 

Individuele werken vormen samen tijdelijke installaties die een pas-de-deux

Atelier/beeldentuin Janneke Hillenaar

Titel tentoonstelling: 'Van alle kanten'.

Top