Locatie

Agenda

Manawah Art

Helmond

In mijn werkatelier is grafisch werk te zien zoals monotypes en zeefdrukken en 3D objecten met grafische sjablonen bewerkt. 
Ik werk alleen met duurzame niet-toxische matererialen en watergedragen inkt of inkt op basis van soja. Mijn beeldtaal is niet typsich grafisch te noemen, mijn technieken wel.

Ik hoop jou blij te maken met mijn kleurrijke kunst en ik kan ook op groot formaat door speciale druktechnieken op o.a karton of  plexiglas jouw kunstwerk maken in beperkte oplages. Ik neem mijn bezoekers graag mee naar maatschappelijke /actuele thema's en laat mij graag inspireren door de natuur, de mensen en de vormen uit Nieuw Zeeland , de Mediterranee en Centraal Azie.

Welkom bij ManawahArt

Lambertushof 12
5701 NB Helmond
Noord-Brabant

  • Overig

Deelnemende ateliers

Rozengracht28

Aan de Rozengracht nummer 28 hebben 3 deelnemers een atelier waar geschilderd, getekend, gemaakt wordt.

  • Elizabeth Knopper, schilderkunst
  • Sacha Brienesse, glaskunst

Er worden demonstraties koperwiel graveren gegeven. 

Atelierbd

Er is weer veel te zien in de najaarsexpositie. Nieuwe keramiek en nieuwe schilderijen. 

MALproduct

Vanaf het eerste moment dat ik in aanraking ben gekomen met porselein, ben ik gegrepen door dit prachtige materiaal. Ik ontwerp en produceer ambachtelijke porseleinen producten voor ieders interieur, die niet alleen een lust zijn voor het oog, maar ook aangeraakt willen worden. Mijn witte porseleinen accessoires geven een gevoel

Consuelo Plaza Aranda - Museum Galerie Rosmolen Universart

Consuelo Plaza Aranda zal aanwezig er zijn met haar expositie bij landelijk Atelierweekend met schilderijen lampen en objecten. Www.consuelo.nl 

Consuelo Plaza Aranda is een internationaal kunstenaar. Ze is de voorzitter van Stichting Universart. 

https://www.nabk.nl/leden/Aranda/13125/

Top