Locatie

Openingstijden

Zaterdag 26 juni
10:00 - 22:00
Zondag 27 juni
10:00 - 22:00

Agenda

Maarten van den Burg

Baarn

In het atelier zijn schilderijen en tekeningen (pastel en grafiet) te zien. 

Ik kreeg 2 jaar geleden het ‘tekenvirus’ te pakken naar aanleiding van een indrukwekkende tv-serie over Leonardo da Vinci. Ik kocht een potlood en een gum en ging aan de slag. Na een periode van veel tekenen met grafiet en pastelkrijt volgden verf en kwasten. Het schilderen met acryl en olieverf doe ik vanaf maart 2020. Ik schilder ook in opdracht.

Portretteren vind ik boeiend. Waarom? Een uitdaging waar alles in zit. Mensen vertellen verhalen via hun gelaatsuitdrukkingen en lichaamshouding. Een emotie en karakter weergeven rekening houdend met een bepaald gezichtspunt, lichtval, vorm en houding is een puzzel. Nog meer is te zien op mijn website www.maartenvandenburg.nl. (Van oorsprong ben ik bedrijfseconoom.)

 

Beukenlaan 27
3741BN Baarn
Utrecht

  • Overig
  • Schilderijen

Deelnemende ateliers

de Gruyter Fabriek

de Gruyter Fabriek is een steeds belangrijk wordende hotspot voor creatieve ondernemers in en om 's-Hertogenbosch.
Op de afbeelding is het kunstplein (324m2) nog leeg en het is tot op het laatste moment een verrassing wie en wat de ruimtes op gaan vullen.
De Gruyter fabriek telt meerdere kunstenaars in...

Pien van der Beek

Schilderijen, geinspireerd door de abstractie en ruimtelijkheid van het Nederlandse landschap en die van moderne muziek, met name jazz.

 

...

Josje Jamel

Er is van alles te zien: mixed media werk op canvas en panelen, keramiek en fotografie/poëzie. Ook zijn er kunstkaarten te koop in het atelier.

...

Sandra van de Griendt

In mijn atelier zie je behalve mijn nieuwe werken (tekeningen en fotos) veel van mijn studies, frutsels en probeersels. Zo krijgt u een betere indruk van wat mij inspreert.

Samen met de kunstenaars, Rietje de Bijl (schilderijen, boekobjecten), Elly Strang (keramiek, vilt) en Carla Bogaard-Vos (schilderijen) werk ik al enige tijd...

Top